Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

V?erej po dolgem ?asu ?el na Bled pojest krem?nito (v?asih so bile bolj?e), namo?it noge v Beljsko jezero (upam da so ribe ?ive) in polizov eno kepco sladoleda (fajn deklina ga prodaja). :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e si glavca in ima? sre?o se da s tem pokrom fajn slu?iti....be?no poznam nekoga, ki je matemati?ar v glavi in itak ima zegna na polno, tip po novem letu, ko so ?li vsi spat...igral poker in prislu?il cca. 10t eur...pol pa ni ?udn da se 30letniki v BMW M5 furajo, de?ko pa ?ist skuliran druga?.

Jst igram 3 leta poker. O cifrah ne bom razlagal, ampak zarad njih la?je spim. Sicer je pa veliko talentiranih mulcev, ki danes zelo dobro vejo kako igrati odli?en poker in si napolnit denarnico :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Igranje pokra preko interneta v Sloveniji ni prepovedan. Jures igra? lohk na PokerSTarsih, FTP, PartyPoker (vsaj to so moje igralnice trenutno)

mazdaman bom objavu tud v jamralnik ko mi bodo pobral $$$ za pivo in pico =)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

hmmm o?ividec bi rekel da si vozil pod uplivom alkota in z neprilagojeno hitrostjo!!!

Ob treh zjutraj uklopko sem izpolnjeval oba pogoja "o?ividcev". Samo da nisem nabasal kaj ve?jega...srne, psa, ipd <_<
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jures,

Js sem hotu s svojim pelat(kar bi blo najbl logi?no) pa si je bodo?a "gospa" za?elela nekaj ve?jega, da ne bo tako dren. :angry2:

Babnce zmerej ho?je vse ve?je...ban?ni ra?un, avto, hi?o, itd....

Jures nerabjo obro?ka, ker imajo serijsko vgradnjo komandiranja :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.