vsak dan be?im 4km in jem verjetno bol zdravo od ve?ina prebivalcev...prinas v hi?i ne jemo ne svinjine,ne tele?jega mesa, ne sladkarij kot so ?ipsi,?okolada itd.
Ve?ina za zajterk sadje, kosilo puran ali pi??anec z zelenjavo,v?asi tudi vegetarijanski dnevi.
res pa je da enkrat mese?no grem v kako picerijo in si privo??im malo
pijem tak al tak samo vodo, razen ob vikendih si pa ?e spijem kaki ?pricar ali pa pivo, v?asi tudi ?ganje
mislim da to ni nevem kak grozno, ?e pogledam druge kaj vse "me?ejo" v sebe
Jaz mam TP-Link, kupil na mimovrste v paketu z USB Wireless klju?em. Nanj mam povezan prenosnik in namizni pc. Stvar deluje super, z prenosnikom se lahko bp. sprehajam po hi?i in je povezava vedno excelent, ko grem v 1 nadstropje je povezava ?e vedno na excelent, razen ?e grem ven iz hi?e na drugo stran potem komaj signal pade.
zakaj vsi da ima siol zasoljene cene? ko pa mam jaz mese?no naro?nino 20? in mi v 4letih uporabe adsla in ?e prej 2leti uporabe klicnega dostopa, deloval zelo vredu in tudi ?e je kdja pri?lo do kakih majhnih komplikaj( uni?en modem) sem poklical so bili ?ez kake 2ure ?e tukaj in mi dali takoj novega, seveda na njihov ra?un
ko sem prvi video pogledal sem mislil napisat zakaj ne naredijo malo ve?jega robota ki ple?e...potem pa kliknem drugi video in sem si ?e premislil
tole z androidi pa bo samo ?as ko bodo pri?li med nas ljudi in jih bo skorajda nemogo?e lo?it od pravega ?loveka...hudo bo ?e posebaj ko bodo tile androidi ven vidli kot neke lepotice
sam bi lahko pri?paral 84? , skupno pa imam mese?no na voljo 250?
v realnosti mi malo druga?e ven vidi kot po tem izra?unu,vendar ta ra?un velja pri novi ?ivljenski filozofiji(brez cigaret in ne tolko alkohola ) :mi pijemoo:
boss pri tebi to gre, vendar eni smo ?e tu zelo mladi in izkori??amo ?tudentsko ?ivljenje kolko se da
z tem da sem tudi sam kadil 3leta in sem spoznal da je to taka bedarija da ve?je ni in sem opustil vse skup.
je pa res da eni pijejo po 3 kave dnevno in pri trenutni povpre?ni ceni kave 1?, z tem da jih ?e ve?ina pije kaki sok zraven in je to dnevno cc. 4.5? in letno nekje 1000?
eni ne premislijo da iz majhnega lahko naredi? veliko
P.S. lahko bi odprli temo kako var?evati z denarjem
dando samo vsaka ti ?ast, da res to naredi? kaj pove?....
a kolegom tudi kupi? avto? potem bi bil 24/7 pri tebi
malo heca...
da bi meni punca kupla ttja...o kako bi bil sre?en...
samo nevem kak se bo TT obnesel za prvi avtomobil, saj poznam enopar punc ki so za prve avte doble od o?etov A6 3.0 in ga je po 1tednu celega popraskala in potolkla...upam da bo tvoja lepo ravnala z njim in ga ?uvala kot se spodobi za taki avtomobil
samo zaj pa resno...dlje ko bereme tole temo bol nevem ali se naj smejem ali jo?em
za novo leto...nekje na nekem vikendu z najbol?o dru?bo
za bratislavo...neka agencija je organizirala za 20.000sit 4dnevno praznovanje novega leta, v ceno je vklju?eno preno?i??e,zajtrk in ?e neki ogledi.za nekaj malo dopla?ila ?e je neki party paket.
poznam enopar ljudi ki so ?li na to in sicer ravno danes. Odhod je bil z Ljubljane z avtobusom. Vse skupaj je okrog 200slovencev
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
vsak dan be?im 4km in jem verjetno bol zdravo od ve?ina prebivalcev...prinas v hi?i ne jemo ne svinjine,ne tele?jega mesa, ne sladkarij kot so ?ipsi,?okolada itd.
Ve?ina za zajterk sadje, kosilo puran ali pi??anec z zelenjavo,v?asi tudi vegetarijanski dnevi.
res pa je da enkrat mese?no grem v kako picerijo in si privo??im malo
pijem tak al tak samo vodo, razen ob vikendih si pa ?e spijem kaki ?pricar ali pa pivo, v?asi tudi ?ganje
mislim da to ni nevem kak grozno, ?e pogledam druge kaj vse "me?ejo" v sebe
Povezava za deljenje
Deli na druge strani