Skoči na vsebino
Sex chat
Napisano

ma kaj se boste lepe delal, vsak bi jo, kaj, pi?ka je komad in pol to je dejstvo,bistvo je kolioko si umetnika da bi to prekril doma.drga? pa ne si belit glave z njo, noben od nas je ne bo , ne se bat...

dnd

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AUDI TT
Napisano

nisana sem ?ez praznike tako gonil po ljubljani, da zdaj reve? po?iva, pa ?e prah se bo mal polegu, mislim , da sem tud taplave zdrmal...naj mine nekaj ?asa, potem pa spet akcija.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AUDI TT
Napisano

cleo je ?e mlda naj se pri tapravih barabah nau?i zajebavat ?ivljenje,ampak prej ?ola, pol pa life, kakr?nega ne poznajo vsi.adrenalin,strah, razko?je, pa spet rev??ina, pa...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

:ph34r:

Objavljena slika

majkicu ji ga nabijem!

dnd

zmotu sem se , zmotu sem se, jaz sploh nisem tak.

dnd

?e se ti kaj takeg ponuja je zame isto, kot bi na tleh na?el 500 eur in ?el mimo, ne da bi jih pobral.

dnd

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AUDI TT
Napisano

.... dando, ve? kako se zaklju?i nadaljevanka alo-alo?

violca, ti preve? gleda? te limonade, si se mora v kaki na?la sama, mislim da si ta alo alo izpostavila ?e najmanj dvakrat.

ne te ne ?alim sam ne mi zamert, si mal otro?ja?ni? zato, cleo je ful otro?ja...ha, punca je pametna pa tud.pred njo se ne da ni? skriti, vse izvoha, problem je ker meni nikoli ne pove naravnost postrani kakorkoli.te?ko je to gledat.

Vidim, da ste hitro planili name in me popjljuvali.. hmm.. se ne bom zagovarjala, saj me dani dobro pozna in to je najva?nej?e. je pa res da je PREDOBER ?LOVEK in lepo od vas da ste ga opozorili. lahko pa povem, da njemu tt ?e ve? pomeni kot meni. enkrat sem omenila tt-ja, bolj v ?ali kot zares, pa si je na? dando to resno vzel k srcu. ja, rad me ima. druga? bi bla fuuuul vesela ?e ?e bi mi dal kdaj pa kdaj za pelat njegovo ta rde?o mazdo, ki ?e dve leti stoji na parkiri??u. ?e pa ?e dobim kak avto, ga itak vsaj delno jaz pla?am, ko pa dobim dnar, mu pa vse vrnem. a ne, dani?

In strinjam se z nisdejem, ko pravi da dnar ni vse! dani, najbolj, ampak res najbolj bi bla sre?na, ko bi za sabo pustil preteklost, ti ?e ve? kaj, in se posvetil meni. rada bi ti v o?eh brala iz dneva v dan, da si sre?en z mano. rada bi te re?ila tistih <slabosti>, ki ti ne dajo miru. to je najve? kar nama lahko da?. obema.

in.. rada te imam!

cleo

fak, za zjokat tale limonada...

dnd

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AUDI TT
Napisano

Vidim, da ste hitro planili name in me popjljuvali.. hmm.. se ne bom zagovarjala, saj me dani dobro pozna in to je najva?nej?e. je pa res da je PREDOBER ?LOVEK in lepo od vas da ste ga opozorili. lahko pa povem, da njemu tt ?e ve? pomeni kot meni. enkrat sem omenila tt-ja, bolj v ?ali kot zares, pa si je na? dando to resno vzel k srcu. ja, rad me ima. druga? bi bla fuuuul vesela ?e ?e bi mi dal kdaj pa kdaj za pelat njegovo ta rde?o mazdo, ki ?e dve leti stoji na parkiri??u. ?e pa ?e dobim kak avto, ga itak vsaj delno jaz pla?am, ko pa dobim dnar, mu pa vse vrnem. a ne, dani?

In strinjam se z nisdejem, ko pravi da dnar ni vse! dani, najbolj, ampak res najbolj bi bla sre?na, ko bi za sabo pustil preteklost, ti ?e ve? kaj, in se posvetil meni. rada bi ti v o?eh brala iz dneva v dan, da si sre?en z mano. rada bi te re?ila tistih <slabosti>, ki ti ne dajo miru. to je najve? kar nama lahko da?. obema.

in.. rada te imam!

cleo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AUDI TT
Napisano

Naj pojasnim:?e ne bi imel ne bi mogel.?ivim enkrat,ne vemo kako dolgo.?ivljenje me je izu?ilo,da ga zajamem na veliko, ?e mi le ponudi prilo?nost.prav imate, ko pogledate s svoje strani, toda jaz to zadevo poznm ?e z druge strani.?ivljenje sem zakompliciral sebi in njej in ?e jo to naredi vsaj delno sre?no oz. zadovoljno, ?e so ?anse kakr?ne se ka?ejo, naj tako bo.punca je mlada, morda si lahko tt.ja privo??i, prizna na moj ra?un samo enkrat v ?ivljenju kot sem si jaz z -ja.Avto kot imid? je veliko priznam,resnica pa je lahko ?isto druga?na.

Morda je samo obli? na rano, kot je meni z...pustimo to, to so druge zadeve.

?loveka cenimo in spo?tujemo v dejanjih, kupiti ji tt-ja oz podariti v UPORABO,je zame le izkaz zahvale, ?eprav sem prepri?an, da bi s preprosto besedo hvala dosegel isto ali celo ve?.

Kaj ?mo mladi smo (smo bili...?!),naj ji bo v veselje .Itak pa je samo denar,pa to ne pomeni da ga mam veliko, se bom pa pa? potrudil.

dando

hm,morda se mala premisli...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AUDI TT
Napisano

EVO, JAZ SE svojemu z-ju ne odre?em, cleo pa si je sedaj , ko bo za?ela opravljati vozni?ki izpit za?elela kar audija tt.cel ?ivljenje bom moral delat za te ?enske.verjetno bom pokopan na kakem pokopali??u namenjen socialcem, brez ?upnika, bo predrago, pa ?e na fu? zagreben...

dando

ker je punca po?tena in preprosta si ga zaslu?i, itak pa je denar ena sama skrb

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

dando

dolgujem vam ?e letos konec telenovele, ampak brez priokus ?ale in smeha.vam samo namignem, da se zna ?alostno sli?at, pa naj se vsaj kdo iz vsega tega nekaj nau?i...?e zbiram besede...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

jaaaaaaaaaa :) ne morm oooooo razpotegnt k ?udn zgleda poooooooooooooooooooooooooky,.hm,..al pa tud ne,..ma ne pokyyyyyyyyyyyyyyyyy je bol? :)

greva raj u chat :)

dando

fak ally, teb pa prhaja, joj, lepooooooooooooooooooo jeeeeeeeeeee toooooooooooooooooooooooooo!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

dando, ti se kr zajebavaj, pa bo? ?etrto punco sam ?e dol z oblakov lahko gledal!

ja, a vidi? zdaj kak sem dbra do tebe? allyssa bi te ?e prvi dan nekam poslala..haha.. vsaj tak sem prebrala med njenimi vrsticami

jaz pa ti?e kar popu??am. se spra?ujem ?e nisem preve? ne?na?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sr?ne te?ave
Napisano

ja dandotu je ?e trikotnik premalo.. se na?enja ljubezenski ?tirikotnik, se ?e ena ta biv?a cleo nekaj zraven rine <_<

dane... to pa nebi rekla da se ti sr?ek ohlaja, prej se bo v?gal od ognja s treh strani! ampak cleopatra ti pol ne bo obkladkov polagala :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

boss super si povedal!! :bravo::bravo:

Boss, vse lepo in prav si napisal, vendar Hyundai znamka mene niti malo ne moti da ne bo pomote, pa tudi pri meni se ne vrti vse okoli Mazde ker me sedaj prav jezi moja ;)

Pa? v?asih mi je bilo na forumu lep?e tako tudi nekaterim, to sem mislil povedat in ni? druga, enim sem pa? malo konkretno podra?il ?iv?ke z tem mojim komentarjem in se opravi?ujem.

to je pa ?e lep?e za prebrat :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

no lepo.. ve? kaj, nisi neumen ne ti, ne on, mata sam razli?na mi?ljenja.. sam da ne bo? zdaj mene napado.. :(

no pa daj raj kaj o sexu povedat, da se ne omo kregali :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Maribor?ani ?e vam ReDevil slu?ajno ?e ni poslal povabila da bi se dobili z njim ker pride v Mb ?e vas jaz povabim v njegovem imenu... Torej vabljeni!! Mogo?e na tortico in ob prijetnem pogovoru :hohoho:

Post by ReDevil:

V torek pridem verjetno po slu?beni dol?nosti v Maribor in se z veseljem ?e s tabo sre?am, da vidim kaj mi ima? na 4 o?i za povedat!

Pa lep dan ?e naprej!

B.

sr?ek, mal si ohladi ?iv?ke..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.