Jaz ti lepo razlagam kje in kako sem se ?olal pa kako sre?o sem imel da sem ob?asno tudi afri?an bil.
Osebno tega ?asa nikoli ne pozabim, in celo ob?alujem da sem kot mlad kdaj imel pomisleke kako gay zadeva je to na momente.
?e pa reeees ho?e? kak dokaz pa predlagam da pokli?i na Konservatorij za glasbo in ples v MB pa zahtevaj ravnateljico gospo Heleno Me?ko(bila mi je razredni?arka) pa vpra?aj kaj je to neko? bil za en predmet ritmika ki jo je Iko Otrin vodil pa ?e je F. Dreca bil priden dijak.
Ja, to pa nam je na klavir igral zraven Oto Plav?ak, pianist-pedagog, korepetitor. Vse obvlada od charlestona do tanga, val?kov, polk....kaj ?e?. Super smo se imeli... res!
Smo pa se tudi neke afri?ke plemenske plese u?ili in par krat so nas skozi okno gledali modeli, ?tudentarija k so prek ceste imeli balkone. Ej, total smeh, ono piri, joliji v rokah pa nas pubece mozoljive gledati kako se tam me?emo, norimo, in podobno. Full smeha je bilo.
Ma ?ist simpl. Mi je ples bil vedno v?e? in sem opazoval, se u?il, pobiral finte in tako naprej.... Imel pa sem sre?o da sem med gimnazijo(umetni?ko) imel en ?uden predmet ki se mi je rekla ritmika(malo gay zadeva na meji amaterskega baleta). No to ritmiko je vodil Iko Otrin, priznan baletni pedagog iz MB. Menda je ?e pokojni, nwm. No tam nas je tip 2 leti u?il vse ?ive plese(za maturca tudi). Pa ne tako full piflarsko ampak ?ist tako, fora... Pa recimo da sem v lajfu dal ?e veliko ?ura skozi sem vse to zdru?il in sedaj ple?em tako da mi ni problem, ne... Pa pazi, ne obvladam takih u?enih, full plesnih fint. In ja, sem poznal tipe ki so prav plesalci pa so take navadne punce probali tako fullll preve? po plesno vreteti. Ej, res so be?ale, tako ko vidi? da se pa? bejba umika pa vrti z o?mi. Ni ga bolj?ega kot tako po uli?no da malo obvlada?, pa da zna? kaki korak, da se zna? pri tem afnati in bejbo sukati. In seveda ?e se ob vsem tem smeji in zabava si zmagal. To je vse. lp
Iz lastnih izku?enj. Sam sem se nau?il plesati, pa to ?e od recimo osnovne ?ole ko sem bil pri tabornikih in sem prvo punco peljal na plesi??e. Pa verjemi mi da danes znam par korakov in tudi to da sem videl bejbe "be?ati" od ?olanih plesalcev ki so tak kot da imajo metlo v riti... so pa izjeme, verjetno...
Za ples ne rabi? ?ole. Sprosti? se, pogleda? malo okrog sebe, pograbi? bejbo in je.... Tistih ki fullll po ?olsko ple?eje pa itak ne marajo k se preve? dobri in piflarski.
Vse Nokie ?al odpadejo vklju?no z novo E97 saj podpirajo "le" HSDPA polovi?ne zmogljivosti (do 3,6Mb/sec), da ne govorim za HSUPA, ki je o?itno za fince ?e vedno ?panska vas
Sony 902 ima probleme s SW-jem pa tudi nima HSUPA tako, da ?al odpade - ravno tako SE905
iPhone tud ne pozna HSUPA pa ?e drag je za popizdit
Tako, da ostane Samsung Omnia HD (zelo resen kandidat navkljub ceni)
Zanimivo vpra?anje, koga v resnici voli? ?e ne gre? na voli??e. Ga ni politika ki nebi basal, da tvoja abstinenca jemlje glas prav njemu in daje onim na drugi strani.
Ma tudi ok. Ampak potem pa odda? glas za nekega levega, zelene, pirate, pingvine z madagaskaqrja.... kogarkoli...ne, tako pa gre v prazno in procent gor za tiste huuuude lopove.
In koga ali kaj vidim-o na voli??ih? Sive, stare, na berglah ali podobne. Mladina +18 pa spi, ajajo, sobota bila huda. In potem se cmerijo pismo! Jaz bi to tako: upokojeni sploh ne bi smeli na volitve, one k spijo pa oglobit!
in, jok in stok, in se cmerijoooo za teh 300t? namesto da sponzorje i??ejo a nobenega ne zanima da se je srednji 25 metrski bazen v Pristanu pogreznil, je prazen in ne obratuje ter da na 100ne otrok ostaja prikraj?ane za vodne u?iteke pa da ne omenjam tekmovalcev in drugih...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Fegu?, ja.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani