Skoči na vsebino
Nakup avta pred 2025
Napisano
pred 51 minutami je Boss napisal:

Samo ena 3.3 je na avto.net . Kr velik hoče za 6 let star avto.

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=20070351&display=Kia Stinger

Je pa kle mal bolečina, da greš na starejši avto pa moraš še kr precej doplačat.

Ta je že čudn...na invalidih parkira in fotka. Verjetno prej BMW vozu. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Tu se gleda individualno na vsakega. 

Tisti, ki imajo stalni urnik, lahko kombinirajo, drugi pa ne. 

Doba moderne tehnologije nas ubija. Ko se potnik vsede, je prva stvar telefon. Ni več komunikacije. Redko kdo se pogovarja na vlaku. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 9 urami je Boss napisal:

Dej ne bod trčen no... A nej po postajah ustavljam pa ljudi pobiram, da se bomo štirje vozili. Ponavljaš hlapčevsko mantro oblastnikov, da se moramo Slovenci umaknit s cest, da bodo tuji turisti in tranzit imal prazne ceste.

Če pa je kdo egoist si pa najbolj ti, ker celotno situacijo gledaš samo skozi svoje oči in te boli jolly kako imajo drugi. Si verjetno eden redkih, da imaš tako idealno povezavo, da je javni prevoz celo boljši kot z avtom, ampak v 90% ostalih ljudi pa pač ni. Pa upam, da greš tiste 4km od doma do postaje peš in ne z avtom, če pa že pa a pobereš še tri sokrajane s sabo, da ne pelješ sam?

Poglej pozitivno. Ni pitrebe po sokrajanih, ampak vsaj po ljudeh na relaciji najbolj oddaljenega. Povsad so sodelavci iz iste relacije. Ne gledam iz vidika državne komande ampak iz vidika moje denarnice. Ko sem se vozil vsak dan iz Sevnice v Novo mesto, ni bilo možnosti javnega prevoza, pa sva se s sodelavcem iz Škocjana, ki je na relaciji, skupaj vozila, sem ga pobral jaz, ali pa tam parkiral in se peljal z njem. Z leti se ohoho privarčuje. Nekateri se pa raje en za drugim vozijo... 

Ja, govorim za tiste, ki imajo možnost. Vsi je nimajo, kar se javnega prevoza tiče. Kar se pa druženja v avtu tiče, pa prednjači razkazovanje ega in avta. To je MOJE MNENJE. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.