Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Ja caki mal a fotri ne vozijo otrok? Pa ti boksi so normalno veliki kot ostali

A niso ponavadi na tleh narisani otro?ki vozi?ki. To se mi zdi bolj logi?no:) Potem bi rabili tudi posebne bokse za 3 vratne avtombile, ki vrata odpirajo na ?iroko in bum v druge.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ravnokar je bilo po radiju, da naj se izogibamo zadrzevanju na prostem zaradi povecane koncentracije skodljivih snovi :) ...

Ne zadr?ujte se na prostem, zrak je izjemno onesna?en. Olaj?anje bo prinesla ?ele nedelja

Delci PM10, ki so ta teden zelo gosti, najbolj ?kodijo otrokom, starej?im in tistim z boleznimi srca, o?ilja in dihal. Iz dihal vstopajo v telo in potujejo v razli?na tkiva, organe, kjer tudi povzro?ajo vnetje. V krvi med drugim povzro?ijo ve?jo viskoznost, nastanek krvnih strdkov, ve?ajo krvni tlak, kar lahko vodi v nastanek mo?ganske kapi. Torej nikar na plano!

http://www.24ur.com/novice/slovenija/ne-zadrzujte-se-na-prostem-zrak-je-te-dni-izjemno-onesnazen-najmanjsi-delci-skozi-dihala-prodirajo-v-telo-in-lahko-povzrocijo-hude-tezave.html

Vem, vem. Sem iskala za Jesenice pa ni? najdla. Sem reskirala 10 min. Ker sem druga?e sr?ni bolnik, ki ima trenutno bronhitis:( Jebemti?! No ?eprav iz dimnikov se niti ni kadilo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dobil letno vinjeto za 2017 za 90?. ?eprav bi pa prodajalec imel marsikaj za povedati v Jamralniku...

Mo?akar dela v Agroindu in so dobili pla?o v Mercatorjevih bonih. Z njimi pa ne more pla?at elektru, Telekomu in komunali... Pa je ?el mo?i?ek v Mercator, nabavil sedem vinjet in jih prodajal sorodnikom in prijateljem, da je pri?el do gotovine. Bolj?e 630? gotovine kot 700? Mercatorjevih bonov... Je pa ?alostno, da se to dogaja v tej na?i koko?ki in da dr?ava tukaj ne more narediti reda...

Jz bi bla z obojim zadovoljna:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

V?eraj iz Ikeje iz Celovca pripeljal nekaj kosov pohi?tva. Celotna trasa je bila dolga 482 km. Ker pa me je zanimala poraba, sem tankal v Ro?ni dolini. Tja grede in nazaj grede. Kljub prikolici in (nazaj grede) nekaj omaram na prikolici je petka za 424 km dolgo pot porabila 24,46 litra. Sem bil kar prijetno presene?en in moram tega turbo dizla lepo pohvalit.

Ko sem se?tel vse stro?ke, sem ugotovil, da sem privar?eval malo ve? kot 45? - v primerjavi z "alternativo": Ikea Villesse. Je pa res, da sem izgubil nekaj ur sobote ve? kot ?e bi ?el v Villesse... Vseeno se moram pohvalit, da me Gorenjske navade niso ?isto zapustile...

V?eraj popoldan in danes dopoldan pa sem vse sestavil in postavil. Krasno zgleda.

Zdej vem na koga se morem obrnit, ko se bom selila:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Botrstvo
Napisano

letos smo izbrali fantka z neozdravljivo boleznijo, ki ima za novo leto dokaj specifi?no ?eljo - katerikoli model?ek avta ?kode rally.

Mi imamo kar nekaj stvari mu bomo darovali, ampak radi bi da se uresni?i njegova ?elja - ali ima kdo doma kje kakr?enkoli material, avto?ek itd o rally ekipi ?kode?

Hvala

Pa ?e se pi?e ?kodi Slovenija:) Jaz mam ?koda salon ?ez cesto, ampak sem na bolni?ki. Drugi teden pa bi verjetno lahko ?la kaj povpra?at. Mogo?e me ?e celo malo poznajo (fotr je bil v?asih avto?tromar - 25 let nazaj pri njih)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Sem tut jaz pogledal kaj so sestavil Clarkson in dru??ina. Ja drugi del ono z specijalci, malo sme?no ampak kr neki.

Sem se pa spravil gledat Westworld. Kar dobro. Mi zaenkrat ravno pravo globino tol?ejo in ne pretiravajo z nekimi psiholo?kim foram, kot so racimo to ra?el v drugi sezoni Mr. Robot.

Katja: Sherlocka z Cumberbatchem si ?e gledala? Idealka za bolni?ke. Jaz komaj ?akam, da pride 1.Jan 4. sezona kon?no ven.

Nisem:) Uf matr uro in pol. Sem ?la pre?ekirat na IBDM in se zraven ?e spomnila na Dexterja...to sem gledala ?e nekaj ?asa nazaj, ko sem bila na bolni?ki

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.