Skoči na vsebino
Tomos E90, rezervni deli
Napisano

Naro?il sem dele v Srbiji in jih poslal na?emu foruma?u Skydriverju. Sam je nameraval priti v Slovenijo enkart v januarju, nato pa je prihod odpovedal do nadaljnega. Ali ima ?e kdo kakega znanca v Srbiji kateri redno hodi v Slovenijo ali pa je kdo od vas po Srbiji, da bi prevzel material?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tomos E90, rezervni deli
Napisano

Ali gre kdo mimo tega kraja na Hrva?kem? ?ur?ic, kraj Kri?evaca, 60 km od Zagreba.  Tam je doma eden, od katerega potrebujem rez. del. Ali kdo mogo?e ve koliko so po?tnine relacija Hrva?ka-Slovenija?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tomos E90, rezervni deli
Napisano

moram malo uskladit zadeve- povpra?at skydriverja ?e lahko po?ljem na njegov naslov, ?e lahko, povpra?am tukaj, ?e se bo kdo vozu po tistih krajih, oz. tisti, kateri se bo najprej peljal mimo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tomos E90, rezervni deli
Napisano

sem za?el z iskanjem rez. delov in glej ga zlomka, ve? ali manj se vse dobi v Srbiji, za majhen denar, na?i spletni trgovci pa uva?ajo na veliko in tukaj solijo. 

Sem pisal eni trgovini kako je z po?tnino in DDV in so mi odgovorili slede?e:

Dobar dan Danijele,

Primili smo Vasu narudzbenicu preko naseg web shopa. Mi saljemo robu i u Sloveniju medjunarodnom postom i roba mora da se carini. Cena prevoza sa administrativnim troskovima zavisi od tezine i velicine paketa. Za neki manji paket je cena tih troskova oko 50 eura.

Ako zelite mogu Vam poslati predracun i nakon Vase uplate mi ga saljemo. Rok isporuke je oko 7-10 dana.

Mozda bi bila jeftinija varijanta ako imate nekog prijatelja iz Srbije koji cesto ide za Sloveniju, da paket posaljemo na adresu na teritoriju Srbije, a da se kasnije sa njim dogovorite oko isporuke. Cena prevoza na teritoriji Srbije iznosi oko 200 dinara (oko 2 eur).

Ako Vam bude potrebna jos neka informacija, slobodno mi se javite.

Srdacan pozdrav

A mi lahko kdo na kak na?in pomaga? Trgovina pa se nahaja tukaj: http://www.motobike.rs/index.php/kontakt

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tomos E90, rezervni deli
Napisano

Pred kratkim sem si uresni?il eno otro?ko ?eljo, ta je da sem kupil v naslovu omenjen motor. Gre za redko produkcijo Tomosovih motorjev, kateri so zelo iskani. Odlo?il sem se da ga bom restavriral. Ker mi manjkajo dolo?eni sestavni deli, npr. armatruna plo??a( smerniki, obratomer in merilnik hitrosti), pa ?e kaj bi se na?lo, se obra?am na vas in sicer ?e se komu slu?ajo kaj od omenjega motorja valja doma, se toplo priporo?am ?e mi sporo?i. Mogo?e je pa ?e kdo med nami, ki je tak fanatik :)

Za za?etek prilepim kaj imam in kaj ho?em imeti :) (Slika je iz bolhe, prej kot je bil moj)

post-6207-0-81484700-1480013831_thumb.jpg

post-6207-0-56798000-1480013854.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Nekam veliko ve? o karakterju povzro?iteljice - ampak vozila je "le" Megana.

Njena sestra se je prav tako smrtno ponesre?ila, prav tako zaradi neprilagojene hitrosti. Sta imeli obe hitrost in drznost v krvi.

8.6.2014

Huda nesre?a v ob?ini Nova Gorica

Huda prometna nesre?a pa se je zgodila tudi v?eraj zve?er. Po podatkih policije se je nesre?a zgodila okoli 21.25 pri naselju Steske v ob?ini Nova Gorica. 21-letnica iz ob?ine ?empeter-Vrtojba je vozila po regionalni cesti iz smeri Branika proti Dornberku. Ko je pripeljala v blagi desni pregledni ovinek izven naselja Steske, hitrosti in na?ina vo?nje ni prilagodila lastnosti ceste ter svojim vozni?kim sposobnostim, tako da bi lahko ves ?as vo?nje vozilo obvladovala, pravijo na PU Nova Gorica. V ovinku je njeno vozilo zasukalo bo?no in zaneslo levo na nasprotno smerno vozi??e. V tem trenutku je iz nasprotne smeri pravilno po svojem desnem smernem vozi??u pripeljala 33-letna voznica iz Gori?kih Brd.

21-letna voznica je z desnim bo?nim delom svojega vozila tr?ila v prednji del vozila 33-letnice. Po tr?enju je vozilo 33-letnice odbilo v desno izven vozi??a na travnato povr?ino. Vozilo 21-letne voznice pa je zasukalo preko desnega boka na streho, kjer je na travnati povr?ini obstalo na strehi. Zaradi hudih po?kodb sta na kraju umrli 21-letna voznica avtomobila in njena 16-letna sopotnica. 33-letnica je bila la?je po?kodovana.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.