Skoči na vsebino
MOTO GP
Napisano

Po fantasti?nih krogih Quartararo-ja bo te?ko kdo trdil, da Yamaha na tej stezi ni konkuren?na.  :zvizga: (4 Yamahe na prvih petih mestih).

Samo zaenkrat je Yamaha konkuren?na samo za par krogov!

Na dirki 20krogov pa ni konkuren?na.

?e gume zdr?ijo 3kroge ti en ku... pomaga da si 3 kroge najhitrej?i ostalih 17 pa te vsi prehititjo.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Ja Petruchi je odpeljal dirko svojega ?ivljenja, hiter glih prav agresiven...zaslu?eno zmagal!

Dovi je malce preve? zadr?an, mu malo manjka ostrine za prvaka.

Marquez itak trenutno najmo?nej?i dirka? vedno najde ?e kak procent ve?, zato pa je prvak in verjetno bo tudi letos.

Rins je tudi odpeljal zelo dobro dirko in se mi je zdelo da pelje na 150%, ampak na ravnini ?al ni imel nobene mo?nosti, tu je Suzika preve? podhranjena.

Ma Yamaha pa je itak bolj ?alost, sicer letos so re?ili problem oprijema pri pospe?evanju, samo powerja pa tudi ni ve?. Motor je podoben Suzukiju, dober corner speed in zani? top end power.

Quartararo me je malce razo?aral, po odli?nih qualifikacijah se v dirki ni zna?el. Rossi no comment.

Je pa dirka bila zanimiva in dobra za gledat.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Rins je potrdil  dobro leto?njo formo, plus tega je letos Suzuki konkuren?en, malo jim manjka na topend powerja, drga? pa zelo uravnove?en motor.

MM pri?akovano odpeljal odli?no.

Rossi se je po katastrofalni qualifikacijah le prilezel do 6mesta.

?koda za Quartararoja, ?e ne bi bilo okvare na njegovi Yamahi, mislim da bi se MM bolj namu?il za zmago, ker hiter in motiviran je bil, pa za zgubit ni imel ni?.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

OMG, Quartararo jih je vse peljal scat v Jerezu!

Kapo dol, me je pozitivno presenetil s hitrostjo.

V bistvu obe poltovarni?ki Yamahi razturali, tovarni?ki pa polom.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Ja na treningu mu je ?lo dobro, ma jst mu privo??im da odpelje dirko tko kot jo zna. Ker odkar je pri Hondi ima samo smolo.

Jst ?e ne upam napovedat ni? razen MM top3, vsi ostali ?e niso vsega pokazal na treningu.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Ja malo so se zajeb...z odlo?itvami pri Ducatiju, Bautiste je ?koda za SBK, upam d a pride nazaj v MotoGP.

Petrucci ni pokazal ni?, Miller ga pelje scat kot za ?alo.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

MM je pokazal da je ranljiv. Po dobrem ?tartu mu ni uspelo pobegnit tko hitro kot je hotel, zato je vozil na limitu, posledi?no naredil napako pri zaviranju in padec. Mogo?e je bil preve? samozavesten ker je do sedaj na tej progi vedno gladko zmagal.

Rins je odli?no odpeljal, pravtako Rossi.

Dovi je z malo sre?e potegnil maximalno mo?no za ta vikend.

Lorenzo cel vikend smola z okvarami motorja.

Pohvalil bi Millerja ki se je zelo dobro peljal in bi si po moje zaslu?il tovarni?ki sede?.

Bomo videli po evropski dirki kak?no je dejansko stanje konkuren?nosti.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

MM je bil prepri?an da bo imel ve?jo prednost, pa ?e glede na zadnjo dirko ko je pometel s konkurenco, samo ?e vseeno ga  ne skrbi preve? se kr zaveda da je najhitrej?i dirka? in  tudi Honda je pripravila dober motor.

Edini problem na tem dirkali??u sem v?eraj opazil pretirano poplesavanje Marquezove Honde na oni ravnini, je zgledalo kr scary in mislim da bo tam MM malce bolj pazljiv (po?asnej?i) edino ?e jim uspe ?e kaj nastavit vzmetenje.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Marquez se ?e mal ?para, ni ?e vsega pokazal, ?e dans na kvalifikacijah bo pomoje vtrgal, za dirko pa je itak Fix da zmaga ;)

Za Vinalesa pa mi ni jasno kaj ga pegla, ker na testiranjih in treningih je full hiter, ampak dirke pa ne sestavi skupaj.

Rossi pa presenetljivo hiter na treningih, v dirka pa ponavadi itak ?e mal doda, tak da upam da bo lahk sledil MM.

Pa za Dovija in Milerja tudi mislim da ?e nista vsega pokazala.

Upam na dobro in napeto dirko do zadnjega kroga, ?eprav je najve? od MM odvisno kaka bo dirka :)

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Do kam seže digitalizacija avta?
Napisano

Sem naletel na slike ?tudije Hyundai I30 in so se korejci spomnili da bi dali touchscreen lcd namesto tipk na volanu.

Naj povem da sem zelo naklonjen digitalizaciji in raznim ekran?kom ampak na volanu je pa res no go, plus tega v tem hyundaju zgleda volan tako grd da nvm a majo slepe dizajnere...

post-5522-0-21691500-1554744908_thumb.jpg

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Marquez je bil v svojem svetu dale? najhitrej?i, Honda za letos zgleda priprapravila zelo konkuren?en motor, hiter na ravninah in la?je vodljiv v ovinkih, MM s tem motorjem bi si upal ?e zdaj napovedat da bo prvak!

Yamaha se je malo pobrala, ampak se vidi da manjka surova mo?, corner speed je pri Rossiju zgledal dober oz.dost bolj?i od Ducatija, na ravninah pa ni powera.

Je pa Rossi odpeljal dobro dirko.

Vinales pa spet razo?aranje na trengih hiter v dirki polom.

?koda je malo Lorenza, ker je po?kodovan, ?e bi bil 100% fit, bi se pomoje znal borit za stopni?ke.

Naslednja dirka pa bo itak MM zmagal, v Texasu je nepremagljiv.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ogrevanje & izolacija samostojne hiše
Napisano

Da se vklju?im v to debato, tudi jst segrevam zgornjo eta?o cca 80m z klimo Mitshubishi in greje v nulo, za backup imam centralno na kurilno olje, ampak zdaj ?e drugo zimo ni bilo potrebe po kurilnem olju. Poraba elektrike je v bila najve? lani decembra 67? samo za delovanje klime za gretje (imam merilece elektrike za klimo), kar se mi zdi zelo ugodno.

Glede kondenza pa pri meni kolikor sem spremljal na klimi, pomrzne  malo na oni cevki ki je napeljana na travo, ko dela defrost je voda tekla normalno in odtalila tudi tisto pomrznjeno svecko ki je bila na cevki. Tak da ni te?av z kakr?nim koli zmrzovanjem klime.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Uff, dobra dirka, dirka?i so bili dokaj izena?eni skor do konca so se dr?ali skupaj, prvih 5 znotraj pol sekunde

Bravo Dovi tako trezno ke odpeljal dirko, brez napak in spet je lepo premagal Marqueza.

Pohvalno tudi Rossi iz 14 na 5 je dober rezultat, na koncu je malo zmanjkalo za bolj?i rezultat.

Rins je pokazal svojo dobro formo, v ovinkih se je videlo da je najhitrej?i, edino na ravninah pa je ogromno zgubljal proti Hondi in Ducatiju, nanj bo treba letos ?e ra?unat za stopni?ke.

Vinales pa totalno razo?aranje nvm kaj je bilo krivo ampak ?e od ?tarta naprej ni najdel pravega tempa.

?e komaj ?akam naslednjo dirko

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Po videnem na testiranjih bi rekel

Vinales

Marquez

Rossi

Lorenzo po moje ?e ni 100% fit kar pri njemu pomeni slab?o predstavo. Uganka so mi Ducatiji do sedaj niso ni? pokazali, mogo?e niso hteli razkriti vsega potenciala.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.