Skoči na vsebino
Zdrava prehrana, ?port in rekreacija
Napisano

vsak dan be?im 4km in jem verjetno bol zdravo od ve?ina prebivalcev...prinas v hi?i ne jemo ne svinjine,ne tele?jega mesa, ne sladkarij kot so ?ipsi,?okolada itd.

Ve?ina za zajterk sadje, kosilo puran ali pi??anec z zelenjavo,v?asi tudi vegetarijanski dnevi.

res pa je da enkrat mese?no grem v kako picerijo in si privo??im malo :)

pijem tak al tak samo vodo, razen ob vikendih si pa ?e spijem kaki ?pricar ali pa pivo, v?asi tudi ?ganje

mislim da to ni nevem kak grozno, ?e pogledam druge kaj vse "me?ejo" v sebe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Wireless router
Napisano

Jaz mam TP-Link, kupil na mimovrste v paketu z USB Wireless klju?em. Nanj mam povezan prenosnik in namizni pc. Stvar deluje super, z prenosnikom se lahko bp. sprehajam po hi?i in je povezava vedno excelent, ko grem v 1 nadstropje je povezava ?e vedno na excelent, razen ?e grem ven iz hi?e na drugo stran potem komaj signal pade.

najde? ga tukaj klik

Sama povezava ti vzame 5min, saj je ?arovnik za povezovanje zelo preprost za uporabo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

pa ravno ri? ko ga tak rad jem :huh:

?e posebaj kake kitajske jedi...to bo huda :)

verjetno bom probal tole dieto z pri?etkom v ponedeljek in probal zdr?at 4tedne, se pravi do 30.3.

skrbijo me samo prazniki :unsure:

torej lahko jem purana,bele hrenovke,tuno,beljak od jajc in 1 rumenjak,ribe.

Od pija?e pa samo voda

Prosim da mi napi?ete malo ve? da vem kaj lahko in kaj nesmem, da se nebom nakoncu kje samo prevrnil

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

:hohoho::hohoho::hohoho:

dieta brez kakega ob?asnega piva je pa res bol huda :cheers:

mogo?e bi se spla?alo enkrat probat ono dieto z samimi beljakovinami

pa prosim drugi? ko pi?ete da ne jest npr. OH itd...prosim napi?te kake konkretne primere ker za vsako jed pa tudi nevemo nekateri kaj je kje notri...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kterga ponudnika?
Napisano

zakaj vsi da ima siol zasoljene cene? ko pa mam jaz mese?no naro?nino 20? in mi v 4letih uporabe adsla in ?e prej 2leti uporabe klicnega dostopa, deloval zelo vredu in tudi ?e je kdja pri?lo do kakih majhnih komplikaj( uni?en modem) sem poklical so bili ?ez kake 2ure ?e tukaj in mi dali takoj novega, seveda na njihov ra?un

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nori japonci
Napisano

ko sem prvi video pogledal sem mislil napisat zakaj ne naredijo malo ve?jega robota ki ple?e...potem pa kliknem drugi video in sem si ?e premislil :P

tole z androidi pa bo samo ?as ko bodo pri?li med nas ljudi in jih bo skorajda nemogo?e lo?it od pravega ?loveka...hudo bo ?e posebaj ko bodo tile androidi ven vidli kot neke lepotice ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Blindek
Napisano

hvala vsem za lepe ?elje, in ja eni smo ?e mladi sramezljiv

do mazde pa ?e bom pri?el, samo ?e nekaj ojrotov morem na?parat da bom mel to kaj ho?em ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AUDI TT
Napisano

sam bi lahko pri?paral 84? :blink: , skupno pa imam mese?no na voljo 250?

v realnosti mi malo druga?e ven vidi kot po tem izra?unu,vendar ta ra?un velja pri novi ?ivljenski filozofiji(brez cigaret in ne tolko alkohola :P ) :mi pijemoo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AUDI TT
Napisano

boss pri tebi to gre, vendar eni smo ?e tu zelo mladi in izkori??amo ?tudentsko ?ivljenje kolko se da :danzoman:

z tem da sem tudi sam kadil 3leta in sem spoznal da je to taka bedarija da ve?je ni in sem opustil vse skup.

je pa res da eni pijejo po 3 kave dnevno in pri trenutni povpre?ni ceni kave 1?, z tem da jih ?e ve?ina pije kaki sok zraven in je to dnevno cc. 4.5? in letno nekje 1000?

eni ne premislijo da iz majhnega lahko naredi? veliko

P.S. lahko bi odprli temo kako var?evati z denarjem

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AUDI TT
Napisano

dando samo ?e bo avto na njo napisan nebo? moral ni? ?e ti ga odpelje...sicer vama to nikakor ne ?elim.

ko bo? TTja porihtal moral obvezno dat gor slike! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AUDI TT
Napisano

dando samo vsaka ti ?ast, da res to naredi? kaj pove?....

a kolegom tudi kupi? avto? :P potem bi bil 24/7 pri tebi ;)

malo heca...

da bi meni punca kupla ttja...o kako bi bil sre?en...

samo nevem kak se bo TT obnesel za prvi avtomobil, saj poznam enopar punc ki so za prve avte doble od o?etov A6 3.0 in ga je po 1tednu celega popraskala in potolkla...upam da bo tvoja lepo ravnala z njim in ga ?uvala kot se spodobi za taki avtomobil

samo zaj pa resno...dlje ko bereme tole temo bol nevem ali se naj smejem ali jo?em :huh:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dando-propad
Napisano

meni osebno ve? ni ni? jasno zakaj prav se tu sploh gre :blink:

razumel sem samo tolko da mu baba no?e dat tablice nazaj? ?e no?e dat nazaj, si sposodi neko mazdo B2500 en bullbar gor pa gremo :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kje boste pre?iveli...
Napisano

za novo leto...nekje na nekem vikendu z najbol?o dru?bo :)

za bratislavo...neka agencija je organizirala za 20.000sit 4dnevno praznovanje novega leta, v ceno je vklju?eno preno?i??e,zajtrk in ?e neki ogledi.za nekaj malo dopla?ila ?e je neki party paket.

poznam enopar ljudi ki so ?li na to in sicer ravno danes. Odhod je bil z Ljubljane z avtobusom. Vse skupaj je okrog 200slovencev :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?no dobiu izpit..
Napisano

za za?etek lepo pamalem po pameti in seveda veliko sre?nih kilometrov

ko pa bo? ?e mel nekaj varnih kilometrov za sabo pa lahko za?ne? izkori??at zadnji pogon ;) (samo ne na glavnih cestah) :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.