Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Zakaj pa se potem ?trajn in njegovi z njimi slikajo in jih pozivajo protestom, ali pa jaz ne vem in imamo ?e kako novo resno stranko brez stricev iz ozadja ali ospredja????? :aaaaa::aaaaa::aaaaa:

Pa to tako levi kot desnih.

Zakaj pa potem mediji tega ne poro?ajo, poro?ajo samo kako starci okoli ?trajna bodo re?ili Slovenijo, jok ti niso moja alternativa, so ?e dolgo strici iz ospredja vsem mogo?ih levih strank, ki so jih zamenjali kot spodnje gate, kar je tipi?no predvsem za te kaviar levi?arje.

Dej drugi? vsaj poglej kaj in preber. Starci so okol Pirjevca ki nikoli ni bil v Partiji za razliko od JJ khm in morda tudi Zokija.(za njega res ne vem). Mene motita okoli njega ?trajn in ?osić.

Kot sem ?e napisal in kot je zahteva naj odstopijo iz politike vsi ne samo JJ. Rabimo politi?no neobremenjene kadre. Ja Pirjevec je morda to lahko, Cerar mlaj?i tudi- ?trajn pa pa? ne. Ampak to je samo moje mnenje.

?e pa misli? da vse poteze iz ozadja vle?e pal?ek in strici se pa dr?i belega viteza na konju.

Sam ne pol jokat kako ma? nizke pla?e in kako je slabo v Slo, ker ti bo razlo?u da mor? stisnt zobe in bi vesel da ma? slu?bo, itak je pa to zarota udbo mafije.

In ?e vedno ne ?tekam zakaj je bencin v Avstiji cenej?i kot pri nas. Jebene Murgle :ninja: .

Pa dej res po?asi po to?ki in to?ki preberi letak in si pod?rtaj kjer pi?e desni in levi, sam tolk da dobi? filing.

Res pomga jaz tko na?i desetletnici razlagam matematiko, kadar ma opisne naloge. Probaj ?e ne pa prosi kakega starej?ega da ti pomaga.........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

,..in ni da neb upo?tevala njegovga mnenja. Sej sm ga upra?ala, ?e bi jih dal krstit sam od sebe, pa je reku da ne,..tko da konc debate. Babice in nonice so mele svoje otroke, s kerimi so loh delale kar so hotle, js bom pa tud s svojimi nardila tko da bo men prou.

:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Aaaaaa popizdla bom, ?e mi naujo nehal po glav skakat glede krsta oz. temu da sm extra zelo proti. In zdj je ?e hinavc od njunga fotra stopu na stran babic in nonic in tetk in stricev k vztrajajo da nisem normalna da jih no?em krstit, kao da sm trmasta pr napa?ni strani in nej jim pustim veselje. Me je prjel da ga ruknem po smr?ku ene dvakrat,..

In pol se geniji spomnejo, da bomo glasoval. Tle se mi je pa ?ist odpelal. Ko boste vi 37 tednov pa dva dni nosil dvoj?ke, od tega 5 mescov bruhal po 10x na dan, fasal preeklampsijo, kon?al na patolo?kem oddelku porodni?nce, rodil dva, kon?al na tramalu in tri tedne ne boste mogl hodt,..takrat bo va? glas kej ?tel,..do takrat pa ti?ina in vas loh glasuje 100 pa vas vse preglasujem. :vskalo::vskalo::vskalo:

In ajde, da bi kdo od teh ljudi stopu dejansko kdaj v cerkev,..ne vsi majo tok za povedat prot ?upnikom in "cerkveni politiki",...po drug stran pa,....mah brezveze grem raj spat.

Unmu sam re? naj se najprej poro?i pa boste pol krstil, da bo vse by the book. (joke).

?e se prav spomnem je prej dal rep med noge, tko da sploh ne vem kaj ma zdaj muda ti pred obraz sploh pridet.

In kako glasovanje kaj je to demokracija al so pa? tvoji otroci.

Zato jaz ?e odkar se spmnim ne ?livim sorodstva 5%.

Nared z otroci tko kot zase misli? da je prav.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ni? ni v redu.Samo folk se je spet razdelil na leve in desne (tega v prvih protestih ni bilo in zato so tako odmevali in bili uspe?ni), pa provocirali so z jugo zastvami in zvezdami in zdej je kar je.Oblastniki se pa zabavajo.

Mene zvezda ne moti, se pa strinjam da jugo zastava nima tam kaj iskati. Mislim da je ideja ?e vedno proti aktualnim politi?nim facaam. Men gre bol na ?ivce, da se kar eni ?tulijo bit organizatorji Darko ?trajn pa Vuk ?osić,ki je tolk dnarja zmolzu od dr?ave za neke projekte. Sam kdo je politi?no neobremenjen si pa kar ne upam podat oceno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ladislava Troho za predsednika!

Alex, vidi? tu je problem, zakaj se desni ne udele?ujemo protestov. Taki kot na? vrli "the great Cohoney" na ves glas vpijejo dol z vsemi, protestniki smo enotni, ne podpiramo simbolov biv?e juge na protestih in blablabla... ko jih pa vpra?a?, ali so tudi proti Jankoviću, pa obrnejo plato, pa vsem znani ?e-ji pridejo v igro, in to kljub temu, da je Janković lopovski turbokapitalist, kateri izigrava DURS in upnike, poleg vsega tega pa ?e grobar mnogih podjetij (poslovni partnerji Electe, dobavitelji Mercatorja, podizvajalci Sto?ic,...).

Policijska akademija je imela Mahoneya, slovenski protestniki imajo Cohoneya, klovna sta pa oba.

?e nisi opazu je bil Janković tud obe?en na drevesu v dru?bi z JJ.

Pa ?e bi poslu?al mal ljudi bi vidu da so proti obema in zavra?ajo pred?asne volitve ker ?e je alternativa Janković pa? ni dosszi razlike.

<proti obema liderjema so vlo?ene kazenske ovadbe in potekajo postopki.

Zame so ti levi in desni isto sranje drugo pakovanje.

Kot sem ?e miljonkrat napisal lahko da desno orientirani imate predstavnike. Levo oz levo sredino pa? en Luk?i? in Jankovi? ne moreta predstavljat oz. vsaj zame to levica ni. ?e ne drugje ma? dokaz v sprejetju novega pokojninskega zakona.

Dopu??am pa tudi mo?nost da se ti zdi da je v tej dr?avi vse normalno in da je slabo zaradi vseh starih vlad in da se sedaj dobro dela in da je to razlog da ne protestira?. Kdo ve.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Zavod lahko tudi druga?e koristi?, ti lahko pla?ajo kak?no dodatno izobrazbo ali mogo?e izpit za C kategorijo :) Takrat ko sem ?e bil prijavljen sem se malo za to zanimal, sem pa ?e skoraj ?el na te?aj za izdelovanje in oblikovanje spletnih strani. Sem si rekel, da ?kodit ne more :)

Hm hvala za nasvet sam jaz rabim slu?bo ker kredit se ne bo sam izpla?u :hudicek: .

?e bi se hotu ?olat zdele mam itak ?e 2 izpita na faksu za narest

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

samo ne sporazumno, ker potem ti ne pripada odpravnina in mislim, da se tud na zavod za zaposlovanje ne more? vpisat

zavod sem ?e polet izkoristu odpravnina gre pa po letih dela in za 5 mescev glih ne bo kruha.

Mi je bolj v veselje da ne more kar takoj novega zaposlit na isto delovno mesto-no vsaj v?asih je bilo tako

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Volitve 2012
Napisano

Lepa misel.

Mimogrede Jan?a ima ?e nove ideje za izbolj?anje dr?ave. Ker prihaja iz njegovih ust je to res sli?ati super ideja. :aaaaa:

Zakaj pa omejen mandat sam za ?upane. Naj bo za vse te face ki se ?lepajo ?e 20+ let. Aja pa pol ko neha bit poslanc se ne sme zaposlit v javni upravi, razen ?e s tam ni pri?el.

Pol bi morda ?e verjel u tole klobasanje. Pa ?e vedno me zanima kaj je z unimi 10+100 ukrepi.

Aja in pokojninska reforma ko bomo delal do smrti je pa naenkrat kar dobra...........

In vsi lopovi so glasoval za njo.

Mah vsi so isti.

V?e? m je pa specializirano sodi??e. Sam jebe? mednarodne ha?ke pravnike. Jaz bi uvozu une kitajske :hudicek: pol pa aha si ukradu in zajebal sodba se glasi kriv, kazen je strelski vod :punk: + zaplemba vsega premo?enja B) . Naslednji.....

Mamo re?en u enem mescu vse sodne zaostanke :cheers:

Se vid da sem danes slabe volje, ko bi jih vse pred preki sud....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ah bad... :( a to je darilo za novo leto in veseli december, al kaj? :angry:

Direktor je reku da lahko SP odprem pa delam zanjga. Da 500 ojrov pa najdem ?e 2-3 podjetja pa mam ?e pla?o nazaj.

Itak miljon izgovorov pa ful bi blo lepo ?e sporazumno skleneva mah podn

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Joj ?e bi vedel da ste bli tam, I was there too, zdej pa otroke merkat....na?i se za?enja veseli december.

Samo toliko o spodbujanju gospodarstva, z novim letom ve?ajo prispevke za sp....vse po starem....

A niso rekel da manj?ajo.

evo ravno zdaj berem

Tri mlaj?e zamaskirane in oboro?ene osebe so oropale hranilnico v ?kofji Loki. Od uslu?bencev so zahtevali ve?jo koli?ino denarja. Po?kodovan ni bil nih?e.

Sem se za trenutek ustra?u da smo kam drugam zaplul.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Boss,..ja sej vem, da nau prou dolg trajal,..ampak nej bosta vsaj ?ez december pridna k bom ve? al manj sama z njima,..januarja se pa zard mene lahko za?nejo ?urke :hudicek:

No sicer pa, ?e smo pre?vel prvi teden, k sm bla res boga,..pol bomo tud vse kar sledi :)

Aja,..pa ?e to,..tist(a) k re?e, da tadrug dvoj?ek pade kr sam vn,..o?itno ni nikol rodila dvoj?kov :wacko:

Kolk je pa to blo v urah?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V Logatcu niso ni? bolj?i - sli?i? v daljavi rahlo grmenje pa vso elektriko ven zme?e. Danes je blo samo dvakrat po pol ure mrka... pizda leta 2012 smo jaz pa razmi?ljam a bi generator kupil, ker jih imam polhn organ.

Al si pa u slu?bi sposodi? mal ve?ji UPS za nedolo?en ?as za potrebe zagotavljanja odaljenega dostopa :hudicek:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vi verjamete....
Napisano

No, pa da se vsaj pribli?no vrnemo na temo.

Je pa druga? res zanimivo iz ?esa udbokomunajzarji delajo cirkus!

Iz najbolj naravnega in normalnega ?love?kega po?etja, delajo ?kandal. Mo?ki se zacopa in ma rad ?ensko, pol pa ti kanoni skuhajo tako zgodbo, kot da je to nekaj sprijenga nagrav?nega in pokvarjenga. Na drugi strani pa ti isti udbokomunajzarji prikazujejo pederstvo in lezbi?tvo kot nekaj normalnega, celo naprednega- sodobnega.

Ej, pa ti udbokomunajzarji so res eni ?udni ti?i! Na kak?en na?in in s ?im si pridobivajo svojo volilno bazo in svoje volilno telo. Je pa res, da jim do neke mere celo uspeva. To samo pove, kako neumen je slovenski udbokomunajzarski volilec.

Sej nam je normalno da tip ho?e met kaj z ?ensko. Franci je to zanikal in normalno zanga ni normalno. In potem hodi? poslu?at ljudi v cerkev,ki ti pravijo kaj je normalno, sami pa tega ne delajo ker ni normalno-al pa? sam oni niso normalni :hudicek: .

Jaz mislim da zadnje kar dr?i.......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.