mazdohist 1 Napisano 9. avgust, 2007 Avtor ZMAJ in ostala banda! Napisano 9. avgust, 2007 Niti u tebe niti u (moj) voz edino kjer ne delas napake!!! mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist 1 Napisano 9. avgust, 2007 Avtor ZMAJ in ostala banda! Napisano 9. avgust, 2007 a seveda kaj a dvomis v mene?? mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist 1 Napisano 9. avgust, 2007 Avtor ZMAJ in ostala banda! Napisano 9. avgust, 2007 aha a tko :mi pijemoo: kdaj pa km leti? n dopust? neki sm ze biv neki pa se grem tam enkat avgusta al pa septembra letim na rab al pa na pag! mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist 1 Napisano 9. avgust, 2007 Avtor ZMAJ in ostala banda! Napisano 9. avgust, 2007 ?e zmer mi neki ni jasn, al ti u resnic kdaj kej pij?, al je use skupi blef! :ne vem: lej so ene 3 dnevu u letu ko se ga napijem ostalo pa je 0.0 mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist 1 Napisano 9. avgust, 2007 Avtor ZMAJ in ostala banda! Napisano 9. avgust, 2007 A ?va k?no re?t pol tlele - dec! jah ne vem?? mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist 1 Napisano 7. avgust, 2007 Pohvalite se,... Napisano 7. avgust, 2007 Kko je ?e treba! ja kako le ja tako da ne napihas!!!! mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist 1 Napisano 7. avgust, 2007 Avtor ZMAJ in ostala banda! Napisano 7. avgust, 2007 Grem zdele mav na lep?i, pa ne z mojim vozom, me ?e ?aka prevoz! Lep dan ?e nprej dec! lep dan tudi tebi!!!! :mi pijemoo: mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist 1 Napisano 7. avgust, 2007 Avtor ZMAJ in ostala banda! Napisano 7. avgust, 2007 Ja ?koda da si ?ele zdele uletu, ker mam lih konc biznisa! ?e ti znese jutr, bo la?i, ?e kej prej prid?! ti kaj bo jutri se ne vem am?ak bo ze nekak!!!no lepo ga uzivi pa glej mal okol morda se pa kje na cesti srecava!!! mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist 1 Napisano 7. avgust, 2007 Pohvalite se,... Napisano 7. avgust, 2007 P.S. Pija?e je blo izmerjene 0,22! to zato k sem te pihat naucu!!! mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist 1 Napisano 7. avgust, 2007 Pohvalite se,... Napisano 7. avgust, 2007 WTF kaj si pa delu??? piv je pa vozu... pa se kaj bi se najdel! mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist 1 Napisano 7. avgust, 2007 Avtor ZMAJ in ostala banda! Napisano 7. avgust, 2007 no desc dajmo mal tole temo obnovit pa ozivit!!!! gremo mal v prazno strelat! mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist 1 Napisano 27. julij, 2007 ReDevil praznuje Napisano 27. julij, 2007 vse naj naj tud iz moje strani pa se tako naprej desc!!!! mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist 1 Napisano 4. julij, 2007 Avtor ZMAJ in ostala banda! Napisano 4. julij, 2007 Kdaj ma? ?iht dans, se mi zdi da si ti skoz na dopustu! :ne vem: ves kaj ce je kdo skoz na dopustu si to ti ne pa jaz ko skoz zavzeto in zanesljivo delam!!!! kako kaj moja bivsa se lavfa!!!! P.S. s cem ste sli na plitvicka...? mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist 1 Napisano 21. junij, 2007 Avtor ZMAJ in ostala banda! Napisano 21. junij, 2007 Se prav mam totalni avtomobilski remiks! Za klimo naj ti Sishi pove (323F) kolega! aha dost teh qurcev ki filajo poznam sam nobenga pa ne v domzalsko kamniskem koncu!!!! jah mas neki takega ko mam jaz z mazdino masino pa deli od vseh mogocih znamk in modelov!!!! mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist 1 Napisano 21. junij, 2007 Avtor ZMAJ in ostala banda! Napisano 21. junij, 2007 Ja sej, komu se pa ljub delat, no ti ma? ?e sre?o ma? klimo u vozu A si jo ?e kej filu in pa zanimajo me jermeni, kako pa kaj oz. zkva jih ?e nis, ? ejih nis? :ne vem: jah lih sm hotu prasat komu naj pelam klimo povt kdo to res kvalitetno dela!!!????? am jermen.............................................................................nma pustva to temo!!!! kaj pa ti jokas ko mas pa hibrid s streho brez strehe z prvom bmw odbijacem z zadnjim golf podalskom... mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist 1 Napisano 21. junij, 2007 Avtor ZMAJ in ostala banda! Napisano 21. junij, 2007 Ej kr u redu - kumi ?akam dopust, ki pa je ?e dale?! Mah zadn je kar je, mav sm improviziru, to sm gor vrgu k se mi je ?e doug valal po gara?i, itak za letos je use dobr! Sm pa zra?unu, da bo voz s 17kami cca. 1,5 cm vi?ji, kar je fajn! nebo tok visli sm jaz isto racunu ko sm ga z 17 na 15 vrgu pa je blo razlike zgolj za 0,5 cm!!!! jah zadnji konc cimprej kaj konkretnega gor pa to nazaj na golfa... jah jebemo pa ta dopust najraj bi jaz tud ze kar zaj su!!!! mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist 1 Napisano 21. junij, 2007 Avtor ZMAJ in ostala banda! Napisano 21. junij, 2007 A pa ti kul zgleda? sprednji ja zadnji total polomija sory sam kar je res je res!!!! in kako kaj drugace desc!!! mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist 1 Napisano 21. junij, 2007 Avtor ZMAJ in ostala banda! Napisano 21. junij, 2007 E maher kko kej voz, mojga loh dons spet sre?a? na Rodic, pa si mav oglej kko zgleda! ti moj voz odlicno!!!! jah kaj naj na rodici sm ti ze zadnjic mislu mal sprednjega odbijaca odpelat z sabo sam ne ker si mi lih kolega!!!! mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist 1 Napisano 21. junij, 2007 Pohvalite se,... Napisano 21. junij, 2007 morm pohvalt mojo vago k me je kon?no nehala zajebavat z vedno eno in isto cifro ampak se je odlo?la za manj?o to zato da bos mela mal vesela bos vidla ju3 ko bo se vecja cifra!!!! mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist 1 Napisano 13. junij, 2007 Avtor ZMAJ in ostala banda! Napisano 13. junij, 2007 Dobr tok da vem, k drga? zdej z novmu odbija?em bo stvar zeeelo o?itna in je dobr met kej popedenan! Grem na malco - u?ivi dec, pa kej ve?kat ulet na forum! ok uzivi tud ti pa se es kaj tipkamo!!!! mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist 1 Napisano 13. junij, 2007 Nadaljuj zgodbico Napisano 13. junij, 2007 se raspade u pou ure... mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist 1 Napisano 13. junij, 2007 Avtor ZMAJ in ostala banda! Napisano 13. junij, 2007 ?ipe, feltne, auspuh, pa ?e kej bi znal bit, pa zdej po novm jasno odbija?, ampak to bo ?e edo popedenu! ?e bo? mev cajt se kej do nega uglas, zdej bo itak voz cev tedn pr njemu, k mi tut zadi neki dela okol odbija?a! aha kaj si od mene dobu za sipe ga mas!! za felge ga pogojno mas!!! za fedre ga nemores dobit k so original!! :ne vem: za avspuf pa ga ravno tako ne mores dobit ker je original home predelan u nulo pa ni ni paperjev!!!! mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist 1 Napisano 13. junij, 2007 Nadaljuj zgodbico Napisano 13. junij, 2007 ki ga seveda takoj proda in si kupi sebi najljubsega japonca... mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist 1 Napisano 13. junij, 2007 Avtor ZMAJ in ostala banda! Napisano 13. junij, 2007 Kva pa za homologacijo, a mam jz use papirje pr?timane, to mor? ti vedt, razn za odbija?, k zdej itak dobim?! :ne vem: ne vem katere paperje mas sedaj v mislih??? mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
mazdohist 1 Napisano 13. junij, 2007 Nadaljuj zgodbico Napisano 13. junij, 2007 recimo vsakemu enga cavalina rampanteja (Ferrari), ki pa ga, amaterja kot sta, zvrneta v prvem ovinku na streho.... seveda ker pa sta amaterja samo v oceh drugih od tega prevracanja ni nic... mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
edino kjer ne delas napake!!!
mazda teka teka in se razspaca
lite feltne pa ostanejo doma!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani