Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano (urejeno)

Evo, volilne obljube se bodo izpolnile: kmalu bomo živeli kot v raju: goli in bosi, nad vsemi pa bo letal golobček...

Popravljeno od Slivka
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Pride sodelavka, zrihtana tako, da se je ne da zgrešit. Pa si jo ogledujem. Enkrat ji je očitno dost pa reče:

- "A me boš ti kar s pogledom slekel, do golega?"

Meni pa butne skozi glavo in bleknem:

- "Ah, ne, ne, jaz sem že na balkonu in kadim..."

Ja, ostale so ravno takrat kavo pile. Ne bom omenjal, kakšen je zdaj prostor...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Uleti ekipa v bar, pride natakar in vpraša:
- “Kaj vam prinesem?”
Prvi:
- “En Cuba Libre; pa ta veliko slamco…”
Drugi:
- “En Mojito, pa ne preveč ledka not..”
Tretji:
- “En kapučinček v kozarčku pa mau več pence... Pa kozarčk vode…”
Četrti tiho… Nakar ga natakar pobara:
- “Pa vam?”
Tip pogleda natakarja:
- “En tavelk pir mi prnes. Pa kr na ono mizo dej. Čist slučajno sm se s temi tremi pedri vsedu…”

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
dne 18. 9. 2024 ob 16:03 je Slivka napisal:

Počasi se pripravljam na "nočno izmeno"...

Če še koga zanima:

THESKYLIVE.COM

Complete observing guide and realtime information about Comet C/2023 A3 (Tsuchinshan-ATLAS) for astronomy and science enthusiasts at all levels.

STARWALK.SPACE

The next bright comet, C/2023 A3, is less than a month away! ☄️ Will it be visible to the naked eye? When and how is it best to observe? Find out here!

Komet je odletel, prihaja asteroid. 

Asteroid 1979XB bo 14.12. letos letel mimo na razdalji kakšnih 750.000 km...

Kometi so nekoč davno veljali za znanilce nesreč, kasneje pa za znanilce rojstva mogočnih kraljev. Le kaj napovedujejo dan danes?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Za predsednika stranke zaenkrat v ustavi ni nič omejeno, koliko mandatov je lahko. Čeprav ne bi bilo napačno, če bi tudi to imeli omejeno...

V bistvu bi bilo zelo dobro, če bi tudi to bilo omejeno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Tole bi blo šele nenavadno, da bi bil tretjič predsednik, če je lahko po ustavi samo 2x. Čeprav ja... se strinjam - Trump bi tud to znal spremenit. :D

A ni bil tudi Kučan 3x predsednik? Vse se da, če se hoče...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Samski sodelavec odgovarja, zakaj ne more z nami na bowling:

- "Za najt žensko je brez veze v kavarne in klube hodit… Treba patruljirat okol sodišča, vsak dan je kakšna na frišno ločena..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 11 minutami je Boss napisal:

No ja, sej če me bo minilo, greva pa lahko pol na pivo, ko te najdem.

Ja, to se pa lahko potrudim, da me najdeš...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 2 minutama je Boss napisal:

zdaj pa ti prosiš, da bi dobil z lopato.... tud jaz mam namreč neki lopat doma tko, da bom že našel pravo.

Lahko ti najdeš pravo lopato, ma preden mene najdeš u teh hribih, te bo že vse minilo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ko se prepiraš z žensko je isto, kot da bi nameščal aplikacijo.

Ničesar ne razumeš, samo next, next in na koncu se strinjaš s pogoji uporabe...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 1 uro je Tilen5 napisal:

Kia ni več aktualna ? 1.1.2025 se bliža takrat bo vsega konec.

Trenutno @Boss nima časa drugega avta kupovat, ker mu @Alex v "sosednji" temi napada Goloba, pa ga mora branit... Tako, da, @Alex je kriv za to, da KIA ni več aktualna...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

No, a zdaj vidite, da je Janša edini pravi politik v Sloveniji. On je Trumpu že pred štirimi leti čestital za ponovno izvolitev.

Očitno je Slovenska Obveščevalno Varnostna Agencija hujša od Mosada in zvrtajo, kar drugi ne...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Omrežnina 2024 po novem
Napisano
pred 20 urami je Janez007 napisal:

... ... ... ... ... ...

... ... ... ... ... ...

... ... ... ... ... ...ato se želi to reševat s korenčkom (da uporabljaš čim več elektrike, takrat ko jo drugi ne - bo to ceneje) in palico (če jo rabiš takrat, ko jo rabi največ ljudi, boš plačal nekaj več).

Jaz imam bolj občutek, da gre za palico in gorjačo ne pa za palico in korenjček...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Danes sem se malo pogovarjal v službi glede tega holobnjakovega umotvora. 

Sodelavci sprašujejo holoba, kaj je alternativa boljlerjem, ir panelom, radiatorjem, v blokih z desetimi stanovanji. Ali je to mini reaktor ček v vsako slovensko stanovanje. 

Ah, daj no, ti pa si za cajtom... Dobro, ja, mini reaktor. S čeki se pa že dolgo ne posluje več... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Počasi boste prišli za menoj...

Glede na avtorja sem šel z veliko muko brat tole, kar je spisano tu. Zdaj pa... 

Torej, ja, kmet an s hribu doma...

Od kod je prišla ideja, da se prepove bojlerje in IR-panele? Iz tega pravilnika najbrž ne, ker v 17. členu 4 odstavek je zapisano: "Ne glede na prejšnji odstavek je raba električne energije za direktno pripravo TSV iz javnega električnega omrežja dovoljena, če se TSV pripravlja z napravo z električno močjo, manjšo od 2 kWel." Sicer se ne spoznam preveč na električne bojlerje, ker pri nas vrh hriba kurimo polena, ma kolikor sem kje videl, so električni grelci od 2 kW v kakšnih res velikih bojlerjih. Bom šel prav namensko pogledat tu v službi en star bojler, koliko kW ima...

Drugače pa, ja, kar smo izvolili to imamo. Drugič pa pred volitvam pamet v roke in pomislit s svojo glavo, ne pa na volitve ko čreda ovac (sledit, kar mediji napumpajo)...

TSV= topla sanitarna voda

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Me roke bolijo, ker sem toliko mahal sosedi. Čeprav sem kasneje ugotovil, da je prišlo do nesporazuma. Jaz sem mislil, da maha meni, ona je pa le okna pomivala...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sm kmet an s hribu doma an ne zastopm usega tega...

K rečm šefu, de bi mn poveču plačo, mn reče, de nej bom tih an nej delam, kr je vsakdo zamenjljiv in brez kateregakoli od nas lahko teče delo dalje - a ko pa hočem dan dopusta pa ni nikogar, ki bi me lahko zamenjal...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Če bo šlo tak naprej, da uvedejo obvezno služenje vojaškega roka, bojo pubeci sami žajfo po tleh metal...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.