Skoči na vsebino
Rabm serviserja pralnih strojev
Napisano

No dj lepo prosim, ?e karkoli smiselnega pi?e prpopi sm, vsak info prou pride! Borut, a samsung ma ?ist svoje pralne stroje al je sam ime samsung, ker v tem primeru bi se bl k LG nagibu, unga k ma tehnologijo direct drive, un mi kr mikavn deluje :D

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rabm serviserja pralnih strojev
Napisano

?ivijo!

Rabu bi nekoga, ki se spozna na pralne stroje, Gorenje ?e se le da. Imamo model WA62121, in je ?e prekleto sklerozn. Dostikrat ko zalaufa? stroj z vklopljenim polovi?nom ?asom pranja, pere tud po 3 ure in ve? (normalno je 1h 1m). Kot bi se nek v programu zataknu, sam cinca levo desno boben in konstantno ?rpa vodo, in to je to. Pa u?asih proti koncu pranja (u?asih clo normalno pere) za?nejo utripat use lu?ke, nek eror javlja, sam mi ni jasn kaj ho?e od mene (navodila je mt tako kvalitetno pospravla, da jih ne najdemo ve?). Pa ?e se slu?ajno neb ve? spla?al popravlat tega skreta, kerga bi vi uzel, recimo do 400?? Tale Gorenje mi ne deluje ve? tist kar je biu.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mehankarska tematka
Napisano

Mam tud sam dobre izku?nje z njim, je ?raufu Cougarja, res je dec pa pou. Rd se spusti v debato, to mi je blo fu? v?e? :bravo:

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jst sm sam enkrat umes ?ipo spucu, pol sm pa obupu, bol? razbit avto kokr pa skoz vitrex tro?it :P

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Z bratom usak polovi?ko stisnla in fotru kupla letno vinjeto, da se ne bo matru z unimi tednskimi :)

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Uf,zdej so nas pa ?e hrvati pre?i?ali,kar se ti?e pravne dr?ave-zamrznili so premo?enje Sanaderja,?ene in h?era ne glede na,da je bil bla,bla,bla in na koncu poslanec. :bravo:

So lahko za zgled na?im pobiralcem banan,ki i??ejo in kaznujejo samo kurje tatove (beri epilog afere Bari?ević). :angry:

Lih o tem smo se doma pogovarjal. Usi kritizerajo kok je korupcije na hva?kem, ampak majo tm saj jajca da kj nardijo, medtem ko se pa u slo sam govori, nardi pa n?. Uso tako golazn treba zapret, prej nau miru.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nezasli?ano
Napisano

Mogo?e je pa temu k je pisu ?lank zaribala RX-8ka, pa jo je iz jeze uvrstiu med use te z ravnilom zrisanje ?katulje X :D

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Mo? se vrne iz slu?be: "?ena! Danes sem bil v zavarovalnici in sklenil ?ivljenjsko zavarovanje za dvajset milijonov evrov!" "Super! Zdaj ti pa ne bo ve? treba za vsako malenkost obiskovati zdravnika!"

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kjer ole si dau not? k men tut ropota pa zdj vem da mam valovline not, bom po zimi mogu menat pa bi dau kj da nou ropotal (al pa vsaj probou da nou)

Total Q 7000. Dele majo akcijo v eurotonu, 26? 5L. Đabe, pa ?e dobr. ?e nism zasli?u dro?nika odkar je Total notr, s tem da so bile dele temperature precej ni?je kok pa takrt k sm meu ?e Valvolina notr. Dau sm pa 10w-40.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zamenju olje in oljni filter, in odkar ni ve? tega smrdljivga valvolina notr, dro?nik tih k ?e nkol, motor prede k muck :mi pijemoo:

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup digitalca
Napisano

Sej drga? je ?e nekje tema, k smo BOSSU isto pomagal pr nakupu digitalnega ?kljocarja

Lahko pa tuki mal prebrsak?! Saj ima? ?asa na pretek :bravo:

Tauko mam mn ?asa kok misl?, dela dost :D

Drga? pa un olympus zgleda kr nakup, v?e? mi je da je extra baterija zravn. Spet pa nism nek ornk fotograf, sam ?kljoc in to je to, tko da bi mogu bit zadost :D

?e ma kdo ?e kako pametno idejo pa le na plan :)

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup digitalca
Napisano

Evo tkole je...po?as si mislm omislt kak digitalni fotoaparat, ker trenutni pa? ve? ne ustreza mojim standardom. Vse kar bi rad je to, da ima li-ion baterijo (n? ve? AA, ker to je zame FAIL), pa da ?im dalj zdr?i, pa fajn bi blo da ima noise reduction. Fajn bi blo tud da ni predrag, recimo do kakih 150? ?e grem, ?e se le da pa tud manj. Djte mal linkat kaj bi vi kj uzel, za zna?ko mi je pa useen, va?n da je best buy za ta dnar. :)

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Japanci izumili robot za seks. Za prvo testiranje na Balkanu prijavile se Milojka, ?tefica i Fata. Nakon sat probe Milojka izađe van i ka?e: "Ljudi, bre, pa ovo je super!"

Nakon 2 sata probe izađe van ?tefica i ka?e: "Kaj mali dela! Ja si ga bum ?im prije nabavila!"

Fata uđe i nema je, i nema je ...Nakon 6 sati robot istr?i van, a za njim tr?i Fata i vi?e:"Vrati se, pizda ti materina. A za bje?at ima? baterije, ha?

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.