Kakšno vprašanje je to "Koliko % ljudi pa po tvoje ve zgodovino Kosova in koliko % pozna zadevena Kosovu??" 🙃
Ja čisto normalno , rekel si da si mislil na povprečje ljudi ki živi v SLO. Zdaj pa intelektualec kot si mi in z vsemi tvojimi izračuni v drugi temi , še pa tu podaj % koliko ljudi po tvoje to pozna.
V bistvu je sedaj za tiste, ki morajo recimo do zdravnika, se bolj komplicirano ... Ker predvidevam, da pri koncesionarjih ne bos mogel praviti hitrega testa brezplacno... zdravstvene ustanove pa nimajo lastnih testirnih centrov... Kolikor vem, je recimo za celo Ljubljano z okolico, testirni center samo na polikliniki... Torej, ce moram recimo k zdravniku v Petra Drzaja v Siski... moram najprej do centra se testirat... potem pa sele na pregled v ambulanto...
Ampak OK... se maske ukinejo... pa bo vsaj nekako spet normalno... Itak so tako, kot se trenutno uporabljajo, bolj skodljive, kot koristne ...
Na tale zapis sem naletel pred kratkim:
In nazadnje še maske. Nič ne pomaga, da nas Mateja Logar prepričuje, da tudi med epidemijo omikrona delujejo, ker jih nosijo kirurgi zelo omejen čas med operacijo. Ti masko po potrebi tudi zamenjajo in jo odvržejo v koš, ne pa v žep kot velika večina Slovencev. Maske delujejo, ampak ne na način, kot jih uveljavljamo pri nas. Učinkovite so le, ko imamo neposreden stik z bolnikom, ki bi moral prav tako nositi masko, da se zmanjša število izdihanih delcev virusa. Na Danskem so bile med prvim valom epidemije obvezne le v bolnišnicah. Pri omikronu je njihova splošna raba praktično neučinkovita v primerjavi z drugimi ukrepi: takojšnjo izolacijo obolelega, 100-odstotnim nadomestilom za obolele zaposlene, higieno rok ...
Jaz sem izgubljen slučaj??? Kaj sta pa potem vidva?? Tema se je kao cenzurirala ampak vidva pač ne moreta iz svoje kože in začenjata provocirat drugje. Ko vama nekdo lepo napiše da tema Gume nima nič v zvezi z corono in če je to vajin vrhunec se pojdita pogovarjat na ZS potem je ta najslabši vidva pa najboljša. Bini za tebe sem pa tisto napisal , ker po tistem kar si napisal v tej temi ( da se je treba malo ohladit in vse malo opustit, potem ko @Jestdvignilo dekl) sem imel občutek , da to resno misliš. Ampak ne zdržal si le pol dneva , ko si začel v drugi temi dajat povod da se @Alexoglasi in spet doživlja svoje vrhunce. Zdaj če to ni hinavsko potem res ne vem kaj je. Za Alexa itak vem da je to da lahko tukaj izraža svoje mnenje vrhunec njegovega dneva , ker v realnosti če med normalnimi ljudmi stresaš take neumnosti te slej ali prej kdo prizemlji, razen seveda če je obdan z samimi pacienti kova kot je on.
Ker pa kot vesta pregovor pravi pametnejši odneha , bo tole moj zadnji zapis tak da le imejta svoj peskovnik in se lepo dopolnjujta naprej.
Ne deliš ukazov. Za to moraš bit mož na mestu ne pa samo pol moža.🤣🤣
Kot sem rekel, ušesa dol (uha, sem napisal zanalašč😉), da ne boš mislil, da si samo ti pismen, in poslušati komando. In potem verjamem, da si zafrustriran 😉
Ti boš že vedel , če kdo potem ti.
Prižaljenjapa mislim, da si ti in prvak. A to si tudi zanalašč tako zapisal ???? Ne da nisi pismen še prepisat ne znaš🤣🤣 In če je kdo zafrustriran potem si ti absolutni prvak in povrh vsega še odličen pripovedovalec pravljic , ki jih širiš po forumu.
Pri žaljenja pa mislim, da si ti in prvak. Zdaj mi je vsaj jasno, zakaj tako razmišljaš. Drugače tudi ne znaš. Saj nisi sam kriv. Imaš pač tako službo, kjer moraš dati uha dol pa se tukaj lahko malo sprostiš. 😉
Kako si predvidljiv sploh nisem pričakoval drugačnega odgovora. Malo te pa le slovnica jezi , pa nič hudega saj tudi to bo 1x . Drugače pa kar se tiče službe , kako pa veš da nisem jaz tisti , ki deli ukaze, ali to tudi tak iz glave na pamet veš. Vprašam za prijatelja. Je pa res da skladiščnik tudi ne more bit vsak 🤣🤣
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja čisto normalno , rekel si da si mislil na povprečje ljudi ki živi v SLO. Zdaj pa intelektualec kot si mi in z vsemi tvojimi izračuni v drugi temi , še pa tu podaj % koliko ljudi po tvoje to pozna.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani