Nekaterim SUV ni všeč, pa se jim takoj opcije zmanjšajo.
Bom dal sebe za primer, moje preference so sedan > karavan > SUV. Pol je pogoj tudi da, če menjam avto, da je bolj udoben in prostoren kot moj trenutni avto in z več oz boljšo opremo. Avto ne sme biti nemec ali pa del VW skupine. Francoza tud nikol ne bom vozu. Pa tudi če damo budget do 50k, ta pogoj zaenkrat, kar sem jest gledov naokrog, izpolni samo Toyota Camry, pa še to nisem siguren, ker je še nisem vozu.
Aja, je še Kia Proceed, samo nazadnje k sem vozu kio, je šajtrga bl udobna kt pa to.
To je pa to, kar je popularn delajo pa prodajajo. Zj so SUVi popularni pa se samo to dela.
Karavani pa sedani pa na zalost izumirajo. Kar takoj iz glave vem, jih samo se svabi delajo + toyota, pa toyota ma od tapravih avtomobilov samo sedana camryja. Corolle ne stejem ker ne bi menjov na manj udoben avto. Se za camryja dvomim v udobnost.
A niso zavarovalnice prav premijo hotle dvignit, da ni dovolj dnarja?
Če želijo zdravniki imeti višje plače kot v Nemčiji, potem res ni dovolj denarja.
V glavnem izguba je tu fiktivna. Denar gre v proračun in zdravsrvo se plačuje od tam. Prej pa se je futralo zavarovalnice, ki vemo, da bolane dobičke kujejo. Torej se je posrednik ukinil. To je tako jasno dejstvo, da bolj ne more biti.
So ja, ampak vseen so baje imeli dobicke. Ker bo pa fiktivna izguba, bojo pa vseen mislim da konc leta dvignli premijo. In ni vazno kam gre denar, ker ce se porabi vec denarja kot je vplacano je to izguba, pa ni nic fiktivna, ampak kar resna zadeva. Se bo doplacalo iz ostalih davkov, ampak na podlagi tega ta denar ki gre za pokrivanje tvoje fiktivne izgube, ne gre v druge stvari.
Ampak vseen, ce je izguba "fiktivna", kako so zavarovalnice od manj placnikov pa imele miljonske dobicke?
Ampak ajd, naj bo fiktivna izguba... Kaj pa dejansko zj imamo od tega, kater problem so meni kot placniku tega zavarovanja resil? A sem jaz kot placnik kaj na boljsem? Da ne govorim o tem, da ce bo slo to na progresivno lestvico, da bom velik placov kt zj, tako da, kaj bom imel od tega? Mislim da vsi vemo odgovor kle, in si lahko priznamo da je bila to populisticna zadeva ki ne resuje nobenih problem ali izboljsa storitve, samo denar se prenese v nek drug zep, kjer bo ocitno se z malo vecjo hitrostjo puhtel kot prej.
Men je vseen kam gre ta denar, naj si en jahte kupuje iz tega zarad mene, ampak pricakujem pa da bo porihtana storitev. In zj ni nobenih sprememb, oz si placujem dodatno zavarovanje da ko dobim napotnico sem preko tega v doglednem casu na vrsti.
Realno, zdravstvo je pri nas u kurcu ze kar en lep cas, ni samo od korone naprej, se je pa med korono se izdatno poslabsalo in gre samo se na slabs. Mislim da za zdravstvo rabimo kar konkretne spremembe, ne pa populisticne poteze. Ce tega ne bo, bo sla zadeva po poti grskega zdravstva, kjer pridno placujejo zavarovanje kot mi, od tega noben nima nic ker je tolk zanc, in pol placujejo privatno zavarovanje za privat bolnice (al pa je to kar benefit v sluzbi), tam pa vse lavfa kt mora.
- Tisti ki jim je dajal kovid dodatke, sedaj pa so nesrečni, ker jih nimajo.
- Tisti ki je edini uspel ukinit dopolnino zavarovanje, s katerim so dobičke pisale zavarovalnice.
Tole mi pa ni jasno. Zavarovalnice so delale ne vem kolk miljonske dobicke, pa niso vsi placevali. Zj ko vsi placujejo, naj bi pa to delal nekej sto miljonsko izgubo.
Skupina študentov in študentk je v sklopu protesta zasedla ljubljansko Fakulteto za družbene vede. Univerzo so pozvali, naj obsodijo dogajanje v Gazi in prekinejo vezi z izraelskimi univerzami. Več kot 350 javnih...
To je pa to, ker se spomnim, da so mene že skoraj 20 let nazaj učil da tudi ko glavna cesta zavije, da je to desno pravilo ...
To je totalna neumnost, in bi mogl ljudem pojasnit, da ko ti nekomu drugemu na glavni cesti sekaš pot, da nimaš prednosti. Pri desnem pravilu se pa folk samo ustraši, in zablokirajo, ker presenetljivo veliko ljudi ne razume logike desnega pravila v teh primerih.
Zelo dobr se to vid na tistem križišču k sem ga prej zalepu, ker se vsaj trikrat tedensko tam peljem po litostrojski proti verovškovi, in vsaj enkrat na teden se zgodi, da moram bremzat ker ali en iz stranske naravnost pelje pa ne jebe žive sile, al pa en iz smeri verovškove pelje naravnost, pa isto ne jebe ...
Kaj pa se zgodi, če bi glavna cesta šla v levo in ne na desno? Potem pa kr pozabimo desno pravilo al kako pol to deluje v resnični situaciji?
Verjetno oba veva kdo bi pol šel prvi.
V teh primerih k glavna cesta zavija je čisto enostavno, če nadaljuješ po svojem pasu, se samo pelješ, če zavijaš čez nasprotni pas od glavne ceste, pa pač počakaš. Pa ni važno a temu rečeš desno pravilo, ali pa pravilo srečanja, logika je čisto ista. Zato je pa tisto postavljeno vprašanje totalna neumnost, ker ljudje morjo vedt kdo ima prednost in zakaj, ne pa kako se pravilu reče ...
jest bi reku da takoj ko glavna cesta mal zavija, da lahko recemo tudi da velja desno pravilo, tako kot na vseh glavnih cestah v kriziscu kjer glavna cesta zavije. Pravilo srečanja naj bi veljalo če gre cesta strogo naravnost.
Zadeva je ista kt tale krizisce, samo da je kle ovink da se rece. V obeh primerih, pa tudi ce nadaljujes po glavni cesti, moras dat zmigovc
Kakorkoli pa obrnes, je vrstni red isti, pa ni vazno kero pravilo upostevamo
Pomoje je tudi vprasanje neumno, ker zakaj bi vedu po katerem pravilu se peljes kle skoz, ce ves da moras pocakat avto ki ti pride nasproti ze ves vec kot vecina voznikov
Verjetno je to cilj, kartico dobit, pa ime na kartici, ostalo je pa bonus.
To je blo 10 let nazaj, tko da kdo ve kolk to zj kosta, ampak takrat je ime + telefon + email, kostal 100eur. Cene so se zacele pri 50 za ime + telefon ali email. Tko da s tem tudi lahko kar pridno sluzijo, samo da zbirajo podatke naivnih ljudi
Od poste zna bit targetirano na tiste ki cakajo, nek paket, ker jest sem tudi to dobil ko je bil paket na poti, naslednji dan sem pa paket dobil.
Zna pa biti da samo nakljucno generirajo stevilke, pa se glih tako poklopi.
scama je skoz vec, ker dolocen procent bo nasedu, in vecjemu stevilu ljudi posljes, vec jih bo kliknlo.
pred 1 minuto je NevLado napisal:
Ja, ampak tkole na hitr folk dejansko klikne...pa mu šele pol zacingla k more kao plačat poštnino...
A mislis da zaracunajo? Al je samo zbiranje podatkov. Ker realno, ce tukaj das svoje podatke notr, pol majo takoj nekoga, skupaj s podatki, ki je dovzeten za take stvari.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nekaterim SUV ni všeč, pa se jim takoj opcije zmanjšajo.
Bom dal sebe za primer, moje preference so sedan > karavan > SUV. Pol je pogoj tudi da, če menjam avto, da je bolj udoben in prostoren kot moj trenutni avto in z več oz boljšo opremo. Avto ne sme biti nemec ali pa del VW skupine. Francoza tud nikol ne bom vozu. Pa tudi če damo budget do 50k, ta pogoj zaenkrat, kar sem jest gledov naokrog, izpolni samo Toyota Camry, pa še to nisem siguren, ker je še nisem vozu.
Aja, je še Kia Proceed, samo nazadnje k sem vozu kio, je šajtrga bl udobna kt pa to.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani