Dne 2.3.2009 sem ob cesti res opazil okrogel znak z rde?im robom, v katerem je bila na beli podlagi ?tevilka sedemdeset (70). Poleg te ?tevilke pa ni bilo nobene merske enote, ki bi ozna?evala, na kaj se sklicuje ta ?tevilka.
Kot sami veste, je Dr?avni zbor Republike Slovenije z Ukazom o merskih enotah (Zakon o meroslovju (ZMer) Ur.l. RS, ?t. 1/1995 in Spremembe Ur.l. RS, ?t. 8/2000-ZUT, 22/2000),
sprejel zakon, da so merske enote dolo?ene na temelju mednarodnih dogovorov, ki obvezujejo tudi Republiko Slovenijo. V Republiki Sloveniji so s tem zakonite merske enote SI standardizacije. V tej uredbi je dolo?eno, da je merilna enota za dol?ino meter, merilna enota za ?as pa je sekunda. Izpeljava za hitrost je torej enota dol?ine deljeno z enoto ?asa (m/s).
Ne morem si zamisliti, da celo delavci Ministrstva za notranje zadeve kr?ijo enega od osnovnih zakonov v RS. Torej, pri ?tevilki na znaku ni napisana merna enota, to pa pomeni, da velja v tem primeru osnovna mednarodna enota, ki jo je Republika Slovenija sprejela in uzakonila za uporabo na ozemlju RS.
Zato sem spo?tovano sodi??e predpostavljal, da pomeni ?tevilo 70 na znaku veli?ino za osnovno enoto meritev ? to je m/s. To je 70 m/s, kar je enakovredno 252 km/h. Ker sem jaz vozil le 51,39 m/s oziroma 185 km/h, kar je mnogo manj od dolo?enih 70 m/s, prosim cenjeno sodi??e, da mi nemudoma vrne nezakonito odvzeto vozni?ko dovoljenje.
Js jo pa mam, skupaj z prevozom in malco, pa fajn moram delat za to.
tud jst jo mam z vsem skupaj, samo je treba cel mesec trdo delat za to-teli p*****i cigani (tko pravi sskj) pa delajo pizdarije pa se ?e prito?ujejo...!!
Ena starej?a gospa gre h ?upniku, da se izpove in mu re?e: "Joj gospod ?upnik kako pogre?am sex!" in ?upnik ji odgovori: "Na onem svetu bo? imela toliko sexa, kolikor bo? hotela." ?enska gre malo razo?arana iz cerkve, pride do mosta, ko se ji porodi ideja, da bi se vrgla z mosta na avtocesto in tako pri?la do sexa.
Zato spleza preko ograje in sko?i.
Ravno v tistem trenutku se pripelje tovarnjak z bananami in ?enska zleti na banane. Ko pride k sebi je vse temno okrog nje, zato za?ne otipavati okoli sebe in
re?e:
"Po?asi fantje po?asi..., vsi pridete na vrsto,.......!"
Nekega dne plane Janez domov in vesel oznani da se bo poro?il z sosedovo Betko. Ve? let jo je osvajal in kon?no sta se sporazumela.
O?e se je zamislil in ga povabil na pogovor med ?tirimi o?mi:
"Sine morava se mo?ko pogovoriti. poglej svojo mamo, ni ne vem kako atraktivna in mi v 30 letih skupnega ?ivljenja ni preve? nudila posteljnih u?itkov. Tako sem si malo pomagal z drugimi ?enskami. ?al ti moram povedati da je Betka tvoja polsestra in se ne more? poro?iti z njo !"
Po kak?nem letu je ?alostni Janez zopet za?el hoditi s puncami. Po dveh letih ponosno oznani, da se bo zopet poro?il s Tejo iz sosednje vasi.
"O?e ga zopet povabi na diskretni pogovor in mu sporo?i da je tudi Teja njegova polsestra.Janeza je to zelo strlo."
Tako je preteklo kar nekaj let, da si je zopet izbral bodo?o nevesto Alenko.
"O?e mu je moral zopet povedati, da je tudi Alenka njegova polsestra."
Janez je ?el v ?tudirat teologijo in se je popolnoma odpovedal ?enskam. Ko mu je ?ez nekaj desetletij mama bila na smrtni postelji jo obi??e in mati ga vpra?a, le zakaj je ?el med farje.
Janez ji odkrije resnico o o?etu in svojih polsestrah. Mati ga pogleda in pravi: "Oh sine moj, pozabi kar ti je govoril, saj on sploh ni tvoj o?e !!!"
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zadeva: prito?ba
Dne 2.3.2009 sem ob cesti res opazil okrogel znak z rde?im robom, v katerem je bila na beli podlagi ?tevilka sedemdeset (70). Poleg te ?tevilke pa ni bilo nobene merske enote, ki bi ozna?evala, na kaj se sklicuje ta ?tevilka.
Kot sami veste, je Dr?avni zbor Republike Slovenije z Ukazom o merskih enotah (Zakon o meroslovju (ZMer) Ur.l. RS, ?t. 1/1995 in Spremembe Ur.l. RS, ?t. 8/2000-ZUT, 22/2000),
sprejel zakon, da so merske enote dolo?ene na temelju mednarodnih dogovorov, ki obvezujejo tudi Republiko Slovenijo. V Republiki Sloveniji so s tem zakonite merske enote SI standardizacije. V tej uredbi je dolo?eno, da je merilna enota za dol?ino meter, merilna enota za ?as pa je sekunda. Izpeljava za hitrost je torej enota dol?ine deljeno z enoto ?asa (m/s).
Ne morem si zamisliti, da celo delavci Ministrstva za notranje zadeve kr?ijo enega od osnovnih zakonov v RS. Torej, pri ?tevilki na znaku ni napisana merna enota, to pa pomeni, da velja v tem primeru osnovna mednarodna enota, ki jo je Republika Slovenija sprejela in uzakonila za uporabo na ozemlju RS.
Zato sem spo?tovano sodi??e predpostavljal, da pomeni ?tevilo 70 na znaku veli?ino za osnovno enoto meritev ? to je m/s. To je 70 m/s, kar je enakovredno 252 km/h. Ker sem jaz vozil le 51,39 m/s oziroma 185 km/h, kar je mnogo manj od dolo?enih 70 m/s, prosim cenjeno sodi??e, da mi nemudoma vrne nezakonito odvzeto vozni?ko dovoljenje.
pa ?e en hud:
Mogo?e res sovra?imo pedofile,
ampak jim je treba priznati, da so eni redkih,
ki upo?asnijo, ko peljejo mimo ?ole.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani