Skoči na vsebino

V nedeljo pa sem opravil prvi zimski "vzpon" in sicer iz Lepene do Krnskega jezera. Sicer sem v poltenih mesecih kar precej v hribih, zdej pa vidim, da je zima ?e 3x ve?ji u?itek.

Res je ene 3x ve?ji u?itek. 

Te?aj gibanja v gorah je osnova. jaz bi priporo?il celo kak?no alpinisti?no ?olo. Po mojih izku?njah ene 70% zimskih obiskovalcev gora, tistih ki s seboj nosijo motiko (cepin) le te sploh ne zna uporabljat. 

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

When I was a kid I used to pray every night for a new bicycle.

Then I realised that the Lord doesn't work that way so I stole one and asked Him to forgive me.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Gotovino fant pere in kje je gotovino dobil? Kaj misli?, je padla z neba? Lepo te prosim, ne ve kako je avto kupil s katerim denarjem in da je zanj dal ve?ino gotovine, ki ni bila dvignjena iz nobenega ra?une (ne nima bitcoinov).

Ampak zanimiv, folk si tolk ke?a za avto ne upa nosit naokoli, JJ pa z vre?ko v ?tacuno po avto. To si privo??ijo samo najve?ji mafijci. 

Ne re?em v slo se najde ?e kak?na druga baraba med politiki, ampak tako javno kot to po?ne JJ nih?e drug ne pere denarja. Kar ka?e na njegovo izjemno aroganco do dr?ave Slovenije in nas dr?avljanov.  

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Glede na to da so se tarde? zavlekli vsepovsot, ?e celo v sam vrh najve?je opozicijske stranke vklju?no z njenim dosmrtnim precednikom, nam ni pomo?i.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sredi trgovine Real, na tleh nasel 10? in ker ni bilo nikogar v blizini (oskodovanca), potem nisem po celi veleblagovnici tekal in spraseval, ker bi najbrz hitro nasel 'lastnika'. Verjetno jih je izgubil kako bogati Hans :)

Saj pozna? tisti vic, ko Haso pa Mujo odpotujeta v Nem?ijo na za?asno delo, ker so v Bosni vsi govorili, da v Nem?iji pa denar kar po tleh le?i. In res takoj ko stopita z vlaka na hauptbahnhof, Haso na tleh zagleda bankovec za 100 mark. Skloni se da bi ga pobral pa ga Mujo hitro zaustavi: "Ej stani stani! Valda ne?e? ve? prvi dan da radi?."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e v?eraj veselje s strani moje najdra?je ker je crknil pomivalni stroj (mislila je da bo kon?no dobila novega), danes streznitev in razo?aranje - popravil sem ga  :zvizga: .

Stroj je star 20 let, ?e pred 9 leti ga poobla??eni serviser ni hotel popravit, kao da se ga ne spla?a, tudi takrat sem ga moral sam. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

http://m.24ur.com/novice/crna-kronika/turni-smucar-med-vzponom-na-crno-prst-padel-in-zdrsnil-200-metrov-navzdol-po-pobocju-pri-kamniskem-sedlu-kolesarja-padla-v-grapo.html

Sem preveril da ni slucajno 1.april na koledarju, ker kdor je bil kdaj na Kamniskem sedlu ve, da je zadnji del in se kaksen vmes precej strm, poleg tega je sneg!

Ok, do tu nic posebnega, ampak pozor KOLESAR!!!

Ah ti gorski kolesarji. V nosilcu za bidon bi na takih turah obvezno moral biti cepin, to je edino s ?imer se  na zasne?enem pobo?ju lahko ustavi?, pa ?e mal sre?e mora? imeti da ti uspe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

No kako usta?oidi ne morejo ven iz svojih ?evljev - ?e v ?olah otroke u?ijo sovra?tva in klanja. In povrhu to ljudje, ki bi morali u?iti ?isto nekaj drugega in to ne v ?olah ampak v namenskih ustanovah. Hvala bogu, da pri nas pedofilov ne spu??amo v ?ole.

https://www.zurnal24.si/svet/ucitelj-verouka-osmosolcem-glave-bi-jim-morali-nabiti-na-kole-302300

Verouk pa?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

?eprav zadnje ?ase so baje kar radi, no vsaj radarji. Ampak jaz jih vseeno ne sre?am nikjer. 

Naj ugibam, na koncu si mogel biti pri?a in imel ?ist preve? sranja ?eprav se je na avtu itak poznalo, da je on butnil?  :vskalo:

Radar ki sem ga videval ni polcajski ampak redarski. 

Ni bil problem ali je storil dejanje ali ne, polcaji so ga ujeli na doma?em dvori??u, so pa vseeno nekaj mutili. 

Problem je bil v tem, da je bil to osebek z kriminalno preteklostjo in sedanjostjo. Sodnik mu je zaupal doma?i naslov pri?e, se pravi mene, medtem ko jaz njegovega nisem zvedel.  :vskalo:  Ne grem ve?, naslednji? bom raje gledal stran. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ni ga bolj?ga teambuildinga, kot ?e me dobr pla?ajo al pa kako variabilo oz. nagrado dajo...

Kaj pa vse tisto je..e ki ga ?lovek dnevno do?ivlja s strani nadrejenih, jaz sem pa mislil, da je to teambuilding (grupni sex).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sej ravno zaradi tega, ker je ?ansa majhna in ?e takrat, ko ga dobijo je najhuje, da mu izpit vzamejo. ?e pa bi pijandurca vedel, da ga lahko u?uzijo in da bo kar nekaj ?asa imel od zabav samo sausage party pa da je pobiranje navadnega mila s tal zelo nevarno opravilo, bi verjetno raje 3x premisli, ?e bi ?el sploh na popivanje z avtom. Tako vsaj ne bi za?el v sku?njavo, da bi se pijan, razsodno nepri?teven peljal nazaj domov.

Pri nas na vasi se izjemno to?no ve, da policajev ni. Pika. Tako je kazen komot smrtna z nabijanjem na kol pa ne bo ni? druga?e. 

Mislim, da sem malo nerodno napisal pa se nismo dobro razumeli.

Spra?ujem se, kje so bili drugi takrat, ko je lezel v avto. Pri tolikih promilih se je moralo videti, da je "poln kot ?ep". Zakaj ni nih?e poklical policije in ga zadr?al na parkiri??u. ?e vedno bolje kot pa pustiti ga na cesto, pa naj ga policija potem obravnava. Pri tolikih promilih je ja jasno, da se dobro ne bo kon?alo. Ostali so ga pa gledali in ni? naredili. Bi jih bilo za poiskati in ?e njim napisat kak?no kazen za sostorilstvo...

Enkrat sem klical policijo ker se je tip mrtvopijan usedel v avto in ?e v ?tartu zadel dva parkirana avta ter se odpeljal. Ampak izku?nja potem s sodi??em je tak?na, da tega ne mislim narediti nikoli ve?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes pri -8? jedel kosilo zunaj na son?ku pred Jar?kim domom na Veliki planini. Vreme ki?asto. 

Na cesti navzdol  ?e eno re?evanje gospoda ki mu je zdrsnil zadek polkombija v jarek, spredaj pa so se kolesa vrtela v prazno in iz zglajenega snega ustvarjala led. Vpra?al sem ga ?e ima tekstilne tepihe in mu potem pokazal na?in uporabe le teh. 

Saj to verjetno ?e vsi veste, da so za pozimi tekstilni tepihi v avtu neprimerno bolj?i od gumijastih - oprijem gum na njih je izreden.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

K moji ?lahti so po tazadnji svobodi pri?li odborniki za postavitev spomenika ?rtvam pobojev, pri?li so po podpis da se svojci strinjajo in po denar. Svojci so bili odlo?no proti ker bi to pomenilo la? - njihov brat je padel kot pripadnik wehrmachta na ruski fronti.

Mama je poznala kar dve mamici ki sta pa privolili in podpisali, ?eprav sta njuna sinova padla v partizanih in sta po njima prejemali partizansko pokojnino. Prav tako je mama dobro poznala nekega gospoda ki je ?e v 80ih hodil na obiske domov v Slovenijo, pa se je njegovo ime vseeno zna?lo na spomeniku.

In potem nekateri govorijo o pieteti...

Ampak Mamica, ?e vedno ne vem kaj pa ima vse to veze s hrva?kimi zlo?inci in od kod to, da vendarle niso tako slabi fantje kot jih je prepoznalo sodi??e v Hagu. A mogo?e zarad tega ker so kot katoliki pobijali musli?e?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

V gnilem socializmu je bilo mili?nikov na cestah kot lista in trave, ne glede na dan v tednu si imel zve?er vse ?anse da te ustavijo in preverijo, sredi no?i ko smo hodil iz diska pa si bil ustavljen tudi ve?krat. 

Danes je policistov samo ?e za vzorec, pa ?e ti imajo obilo administrativnega dela v pisarni. Tako je verjetnost da bi bil preverjen z alkotestom res minimalna.  

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Za napa?nega se boji?. ?e ukrotim mo?a in pet mulcev, potem naj se on pazi mene...

Mamica, precej se tu ?irokousti?. Ko bodo tvoje kosti pokale na natezalnici ti ne bo koristilo niti to, da si razkrinkala Bossa.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.