Skoči na vsebino
Kje vozim... Izziv za vse ;)
Napisano

Ubistvu nism niti mislu to resno :prstgor:

Aja sem mislil :D Ker prvi krog grobnika sem malo gume zagreval itaq so me pa pol bremze hladne sfukale... <_<

No jutri prideta dve progi ki pa nista slovenski... Bosta pa obe iz Evrope ;)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Najprej bi se lahko nau?u vozt no :P

Druga? pa prvi posnetek grobnik? Sicer ?e nism biu tm, mi pa deluje par ovinkov zlo podobnih glede na prave posnetke drugih..

mogo?e si gledal samo prvi krog gorbnika?? Ker prvega sem gume ogreval... :)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ja doma sem fural in tale Impreza je mal ?udna za vozit... Bom jutri vozil Gallardota al pa Zondo ker bodo tudi take piste ;)

Druga?e pa prvo ste vsi uganili druga pa tudi ?akam na to?no lokacijo ;) 100% se vas je ve?ina ?e peljala pa sploh niste vedeli...

EDIT: vidim da ste obe lokacije uganili... Ilirska bistrica GHD :D

Je kr zasoljena za odvozit z takim avtom... Bom kej bolj oprijemljivega vzel...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Evo da vas vidim... Ko sem malo vozil sem pri?el na idejo ker imam velik razli?nih znamenitih prog...

Danes imate dva LAHKA izziva... Jutri bosta dva malo te?ja izziva ;) Da vas vidim... Glejte do konca meni je zelo zanimivo... So tudi UPSS scene na koncu ko mi kaj ni ?lo po maslu...

Vozim Subaru Impreza STI, WRX z 653 konji... Ken Block replica... Cestne Slick gume TOYO...

Prvi krog je vedno ogrevanje gum, motorja in zavor...

Prvi Izziv...

Drugi izziv..

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

De?ki hvala vam... Mah sej kilometrina ja sam leto pa pol je blo pa le lepo...

Nimam zastonj nalepke "Crpe Diem" na avtu in "What does not kill you makes you stronger..." :)

Bomo ?ez 14 dni ruknal enga... :cheers:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Eeeeh mam doma zabico za na disk ;)

Drugace pa ne vem se ce dobi tak zrihtanga na a.net za tak dnar ko je mene motor pa obnova prisla :aaaaa:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Evo nova pridobitev...

Objavljena slika

Naredil generalko... Menjal jermen, valj?ke, bat, clilinder, le?aje, dihtunge, zavorne plo??ice, plastike porihtal, avspuh spoliral, fergazer nastavil, zajlo za gas menjal,... :cheers:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Kolega za mano potrdil "liftoff" ker ko sem malo pribremzal skos ovinek je zadno zablokiral... Pa ?e fajni asfalt je, skor nove gume :aaaaa:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dans sm ugotovil da gre Getz tut po treh kolesil lahk ćez ovink :aaaaa::aaaaa::jupiii:

Na cesti ?entjur Kozje in nazaj... Sem celo enga motorista scat pelal :blink: Al pa un ne upa pelat... :ne vem:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pa tut men ni hotel zjutri v?gat... :(
Napisano

Jures kaj pa bi naj bilo??

Zdej je tata pozamenjal komponente in zadeva spet je samo 8mA v standby...

Kondenzator je pa kul... Celo vezje je neki takega gor napacano kao da se vidi ?e je kdo kaj menjal... Ala waranty void... :blink:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ponavadi je moder, ampak ?e je remote in ugasne je ok (tudi lu?ka ugasne na poja?alu)

Jah ni? fant 60? iz ?epa pa nov mo?nej?i akomulator, pa manj v?iganja s pri?ganim radijem in lu?mi, in manj muzike s kontaktom :)

Hja lu?i mam tko na stikalo ni avtomatike... Skos pa dnevne gorijo...

Predn v?egm se ?e radio sploh zbudi ne... rabi ene 3-5s... Pomoje je namenoma ta zakasnitev... Tut na kontaktu mi ne ?pila nix... :/ Tako da res ne vem kaj bi lahko bilo... lahk pa ?e enkrat vn radio potegnem sam se mi res zdi da je bil moder al pa zelen... Remote je ziher na nalepki pisalo in v?ge lu?ko ko se radio zalavfa in ugasne ko vzamem kontakt...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Plus mam vezan na stalen iz akumulatorja preko 25A varovalke... Minus mam pobran uz plocevine v prtljazniku ki je bila kot nalasc za to... Remote pa imam vezan na remote kabel za radijem... Zelen se mi zdi da je... Je tak oznacen kot remote... In mi ga ugasne ker rahlo pokne ko vzegm in ugasnem radio...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.