Evo da vas vidim... Ko sem malo vozil sem pri?el na idejo ker imam velik razli?nih znamenitih prog...
Danes imate dva LAHKA izziva... Jutri bosta dva malo te?ja izziva Da vas vidim... Glejte do konca meni je zelo zanimivo... So tudi UPSS scene na koncu ko mi kaj ni ?lo po maslu...
Vozim Subaru Impreza STI, WRX z 653 konji... Ken Block replica... Cestne Slick gume TOYO...
Prvi krog je vedno ogrevanje gum, motorja in zavor...
Malo se ustavte... Kaj pa Ford Focus karavan... 1.6 Tdci?? Meni je na Sljeme (Zagreb) iz Celja pil 4.3 in 4.6 nazaj... Pa sem vozil dinami?no... Res je ?parovec...
ponavadi je moder, ampak ?e je remote in ugasne je ok (tudi lu?ka ugasne na poja?alu)
Jah ni? fant 60? iz ?epa pa nov mo?nej?i akomulator, pa manj v?iganja s pri?ganim radijem in lu?mi, in manj muzike s kontaktom
Hja lu?i mam tko na stikalo ni avtomatike... Skos pa dnevne gorijo...
Predn v?egm se ?e radio sploh zbudi ne... rabi ene 3-5s... Pomoje je namenoma ta zakasnitev... Tut na kontaktu mi ne ?pila nix... :/ Tako da res ne vem kaj bi lahko bilo... lahk pa ?e enkrat vn radio potegnem sam se mi res zdi da je bil moder al pa zelen... Remote je ziher na nalepki pisalo in v?ge lu?ko ko se radio zalavfa in ugasne ko vzamem kontakt...
Plus mam vezan na stalen iz akumulatorja preko 25A varovalke... Minus mam pobran uz plocevine v prtljazniku ki je bila kot nalasc za to... Remote pa imam vezan na remote kabel za radijem... Zelen se mi zdi da je... Je tak oznacen kot remote... In mi ga ugasne ker rahlo pokne ko vzegm in ugasnem radio...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zakaj bi lovil se vec bab ce ze mam??
Huuum mal pa morem divjat ce getz ni za pol bureka...
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani