Symon...saj niso samo kitajci in ameriji tisti, ki svinjajo.
Tudi na na?ih cestah se najdejo stari tovornjaki, kombiji, pa tud avto?ki, ki so ?e tok zgonjen, da vse pluva skozi auspuh. Take bi blo treba ?e mal extra skasirat.
Recimo na tehni?nem preverit kak ma izkoristek itd, pa pol skasirat, al pa pa? padec na tehni?nem.
Se pa za njem pelje?, pa te zagifta notr u kabini. Pol se pa hvaljo, kok vsi lepo dr?ijo varnostno razdaljo...hahaha.
No, pustmo zdaj stare tovornjake iz daljne Rusije itd, ki jih nekaj ?e na meji zavrnejo, pa vseeno.
Komu se bo pa lu?tal kupvat vinjeto na Nov let? Ve?ina tank?tel je zaprtih, pa tud ve?ina voznikov bo tok munjenih, da bo hudo (mislim, da se bom vpisu v njihov klub)
Ka pa ?e bankomati ne bojo delal, pa ne bo? mogu dnara dvignt, pa kupit?
Evo, pa me bojo spet prinesli okol.
"No, no...pa bodmo mal blj optimisti?ni, ane? Pa saj ni vse tko ?rno, kot izgleda."
?e zdj dru?no napadamo ta savez,..smo loh banani? :ne vem:
Kolk sm js zastopu, je treba na forumu napovedat vojno. Sam so pravila tud tako ?udno napisana...dosti nimajo dore?enga...pa ?e ne zastopim ?isto vsega
Povdarjeno je samo, ?e celi klan napada samo posameznika.
Mal si dajmo prebrat tole...http://board.ba.bitefight.org/thread.php?threadid=7
Pravila igre, kako in kaj.
Ice...za tebe sm pa to najdu
Prjav ?us babji, ka pa grozi!!!
4. Iznuđivanje i prijetnje
Prijave uvreda
Igra?i koji prijavljuju uvredljivu poruku drugog igra?a du?ni su tu poruku sa?uvati u Dolaznoj po?ti najmanje 72h nakon prijave.
Ako netko misli da je krivo baniran odnosno da nije poslao tu uvredljivu poruku već da je ona prepravljena od strane igra?a koji ga je prijavio, ima 36h od trenutka kada je baniran za ?albu.
U slu?aju da se ustanovi da je poruka prepravljena te da je igra? la?no prijavljen za uvredu, onaj koji je to prijavio te prepravio poruku dobiva ban 4 life.
Saj jih ne rabmo tepst ?isto legalno se jih da opozorit...hahaha
Al pa napove? duel...pa ga lahk 10x potol?e?...http://board.ba.bitefight.org/thread.php?threadid=26223
Za moje pojme bi bla tale ?e najbolj?a...saaaaam je pa ful oderu?ka za enodnevni tranzit.
Mislim pa, da, kolk sm dojel, infrastruktura cestninskih postaj ostane, le dodatni pas bi se odprl...tko da ni malo verjetno, da bojo cestnino ?e vseeno kasiral na stari na?in. Pa so spet zastoji tlele. Ko bu vedelj?
Boss, glede te luknje ma? pa prov...kje kaj bojo dobil dnar? Povi?al tro?arine na ?ike, gorivo, elektriko, vrtci, DDV, itd itd...
Ko me prime in katera zvrst me prime, potegnem dol...zato pa grem iz extremov v extreme...od progresive, DJ Tiesa, housa, itd..., ?ez Avtomobile, Magnifica, Lare B., ... do Rammsteinov, Appocaliptice, Nightwishov, pa mal klasike v?asih, ko se mi jo pa? lu?ta poslu?at ?ez zvo?nike...ker ne dajo takih efektov kot v ?ivo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Podalj?an vikend pred vrati...jeeee!!!
Hrana, pija?ka, plavanje, savna, masa?e...mmmm...spet bo lepo! Izklopljen tjelefun!!!
Pa ?e redenje je napovedano!!! Se pravi...nove hla?e kupit!!!
Mister polizman...go get a DONUT!!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani