Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Jaz pakiram za dopust gospod pa si privo??i it na pja?o ta cajt! Zraven pa mulc skoz pod nogami.

Tvoj bi mogui zdej v temi pohvalite se napisat, uivam v hladem pivu medtem ko draga pakira za dopust in pazi malega :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Nvm a bi joku al se pizdu al kaj, se tistih par ljudi ki pokli?e za Alfo se jim je na da pogledat,ceno bi ni?al kr po telefonu,da o tem zlo?inu da nimam prakti?no novih letnih in zimskih gum vsakih na svojih feltnah sploh ne govorim :(

Se nikol nism tok dobrga avta prodaju pa se nikol nism mel tok te?av. Hondo letnik 1996 z 0 opreme sm v 1 tedn prodal za ve? kot zdej to oglasujem, pa je bla razbita :/

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako tankate
Napisano

Js sicer ne tankam, a lah podam mnenje haha :D no biv?i je vedno tankal na polno, velikrat tud pred vikendom, ker tam pri nas v hribih ni pump, pa ?e bi se slu?ajno kaj hudega zgodilo.. Pa ne glede na to, da je bil ?tudent.

Sva pa velikokrat na pumpah tko rekla, kaj to folk zakaj tankajo za 10?, pa? kaj pol skos hodijo na pumpo, pa kako se jim da :D najbr? s tem pol tud zapravis kar nekaj minut..

No ne vem razn ksne izjeme, da morjo kej donkat kar so porabil ali kaj podobnega.

Hmm kako to nardi? da ne tanka? ti? jst bi tut tko, pol bi si tut kej bl posko?nga omislu :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Posodobil programski del Blue&Me v Alfi, sicer ?e vedno ne bere mp3 sklj?kov, ?eprav bi mogla ampak je pa posodobljen :D

Aja pa med poskusom spremembe jezika govora moje Aklfe iz franco??ine sm uspe?no naredu da zdej sploh ne govori, ne Francosko ne Angle?ko, ratala je mutava :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.