Panter23 15 Napisano 8. december, 2010 Pohvalite se,... Napisano 8. december, 2010 Objavljen test ki sem ga spesnil (s pomo?jo bolj?e polovice ) Mazda 6 kombi Bom pa vesel vsakega glasu Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Panter23 15 Napisano 16. november, 2010 Pohvalite se,... Napisano 16. november, 2010 Kon?no napisal ?lanek za tretje mnenje - test nove mazde6 iz prej?njega tedna Mi ga je lektorirala bolj?a polovica (Ko bo objavljen na strani pa bom prosu za podporo ) Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Panter23 15 Napisano 11. november, 2010 Tole je pa kr smeh Napisano 11. november, 2010 Zakaj ne bi avto med vo?njo po bregu dol kar ugasnil sej bremza? ?e zmeram lahko z ro?no Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Panter23 15 Napisano 9. november, 2010 Pohvalite se,... Napisano 9. november, 2010 So rekli tam nekje do 300 km. Pa ne bo sile, kar sem danes naredil, jutri itak slu?ba, pol grem pa lahko takoj v Ljubljano avto vrnit, no za kak?en krog bo ?e ?asa Ja, ?lanek bo treba pa ?e spisat Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Panter23 15 Napisano 9. november, 2010 Jamralnik v2 Napisano 9. november, 2010 Crknu pralni stroj, drugi? v treh mescih Dobr da smo v simbiozi s star?i od ?ene, ker peremo zdej na veliko, ko je malo dete pri hi?i... Jajca italjanska ! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Panter23 15 Napisano 9. november, 2010 Pohvalite se,... Napisano 9. november, 2010 Bil iz?reban na strani caranduser za 24 urni test z M6 Prevzel danes popoldne, naredil ?e par zanimivih kilometrov Ma?ina je CD163 z GTA opremo. Za po AC kruzat prov lu?tna! Je pa trenutno ne zamenam za mojo M6 l 03 ?eprou ma kar nekej gađetov ve? ... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Panter23 15 Napisano 3. november, 2010 Car and user Napisano 3. november, 2010 Stran zgleda zanimiva ... bomo vidli, ?e bo znala ponudit kaj novega, tole s testnimi vo?njami zgleda obetavno sem se prijavil na testno vo?njo, z Mazdo, itak Bomo vidli ?e bo kej sre?e. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Panter23 15 Napisano 28. julij, 2010 Pohvalite se,... Napisano 28. julij, 2010 Doma sem ?e Sm samo z o?etom enga na hitrco ruknu, k se je posebej zato prpelou z morja. Vsi ostali (moji in njeni so na morju) Kuća prazna, pil ga bomo jutr s kolegi, tud doma tko da ne bo blo blema s kak?nimi Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Panter23 15 Napisano 28. julij, 2010 Pohvalite se,... Napisano 28. julij, 2010 Weee, dobil naslednika! Fant, itak! Smo se pa matral 7 ur, pol smo ga pa vn spravl s carskim rezom. Fant je Vid Zdej pa :mi pijemoo: Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Panter23 15 Napisano 16. julij, 2010 Kak?no namizje imate? Napisano 16. julij, 2010 Evo, ?e moje, v slu?bi Doma mam W7, pa slikce menjavajo Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Panter23 15 Napisano 5. julij, 2010 Pohvalite se,... Napisano 5. julij, 2010 ?ez urco odrinemo na morje Letos na ?alost samo za 4 dni, od dons do ?etrtka popoldne Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Panter23 15 Napisano 28. junij, 2010 Jamralnik v2 Napisano 28. junij, 2010 Ja, ?lo se je na Cres, oziroma na Lo?inj. Dost smotan ja, na za?etku sploh nista vedla kako in kaj ... Sta mene zbudila, pa sem lepo rekel, da itak imata ?tev. od mes. No saj pravim, so se lepo odrezal. Je pa slab ob?ute takole, nov avto pa ti crkne Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Panter23 15 Napisano 28. junij, 2010 Jamralnik v2 Napisano 28. junij, 2010 O?etova nova mazda6, dizel, narejenih okol 400 km, obstala v Brestovi, pred trajektom. Lu?ka za okvaro ma?ine se je pri?gala malo preden so se ustavili. Avto je sicer delal normalno, tudi v?gal je normalno, samo nobene mo?i ... Pohvalit je treba MES - pri?la je avtovleka, nalolo?ila avto in peljala na Reko, tam sta na?edva dobla nadomestni avto. Danes izvedel, da naj bi se pokvarila ali iztaknila lambda sonda ... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Panter23 15 Napisano 21. junij, 2010 Konec vinjet? Napisano 21. junij, 2010 Ja sej, ravno zasebnost je ena izmed bolj pere?ih zadev tukaj! Referenduma si pa po mojem ne upajo dat za tako zadevo, ker vejo ?e vnaprej kak?en bi bil rezultat Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Panter23 15 Napisano 21. junij, 2010 Konec vinjet? Napisano 21. junij, 2010 Hehe, kaj pa ?e se ti napravica 'pokvari' ? Jah, tole bo jeba ja, v vsakem primeru... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Panter23 15 Napisano 20. junij, 2010 Konec vinjet? Napisano 20. junij, 2010 Bossov predlog je odli?en! Samo kaj, ko je zadej samo kuhna! In, kaj bodo cestninili tam, kjer imajo dela na (avto)cesti? Bo to brezpla?en del avtoceste? Ker lahko tam promet poteka veliko po?asneje kot pa po regionalnih cestah. Verjamem da se bo pri takem na?inu velik del prometa preusmeril iz avtocest dol ... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Objavljen test ki sem ga spesnil (s pomo?jo bolj?e polovice )
Mazda 6 kombi
Bom pa vesel vsakega glasu
Povezava za deljenje
Deli na druge strani