Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Podalj?an vikend pred vrati...jeeee!!! :bravo:

Hrana, pija?ka, plavanje, savna, masa?e...mmmm...spet bo lepo! Izklopljen tjelefun!!! :danzoman::jupiii:

Pa ?e redenje je napovedano!!! Se pravi...nove hla?e kupit!!! :hohoho:

Mister polizman...go get a DONUT!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?na bo cena letne vinjete?
Napisano

Symon...saj niso samo kitajci in ameriji tisti, ki svinjajo.

Tudi na na?ih cestah se najdejo stari tovornjaki, kombiji, pa tud avto?ki, ki so ?e tok zgonjen, da vse pluva skozi auspuh. Take bi blo treba ?e mal extra skasirat.

Recimo na tehni?nem preverit kak ma izkoristek itd, pa pol skasirat, al pa pa? padec na tehni?nem.

Se pa za njem pelje?, pa te zagifta notr u kabini. Pol se pa hvaljo, kok vsi lepo dr?ijo varnostno razdaljo...hahaha.

No, pustmo zdaj stare tovornjake iz daljne Rusije itd, ki jih nekaj ?e na meji zavrnejo, pa vseeno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Haha...sem ?e na serverju 6, v savezu "Legija_Stranaca", pa lej ka ma "gospodar" napisano v svojem profilu:

skrinja za blago=blago je zapravo lazno

Gagoyleov cuvar=napusio se trave pa je pao sa svoga stupica

Knjiga prokletih=prokleti su zapravo male kurve vukodlacice koje cekaju seks pa ti je zato snaga + 30%

Glavna zgrada=gajba za narkomane i striptizete

Zid=isuto ga pa je sjeban do boli

Put=krvav od picke koja se raprstila kad sam joj nabio

Okolina=zapravo moj privatni WC

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ma so spet usekal mim s tem koledarskim letom...

Komu se bo pa lu?tal kupvat vinjeto na Nov let? Ve?ina tank?tel je zaprtih, pa tud ve?ina voznikov bo tok munjenih, da bo hudo :) (mislim, da se bom vpisu v njihov klub)

Ka pa ?e bankomati ne bojo delal, pa ne bo? mogu dnara dvignt, pa kupit?

Evo, pa me bojo spet prinesli okol.

"No, no...pa bodmo mal blj optimisti?ni, ane? Pa saj ni vse tko ?rno, kot izgleda." :hohoho:

Mal so mi za?el igrat v bu?!!! Brez zamere!¨ :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

time out,..?e js prou razumem,...

?e zdj dru?no napadamo ta savez,..smo loh banani? :ne vem:

Kolk sm js zastopu, je treba na forumu napovedat vojno. Sam so pravila tud tako ?udno napisana...dosti nimajo dore?enga...pa ?e ne zastopim ?isto vsega :)

Povdarjeno je samo, ?e celi klan napada samo posameznika.

Bojni plan? Hmmm...predlagam okroglo mizo ?lanov!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mal si dajmo prebrat tole...http://board.ba.bitefight.org/thread.php?threadid=7

Pravila igre, kako in kaj.

Ice...za tebe sm pa to najdu :)

Prjav ?us babji, ka pa grozi!!! :P

4. Iznuđivanje i prijetnje

Prijave uvreda

Igra?i koji prijavljuju uvredljivu poruku drugog igra?a du?ni su tu poruku sa?uvati u Dolaznoj po?ti najmanje 72h nakon prijave.

Ako netko misli da je krivo baniran odnosno da nije poslao tu uvredljivu poruku već da je ona prepravljena od strane igra?a koji ga je prijavio, ima 36h od trenutka kada je baniran za ?albu.

U slu?aju da se ustanovi da je poruka prepravljena te da je igra? la?no prijavljen za uvredu, onaj koji je to prijavio te prepravio poruku dobiva ban 4 life.

Saj jih ne rabmo tepst :) ?isto legalno se jih da opozorit...hahaha

Al pa napove? duel...pa ga lahk 10x potol?e?...http://board.ba.bitefight.org/thread.php?threadid=26223

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ja sej...kok to sploh poteka?...Nisem nikjer zasledil.

Da recimo uni?i? nek klan...al pa vsaj osebo...jo mor? pol zatol?t do konca, ne pa, da te ne pusti. V ?em je pol sploh smisel?

Al je treba napovedat vojno, pa ga pol uni?i??

Kaka ?ast...? To ni boj, to je mesarsko klanje!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

a ne bosta samo 2, letna in polletna

Za moje pojme bi bla tale ?e najbolj?a...saaaaam je pa ful oderu?ka za enodnevni tranzit.

Mislim pa, da, kolk sm dojel, infrastruktura cestninskih postaj ostane, le dodatni pas bi se odprl...tko da ni malo verjetno, da bojo cestnino ?e vseeno kasiral na stari na?in. Pa so spet zastoji tlele. Ko bu vedelj?

Boss, glede te luknje ma? pa prov...kje kaj bojo dobil dnar? Povi?al tro?arine na ?ike, gorivo, elektriko, vrtci, DDV, itd itd...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Un, ko ma level 23, nas tak ne sme napadat. ?e na?ga gospodarja ne sme napast, ker je "samo" 12-ti level.

Sem mal prebral na forumu in ne sme? napadat folka, ?e ma za 10 manj?i level kot ti.

Ga lahk prijavi?, ali on tebe in je/si bennan pol...tko da se nam unga ni treba bat in jih lahk tol?emo!!! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MUCA
Napisano

Saj..Ally...vem kako je...ker so mucke ?e neizku?ene, pa pol kon?ajo kot roadkill.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MUCA
Napisano

Tak je bil pa moj Muc...preden... :(

Bi pa mel eno tako malo, knudli-budli

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Planica, Planica - pa ne sladoled :)
Napisano

Hja...res je dost ?alostn, da so skoki v Planici postali Slovenski praznik pijancev (povzemam po naslovu v ?asopisu).

Ampak kaj ?mo. Kokr jim pa?e...ane?

Sam pa zimskih ?portov ne spremljam...ne vem...ajde...na Lisici sem bil letos, pa ?e to nebi, ?e nebi bil povabljen.

Je pa dolina pod Poncami zlo lepa tud poleti, ko se gre? mal po?etkat po okoli?kih planinah.

Grega...tuj mi smo lezl gor na zaleti??e in pol po bregu dol v areno....hehe...mene ne dobijo gor s smu??ami!!! Svaka jim ?ast, res!!!

?e tista mala tam v okolici Kranja je kr huda. Smo z mojo biv?o firmo pokrival komandni stolp.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj poslušate?
Napisano

nightwish Kuolema Tekee Taiteilijan

mally jest jo mam ze :P

Eh..Ice...ve? kok je to pr men...

Ko me prime in katera zvrst me prime, potegnem dol...zato pa grem iz extremov v extreme...od progresive, DJ Tiesa, housa, itd..., ?ez Avtomobile, Magnifica, Lare B., ... do Rammsteinov, Appocaliptice, Nightwishov, pa mal klasike v?asih, ko se mi jo pa? lu?ta poslu?at ?ez zvo?nike...ker ne dajo takih efektov kot v ?ivo :)

No pa zaj zbiram ?e mal Latino ritmov. :) Za poletje :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.