No Mazda 6 je res varcen avto, MPS me je pa tud presenecala, jaz sem tudi presenecen nad svojo, 9,9l na 100km sem bil skor preprican da je ne bom spravil pod 12l.
LP
!!!Adrenalin is ourfood,speed is ourdrug,DOWNHILL is our life,... =) !!!
Zakon fura, Vrsic je bil kar poln turistov vendar vseeno lepo vozen, vreme je bilo enkratno, klapa je bila prav tako zakon, tako da bi zadevo takoj se enkrat ponovil.
LP
Ja ja itak , ne ne glede na to da se poleti spuscam skoraj vsak dan in vadim svojo tehniko, je doba enega meseca zame kar dooolga in pri tem pac pozabis neke malenkosti, delas napake in to ti dvigne adrenalin da se potem zenes do skrajnosti,....
V?eraj naredil relacijo, skoraj 600 km z RSom. V eno smer cca 290, v drugo 300. Skupna poraba 6,7 l/100km. Kondicijski trening uspel, naslednji? bo najbr? 1000 km v eno smer.
Fak ej,.... preklinjam use idiotske voznike k nimajo pojma k bi usaj mal razmislni kaj delajo in nebi ogrozali zivljenja drugih v prometu v tem primeru mene
....., skor totalko imel z Mazdo je pa sla cela leva stran v PM
Bomo zrihtal vazn je da je vse vredu, materialna skoda se bo pa ze porihtala.
LP
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Cao
Prodal 18ke od BMWja ostanjejo sam se od Mazde
LP
!!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani