Itak. Vse cene. Ker mamo itak najvi?je pla?e. Pa ?e zni?at jih je treba. Pa cene jasn d, zvi?at. a res neb pr?u nben k men po ene 50? za ?katlo patronov za po parlamentu? ?Astim.
Ne vem. moj bratranec je tudi svoje diplomsko delo "izdal" kasneje.
a so kje pogoji napisani da za diplomo ne sme? uporabit lastnega ?e uporabljenega materiala, ?e gre v kontekst? Mal iz muhe slona... ta je vsaj ni ponaredil
jankovi? lih tok slovensko gu?i ko jan?a... nobenega ne morm zares poslu?at brez da bi ratu ?iv?n.
referendum je mel porazno udele?bo, notr je en ?len o istospolnih dru?inah in vizjak zarukan debil bo to ?rtal iz naslednjega zakonika. Ker ni *moralno* da ne ugodi? 13% naroda.
ne vem kje mu je logika za to izkrivljeno relativno demokracijo, ?e je on tam kjer je ker je zmagalo neko me?etarjenje s koalicijami in direktiva iz USA virantu...
USA pa itak vemo kako so naravnane, tam so ?e hardcore levi?arji izpovedani kristjani.
in zdj je prepri?ljivo zmagalo ljudstvo.
whatever.
jz bi razveljavu referendum za tk mizerno udele?bo, ne pa da spet manj?ina z izkrivljeno ksenofobi?no ideologijo nosi v riti celo slovenijo.
tisti ki pa niste ?li na referendum: jebite se, enkrat bo na tapeti _va?a usoda_ in takrat bom js doma pil pivo in se hihital.
k smo meli mini-sre?anje (celo dopoldne) pato mitja & jaz
blo zabavno.
Pato je mislu da bo ostal brez dnarja in brez avta pa se je lepo iz?lo.
Vsaj na forumu je f-ki? ostal. Sej je ?la v vredu roke... lahk bi jo dobu deeyan pa dal tiste grde lexuske gor Hec hec, sej ve? da se hecam deeyan ne? mal te pa morm tracat.
uglavnem pato je oblubu da ne bo dal lexusk gor... in potem sem rekel "ok pol ti ga pa prodam".. sej ne, sam mi je ?al da nism tega reku, bi bla dobra fora za na forum napisat.
Z dvigom DDV bi res naredili isto neumnost kot italijani, kjer se je vse drasti?no za?elo dra?it;od benzina, do avtov do hrane in vsega.?e je to re?itev-hvala lepa.Je ?e bolj?e to, kar so predlagali.
Sej so tudi pri sebi zarezali o ?emer pri prej?njih ni bilo ne duha ne sluha.?e do sedaj so dali pobudo za ve? ukrepov, kot prej v skoraj selem mandatu. Aja, prej so imeli nek semafor, na katerem so pa pregorele vse lu?i.
Ampak ne od silnih idej in stalno pri?ganih lu?i, temve? od rje in kratkega stika neuporabe.
Jan?a 2004-2008 4400e, pahor 3300e
ampak PAHOR. vsi ostali okrog njega ne.
ko je treba nadomestila prejemat ?e skupi stopijo.. ni levih in desnih
RKC bi lahko tudi pahor odrezal iz prora?una, pa ?e pred njim drnov?ek, pa rop, (pa kdo je ?e bil? sem bil ?e mlad...) tako da tega jan?i ni zamert. ?e tega ne nardi levica, zakaj bi desnica ki ma kristjane v koaliciji
men se je zadnji? to nardilo ko sm pucu avto. pa sm v zadnjem trenutku potegnu ro?no. sam da js mam 30stopinjski hrib. moj mini-pes je bil z mano v avtu ga je tok prleplo na zic kot norca. sicr mamo dol iz hriba cesto v ulco pa v kontra hrib, sam bi vsaj orng zjebu amortizerje, ?e bi prpi?u avto bi bla pa katastrofa...
enga za furat kanto vlko brezvezno pa enga za ?moht.
Fka me ni celo leto stala niti centa, pol sm jo pa registriru (sicr s preizku?njo ampak bi lahko tut legalno, ?e bi menju amortizer) in ga pi?il pa spraznil en tank.
sj je fajn.
edini problem je da mor? met PLAC za dva avtomobila
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
mel sm tega kuzija od kar sm bil star 9. krepko vec kot pol svojega zivljenja. he will be missed.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani