Tri ?enske so nekega son?nega nedeljskega popoldneva igrale golf. Ena od njih ni bila preve? spretna in njena ?ogica odleti v gozd.Gre jo poiskati in namesto ?ogice najde ?abo ujeto v past.
"Re?i me", re?e ?aba "in izpolnila ti bom 3 ?elje". ?enska se ni dolgo obotavljala. Re?i ?abo, nato ji ta re?e; "Hvala ti, ampak pozabila sem ti nekaj omeniti. Vse kar si za?eli? bo tvoj mo? dobil 10krat toliko."
"Nimam ni? proti", je bila zadovoljna. Njena prva ?elja je bila, da postane najlep?a ?enska na svetu. "Ali se zaveda?", jo opozori ?aba, "da bo tvoj mo? postal dale? najlep?i mo?ki na svetu? Pravi Adonis. Vse ?enske ga bodo preganjale". "Ni problema. Ker bom jaz najljep?a ?enska na svetu, bo on videl samo mene." In tako ?enska postane najlep?a na svetu. Nato si za?eli postati najbogatej?a.
"Ampak to bo napravilo tvojega mo?a desetkrat bogatej?ega od tebe". "To me sploh ne skrbi", odgovori ?enska. "Kar je njegovo je tudi moje. In tako ?enska postane najbogatej?a na svetu.
"In kaj je tvoja zadnja ?elja?", je bila radovedna ?aba. "?elim imeti la?ji sr?ni infarkt!"
Sporo?ilo zgodbice je, da so ?enske inteligentne. Nikar se kdaj ne ?ali z
njimi!
POZOR: ?e si ?enska, ne beri dalje. Za tebe je vic kon?an. Po?akaj na tem mestu in se po?uti superiorno
?e si mo?ki, pojdi na dno strani...
.
..
.
..
.
..
.
..
.
..
.
..
.
..
.
..
.
..
.
.
.
..
.
..
.
..
.
Mo?ki je torej imel desetkrat LA?JI sr?ni infarkt!
Nauk te zgodbice je, da ?enske res mislijo, da so zelo inteligentne. Pustimo jih, naj tako mislijo in u?ivajmo v spektaklu.
P.S. ?e si ?enska in ?e bere?, je to dokaz, da ?enske NIKOLI NE
Pa Violet ... kaj ti pije? za zajtrk??? Bi ?e jaz malo ...
sam pravo kavo z mlekom, pa ne vem ?e je prava, ?ak, moram pogledat... neee, belo kavo, n? ?udnga, sedaj sem pristavila pravo kavo z mleko, in ?e enkrat prebram celo temo
Katere pa se najmanj posedajo oz. najraje bi take, ko jih montira?, se ne posedajo. Komar, kot berem ima? stra?ne probleme... al si avto uspel ?e kaj porihtat (mal dvignit sprednji in zadnji del)? Koliko iz lastnih izku?enj pa priporo?a?, da zni?am avto? (da bom peljala tudi ?ez "le?e?e policaje"- v Ljubljan jih je kar nekaj), sam nikar ne re?i, da ni?, aja pa ?e cena me zanima, seveda "?e ve?", ali si "sam svoj mojster"?
Kaj so to za ene KAW vzmeti? Vidim da gre avto dol 40/30 ....samo ?e se jih naro?i pride tud po?tnina ene 5-10k a ne, Weitec celo 40/40 pa ?e najcenej?e so. Mislim da je pri nas Weitec za Mazdo 323f cena okol 40k, ker sem enkrat neki maile okol po?iljal. Samo kolk so pa kej kvalitetni?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
PREBERI, NE BO TI ?AL.
Tri ?enske so nekega son?nega nedeljskega popoldneva igrale golf. Ena od njih ni bila preve? spretna in njena ?ogica odleti v gozd.Gre jo poiskati in namesto ?ogice najde ?abo ujeto v past.
"Re?i me", re?e ?aba "in izpolnila ti bom 3 ?elje". ?enska se ni dolgo obotavljala. Re?i ?abo, nato ji ta re?e; "Hvala ti, ampak pozabila sem ti nekaj omeniti. Vse kar si za?eli? bo tvoj mo? dobil 10krat toliko."
"Nimam ni? proti", je bila zadovoljna. Njena prva ?elja je bila, da postane najlep?a ?enska na svetu. "Ali se zaveda?", jo opozori ?aba, "da bo tvoj mo? postal dale? najlep?i mo?ki na svetu? Pravi Adonis. Vse ?enske ga bodo preganjale". "Ni problema. Ker bom jaz najljep?a ?enska na svetu, bo on videl samo mene." In tako ?enska postane najlep?a na svetu. Nato si za?eli postati najbogatej?a.
"Ampak to bo napravilo tvojega mo?a desetkrat bogatej?ega od tebe". "To me sploh ne skrbi", odgovori ?enska. "Kar je njegovo je tudi moje. In tako ?enska postane najbogatej?a na svetu.
"In kaj je tvoja zadnja ?elja?", je bila radovedna ?aba. "?elim imeti la?ji sr?ni infarkt!"
Sporo?ilo zgodbice je, da so ?enske inteligentne. Nikar se kdaj ne ?ali z
njimi!
POZOR: ?e si ?enska, ne beri dalje. Za tebe je vic kon?an. Po?akaj na tem mestu in se po?uti superiorno
?e si mo?ki, pojdi na dno strani...
.
..
.
..
.
..
.
..
.
..
.
..
.
..
.
..
.
..
.
.
.
..
.
..
.
..
.
Mo?ki je torej imel desetkrat LA?JI sr?ni infarkt!
Nauk te zgodbice je, da ?enske res mislijo, da so zelo inteligentne. Pustimo jih, naj tako mislijo in u?ivajmo v spektaklu.
P.S. ?e si ?enska in ?e bere?, je to dokaz, da ?enske NIKOLI NE
POSLU?AJO!!!
mal za hec
Povezava za deljenje
Deli na druge strani