Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Do?ao Mujo kod Hase da ga upita za savjet:

Mujo: "Zna? sto Haso, ?uo sam, da se u gradu otvaraju neke banke i

nekakvi skladi, pa tamo stavi? svoju lovu, te ti ispla?uju neke pare,

a onda kao novac na veliko raste.... Pa sad reci ti meni, kao pametan

?ovek, ?to ti misli? o tome ?"

Haso: "Zna? ?ta Mujo, koliko ja znam, a vjeruj mi da znam, u tuđoj

ruci samo kurac raste."

Dobar, dobar :bravo:

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako bi jaz to naredu?
Napisano

PATO, a tisti cirkus mobil, ki ga ima? v avatarju, je tvoj? ?ist ?ist tvoj? A si ga sam naredu?

Da, to je moj cirkusmobil in ja, sam sem ga nardil. A si ti v svojem ?ivljenju ?e kaj nardil? Razen tega da si svet spravil do tega da ne ve v katero skrajnost bi te dal :D?

No, jaz upam da si, saj vrjetno ?e kr dost dlje tepta? zemljo kot jaz.

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako bi jaz to naredu?
Napisano

:D ha ha ha gobca? en... Sej sploh ne ve s ?em bi nas ?e ?opal :D Vidim da si nekje prebral da se z lu?kami okranclanim avtom re?e da so kot smrekice...no, moj avto nima niti ene dodatne lu?ke gor (?ist tolk za info).

Glede tistega z ?ensko...kr nekaj :) A bi ti mojster probal nekaj sam nardit in nam pokazat kako to deluje? Gobec vrti? 100 na uro, a da bi bil kak napredek v realizaciji to pa ne. ?latek!

Sem se pa zdaj zamislil in mi ne gre v glavo kako ti sploh ?e namenim/o tolk ?asa in besed??? :D

Kot bi rekel na najlep?i slav?ek: "Nula si, ?ista nula si!

PS: Upam da si se prijavil na SIT ker ti bi bil res cel point tega ?ova :bravo:

EDIT:

To sem ?e pozabil... ker sem deloma zelo navdu?en nad forumom in samim delovanjem, bi pa zaradi tega modela dal forumu oz. moderatorjem velik minus, saj bi tak?ne osebke na drugih forumih ?e zdavnaj odslovili.

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako bi jaz to naredu?
Napisano

Samo malo :angry: Kaj bi zdaj ti ?udak rad povedal? A ?eli? povedat, da sem jaz in golegi, ki smo si za hobi izbrali avto styling ?efurji??? Daj se spravi na a.com gnjavit s tem vpra?anjem, da vidim kaj ti bodo tam nardili... Ker od nas lahko dobi? samo to da bo? eno jutro pred bajto na?el skulpturo iz pleha v barvi tvojega avta. Pol bodo pa besede mimoido?ih res: "Uuuaaaaauuuu, wtf ma pa Lojz pred bajto?"

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako bi jaz to naredu?
Napisano

Eeeeeeej! :D A je morda ?e povedal kak avto ima? ?e ni mazda se lahko dogovorimo za kak macola party pa mu zrihtamo avto (zastonj) :D pija?o ?e jaz zraun pripeljem da ne bo ?eje :jupiii:

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako bi jaz to naredu?
Napisano

Ha ha ha ha... forum mi je iz dneva v dan bolj v?e?. ?elim si ?e samo da Vas face ?e v ?ivo spoznam :D

Druga?e pa ?e se vrnem na temo... omenjeno je bilo da bi rad "pi?ko" in pa da mu pri tem lahko pomaga ?e nabavi psa.

Naj samo spomnim da je pri poro?ilih bilo veliko povedanega o tem... kupi? bullmastifa in ma? "pi?ko" :)?e si fejst tr?en (tale ?e je ?ist bwz tam) in ?e se ?e na pse ne spozna?, ti je lahko ?e za spol vseeno... lukna je lukna (zate) :D

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

?uden je tale ?lovek... Jaz sem lahko zelo ?iv?en pri nogometu, ampak tak kot to (upo?tevat je treba izku?nje in denar ki ga zaslu?i...). Imam pa kolega, ki mu je ?ist podoben :D mali, pocepan, opasn :P Dober igralec, ampak spoka pa kje je le mogo?e.

Kako pa kaj napovedujete Barca : Arsenal?

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Da ?e tukaj napi?em... sram me je da navijam za AC Milan :( Gattuso je taki praznoglavec da ve?jega ni...kot je ?e nekdo omenil sredine ni, ker je Seedorf ?e za veterane prestar.... v glavnem, treba bo malo prezra?it ekipo.

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A ima ?e kdo v svoji mazdi tak?no ma?ino da lahko spelje brez pritiskanja na plin? A vam pol ta ma?ina tut ne crkne ?e spusti? sklopko in vse, ter se avto "sam" pelje?

PS: Ta ma?ina mora to opraviti na ravni cesti in do enih 10% naklona (pribli?no tak?ne razmere, kajti po hribu navzdol lahko tut z uga?jeno ma?ino spelje? :P ).

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Uklopko
Napisano

Vse najbolj?e za rojstni dan, pa ?e veliko kilometrov...pardon- let :) pa naj te rja...eh- sivi lasje pr miru pustijo.

Kar se pa MPS ti?e... bom pa kar za oba pesti dr?al :mi pijemoo:

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ugriz klopa...
Napisano

Tut sam sem s pode?elja oz. ?ist zraun ?ume in so klopi res malenkost.

?e morda kdo ne ve je klopa fino pred odstranitvijo s pinceto namazat z alkoholom ali navadnim belim oljem (nekaj ?asa pusti? in ga la?je odstrani?)... V primeru da ga ne omami? je mo?nost da se odtrga glava, kar velika.

Za tigrastega komarja pa (?e) ne vem. :blush:

Uffff... to so predatorji med komarji :angry: na morju smo imeli samo te. In ?e si se po telesu na?prical s polovico spreja (autan se mi zdi), nisi mel prav ni? mira saj te je vsekal na prst na nogi kjer morda nisi po?prical 1 kvadratnega cm <_< za 5 min pa je itak blo spet vse po starem.

Bili so pa tak?ni... (druga?e kr lepa barvna kombinacija :D )

post-5360-1287513547_thumb.jpg

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pomo? pri ?tudiju
Napisano

Ninja, ?e eno pro?njo imam :blush: ?e ti je bi te prosil za ?e par fotkic...

Tele vrstne hi?e me ?e zanimajo (zelena pu??ica)...http://maps.google.com/maps?q=46.066028,14....00239&z=19

?e se ti bo slu?ajno za ?etnit tja pa da ne bo preve? mrzlo ali de? ;)

(sprednjo in zadnjo stran, od blizu fasado spredaj in zadaj-da se razlo?i materijal,...).

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.