jaz pa grem ravno v Zeltweg, ker sem v dveh urah gor. Pa poznam ?e malo dirkali??e, ker sem bil na F1. bomo videli kako bo.
Danes pa fenomenalna dirka, Rossi res neverjetno v par krogih iz osmega na prvo mesto..Pa v zadnjih dveh krogih deklasiral Marqueza, na koncu pa ?e prijateljski stisk rok med obema.. Kaj ?e? lep?ega
na cesti sem pa zelo previden in posku?am stvari predvidevat vnaprej, sploh vo?nje mimo stoje?ih avtobusov in drugih vozil ob cesti, zahtevajo mnogo previdnosti. me pa tak?ni posnetki ganejo mnogo bolj odkar sem tudi sam o?e
Ve? kolega...o napolpismenosti bi se dalo kje drugje pogovarjat...?e ma? seveda dovolj dinar?kov za to?be....a te pustim ?e nekej ?asa. ....da si ?eblje v k....zabije? sam. Itak ne dojame? a pustmo zdaj to. Jaz nikogar ne ?alim, in mislim da je to prvo pravilo na forumu. ?e se motim, naj me admini opozorijo. Da bi se pa zarad enga....selil na drug forum...kerga predlaga???....na tomos?...?kodo?...eh, dejmo raje kaj lepega spet nardit danes, ne pa ?as izgubljat za nevmesne pripombe. lep dan, ....gokard
zamera spet??? ej, naredi dobro delo pa se pohvali no? ...ob?instvo ?aka... Te pohvalim ?e bo kej pametnega, ?e pa si samo pameten brez efekta....sory, se bom "glasovanja" zadr?al. Jaz sem v?eraj spet nekoga razveselil. Pa ti? ....pa d nebi se kej hudoval....ej. Lep dan dej dej... ....gokard...
to?be? misli? tvoje ?alitve na prej?nji strani? lahko, kadarkoli!
Gokard: tvoje samohvale so vse kaj druga kot tvoja priporo?ila v tej temi. Zdaj vemo, da ima? 12 kartov, da ma? dobre gume na avtu, da si na pol nepismen, da si re?il enega motorista ( jaz vsak dan re?im par situacij, ki jih povzro?ijo idioti na cestah, samo se s tem ne hvalim).. ?e ti kaj na tem forumu ne pa?e se v veselje vseh spokaj na kak?en drug forum. Te bodo z veseljem sprejeli.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
jaz pa grem ravno v Zeltweg, ker sem v dveh urah gor. Pa poznam ?e malo dirkali??e, ker sem bil na F1. bomo videli kako bo.
Danes pa fenomenalna dirka, Rossi res neverjetno v par krogih iz osmega na prvo mesto..Pa v zadnjih dveh krogih deklasiral Marqueza, na koncu pa ?e prijateljski stisk rok med obema.. Kaj ?e? lep?ega
Povezava za deljenje
Deli na druge strani