Skoči na vsebino
Košarka
Napisano

Ne niso.

Sojenje je bilo slabo, polno napak, a o?kodovani sta bili obe reprezentanci.

Na hitro se za zadnje 2-3 minute spominjam nedosojenih korakov Bogdanovi?a v napadu in po zgre?enem metu osebno Vidmarja v skoku (Vidmarjeva je bila precej strogo dosojena). Srbom ni bila piskana osebna ob poskusu zabijanja Randolpa. ?e so Srbi dobili eno tehni?no preve? zaradi simuliranja osebne v napadu, so dobili tudi dve premalo (?or?evi? in ?timac sta si jo zaslu?ila)...

V prvem pol?asu Srbom niso piskali vsaj treh osebnih ob metu na?ih...

Proti Latviji: Porzignis je naredil vsaj 7 o?itnih osebnih napak, piskali so mu 4...

Slovenec sem. Ne jamram. Vozim Mazdo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Poglejte posnetke. Max sploh ni spreminjal smeri. Kimi ga je prehitel in ?el proti desni.

Max se ni imel kam umakniti, ker ga je na desni stisnil Seb. To so si pri Ferrariju skuhali sami. Max ni tu ni?esar kriv.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Zakaj ?e?

Vettel je zapeljal naravnost v Maxa, se ni imel kam umakniti.

Tole si je Vettel ?isto sam kriv. Zajebal je na ?tartu, potem pa "zapiral"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

?e stoji pred teboj in te spra?uje, kako ti, mormon, re?uje? mnogo?enstvo in slovensko ustavo (ki to prepoveduje), kako se ne bo? oziral na to? ?e posebej, ?e sploh nisi mormon?

Mu pove?, da je US ?e odlo?alo o tej zadevi in da ti za vsako nadaljno ?eno dr?ava pla?a mese?no 500e dodatka za no?no delo in dnevno trpljenje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Samo za to investicijo so sprejeli poseben zakon in se ?e vedno ne zmorejo dr?ati lastnih rokov.

Neverjetna nesposobnost.

PS.: sedaj, ko so se zna?li ma "drugi" strani, vsaj vidijo s ?em vse se morajo ukvarjati nepriviligirani investitorji.

Morda jim pa ?e kak?na smiselna reforma uspe.

Ker traparija z umetni?kimi deli je nedoumljivo blesava.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

@Boss: prosim te, ?e enkrat mi razlo?i komu in zakaj Umanotera pomaga.

Pri tem prosim upo?tevaj:

• da se Umanotera ne bo prito?ila
  • da je bila predsednica uprave Umanotere Violeta Bulc
  • spodnji prikaz financiranja Umanotere

img20170828161057.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Najsposobnej?a je bila torej Peterletova...

"Le ena lokacija ustreza ?eljam investitorja" je izjava slovenske vlade, ne investitorja in gre za dokazano la?. Magni je bila namre? ponujena samo ena lokacija. Bli?ina letali??a nikoli ni bila pogoj, tukaj je vlado na la? postavila Magna na tiskovni konferenci v Ho?ah. Ta vlada je v zvezi z Magno ?e toliko lagala in zavajala.

In je seveda nesposobna: kljub temu, da so pripravili poseben zakon samo za to investicijo, se niso sposobni dr?ati lastnih rokov. Bedaki pa?!

Drugi tir ni ni? drugega, kot novo napajali??e obi?ajnih koritnikov.

BTW: a pri 2. tiru te pa partnerstvo z Orbanom ni? ne moti? ROFL

Mad?arska "investicija" izgleda tako, da bo Mad?arska Sloveniji posodila(!) 200mio po vi?jih obrestih, kot se lahko zadol?i Slovenija in kot se zadol?i Mad?arska. Res so hudi ti na?i pogajalci!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

@Boss: sploh ne dvomim v to, da se bo Magna umaknila, krohotam se blodnjam, ki jih navaja? kot vzroke. Paranoja?

Za umik Magne je samo en razlog: nesposobnost vlade. Za Magno je bil sprejet poseben zakon (preveri glasovanje) - sprejeti poseben zakon za eno samo podjetje je itak velika svinjarija, zakaj enaki pogoji ne morejo veljati za vsa podjetja? (Glej crony capitalism)

In ker je ta vlada tako nesposobna, kljub posebnemu zakonu, ni predvidela vseh postopkov. Niso sedaj drugi krivi, ?e v vladi sedijo bedaki.

FYI: vladi so ponujali Ho?e, Tezno in Kidr?evo; vlada je Magni ponudila samo Ho?e - niso Avstrijci izbirali, ker izbire ni bilo.

Vladni kreteni so nato kmetom ponudili degradirana zemlji??a na katera bi navozili prvovrstno zemljo iz Ho?. O?itno gre za nerazumljene genije.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

ROFLMAO

Kaj pa, ?e je ta vlada preprosto nesposobna hitro in pravilno speljati postopke?

Zakaj ni bilo ponujeno Kidri?evo, kjer je prostora na degradirani zemlji dovolj, celotno zemlji??e pa je v lasti dr?ave in razlastitve sploh ne bi bile potrebna?

Preve? je bilo la?i s strani vlade. A jih je kdo prisilil, da la?ejo, da je bli?ina letali??a dovolj?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.