Skoči na vsebino
Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Po takem dogodku resno razmi?ljam, da bi si nabavil kamero in snemal vo?njo zaradi lastne pravne varnosti saj hitro lahko izpade, da si kje kriv v bistvu si pa sam imel smolo, da si naletel na kretena.

na sodi??u bi se z temi posnetki lahko obrisal pod nosom...

?e ?eli? da imajo posnetki kak?no pravno veljavo mora bii snemana oseba na to pisno opozorjena (zato so npr v banki nalepke "objekt je pod video nadzorom"). ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

To?no to, Sepp joka, da bi to upo?asnilo dinamiko igre. Niti malo... ta ?as ko obe ekipi navalita na sodnike in protestirate, bi lohka sodnik z TV-jem ?e n-krat presodil ali je bil gol ali ne.

Ne pa da zapravijo 3 minute s kreganjem po golu, pa potem ?e med pavzo, pa po tekmi, itd....

Gol je bil, ampak rezultat je pa? trma in nepopustljivost branilca, za kar mu gre ?estitat.

Tako kot pri ameri?kem nogometu, bi jaz uvedel da ima vsaka ekipa 1x na tekmo, da se preveri posnetek.

In ?e bi bil jaz ?efe bi tudi uvedel da se ustavlja ura. Za vsaki? ko se prekine igra se ustavi ura. S tem se izni?i 90% valjanja po tleh ali zavla?evanja golmanov ob izvajanju golauta.. Ob vsakem ?vi?gu se ustavi ura, ko pride na 90:00 se igra ustavi. ?e lahko v basketu ustaljajo ure, kjer prihaja do veliko ve? prekinitev potem bi z lahkoto, to delali tudi v nogometu.

?e bi ustavljali uro bi vsaka tekma trajala med 2 in 3 urami, odvisno od ?t. in dol?ine prekinitev...zadeva nebi bila gledljiva (za primerjavo; v am. nogometu traja tekma po uri 60min (4x15) v realnosti pa cca.3 ure)

tako da mislim da bi ta sprememba dejansko ubila igro....jo pa po drugi strani sm pa tja kak?en pregled posnetka definitivno nebi...?e ve? kooon?no bi bogati in vplivni klubi dobili dozo realnosti.

Logi?no je torej da realu in podobnim klubom niso posnetki v interesu, in dokler je to tako se bo to te?ko spremenilo. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jebeni Telekom in ?2.

Ker si merita ti?e, smo uporabniki kabelske od telekoma prikraj?ani za ?2. In ker ho?e ?" prisiliti, da ?e uvrsti ?2 na programsko shemo, daje vse dobre tekme na ?2.

Poun kurc mam zdej ?e tega telekoma, si morm neki druzga najdit, ker kolko zdej pla?ujem za njihove storitve me glava boli.

jp ma ?2 ma? take tekme da glava pe?e....skor edini ?portni program ki ga ?e gledam :bravo:

Pa komentatorji so v primerjavi z razmini milovanovi?i in stareti pravi blagor za u?esa.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAYA MAYA
Napisano

Meni je par let nazaj en carinik razlagal kako so enkrat dobili neko priznano tujo firmo ki prodaja obla?ila lastne znamke (srednji-vi?ji cenovni razred) kako so ?ivali svoje etikete na poln ?leper poceni kitajske robe :huh:

iz lastnih izku?enj (oziroma bolj iz izku?enj moje drage) pa vem da se to?no ta ista roba ki jo lahko kupi? za par ? v ene vrste "kitajskemu skladi??u" v Trstu potem za cca. 4-5x dra?je prodaja v trgovskih verigah po Sloveniji <_<

?e ne pazi? te nategnejo na vsakem koraku!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e ti povem po pravici med mojim, njenim ?ihtom, smu?anjem...letos bo te?ka :( edino ?e prletim ka?no popoldne sam...se sli?va ob prvi priliki...ve? ti nemorm oblubit. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

n? bat ;)

in ?e vztraja z njim (avtom, da ne bo pomote)

?e sm ?isto iskren je ?e za?ela pogledovati drugam (za drugim avtom da nebo pomote :P )

v najo?jem izboru sta swift in mazda2 :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

eh to je ?e najmanj?a te?ava pr renoju :(

punca ima twingota, v cca letu in pol je bilo treba zamenjati:

-3x le?aj (trije razli?ni)

-nosilci motorja

-2x man?eta

-2x zajla ro?ne (odtrgale se niso hkrati, ampak posebej)

-motor?ek sp. brisalca

-avspuh

-odtrgana zajla za odpiranje havbe <_<

treba pa bo zamenjati:

-zg. te?aj voznikovih vrat

+za?el je svinjsko rjaveti na vratih prtlja?nika in malce manj na pragovih :glare:

verjetno vam je jasno da postajava z mehanikom najbolj?a prjatla :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Objavljen test ki sem ga spesnil (s pomo?jo bolj?e polovice )

Mazda 6 kombi

Bom pa vesel vsakega glasu

trenutno stanje:

38 : 0 : 0 !!!! :huh:

pa da mazda?i nismo zakon!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

meni so bile pa grobosti ?isto logi?ne....to se zgodi vedno ko se nekdo dobesedno nor?uje z nekoga....in tisti pep?ek, pa tuneli itd... v?eraj so bili to?no to, nor?evanje iz igralcev reala ;)

Sm jim pa prvo??u, da jih nekdo spusti na zemljo....predvsem uno naduvano ?abo murinja in njegovo kurbico Retarda ups ronalda! :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.