O kako sem "lep" račun dobil za Bob telefon, ko sem bil okrog novega leta 4 dni v Bih, za tistih par pogovorov, v trajanju nekaj minut. Skratka, cene kot da sem klical z vrha Everesta ali sredine oceana, preko satelitskega telefona, hehe.
Ja Bosna je blizu, cene minut pa kot v Australiji.... 🫣
Ekipa, kako ste? 😊 Alex vas pozdravlja s smučanja ( ne rabite gledati na Web kamere Dolomitov) 😊.
Danes sem izboljšal hitrost na smučanju. 😊 Je bilo pa na Zoncolanu enih 70% Slovencev. Se vidi, da smo še vedno smučarski narod. Vreme šajba, smučarska karta poceni, 38,50€ gneče nikjer. Je pa res, da. se da smučati do nekje 13. ure.
Jaz sem pisal na 3 (ilirika, nlb, nova kbm). 2 od teh (nlb in nova kbm) moras fizino it v poslovalnico za odprtje trgovalnega racuna. Pri iliriki vse lahko opravis online. Cenovno so vsi zelo tam tam, par eur razlike.
Pri 10k te pride vse skupaj dobrih 60 eur. Se pravi po 3 letih imas nekje 950 eur.
Jaz bom to uredil prek Ilirike. Porocam kako bo slo
Mariborčan Franček se je z avtom odpravil na dvorjenje k dekletu na Gorenjsko. Imel pa je en manjši problem. Snega je bilo preveč, cestno službo je presenetilo, in avto ni mogel premagati trojanskega klanca, zato je ostal na Štajerski strani. Poklical je svojo izvoljenko:
- “Halo, Micka, Franček tu!”
- “Pa kaj je ljubi? Kje pa si?”
- "Na Trojanskem klanci, čuj!”
- “In kaj zdaj?”
- “Pa jaz sen obtiča!”
- “Ja, če si pa ob tiča, pa kar ostani tam!”
Čuj @Slivka mal je čudno, da maš zadnje cajte tolko štajerskih vicov 🤔
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Res je bil lep dan.... 👍👌😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani