Skoči na vsebino
Vinjetna dilema
Napisano

Jest sem jo s tisto klinco s katero se ?isti steklokerami?no plo??o, dol je ?la v enem kosu, potem sem samo z malo vode obrisal tisti del ?ipe ker je malo lima gor ostalo. V glavnem, minuto pa pou dela :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjetna dilema
Napisano

Zelena ti s 01.01.2009 ne velja ve?, kot je napisal bos 6mesecev od dneva nakupa.

Jest sem napopal ?e oran?no, jo je bo?i?ek prinesel :) sej je uporabno darilo za celo leto :bravo::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prazni?na kuhinja,..
Napisano

Prej?n tedn sm od sobote - petka napekla 15kg pi?kotov pa dve torte, oz. ?e sm bl natan?na pi?kote sm od sobote - pondelka, torte pa od srede - petka,.

A ti to prodaja? pi?kote ker 15kg je veeeelikoooo cookejev :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kake paciente mamo na cestah
Napisano

Pomoje pa da je ta zgodba kar resni?na, sem hodil po party-ih in zjutraj grejo nekateri vozit nafla?irani kot mambe. Ve?ina pa jih ima vsaj tolk v glavi da po?akajo par ur pa da mal pridejo k sebi in sedejo za volan ?e kasneje kot je ta tip napisal. Po eni strani pa fle?erji ?e najve? taxije uporabljajo, ene 100x ve? kot tisti na alkotu. Npr. parkart ko smo ?li iz Lipe in klicali taxi se je ?enski na centrali Metroja me?al, jim je celo taxijev zmankal :hohoho: , oz. so se furali po 10 komadov v koloni do Lipe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

A dej Grega ne te? no... Sem si mislil zve?er nardit solato s tuno, zdej si mi pa apetit pokvaril :whatever::(

No pa sej to je ?e splo?no znano da tune nase ve?ejo svinec zaradi onesna?enosti morja. Jest tudi najraje tune jem. ?e me ?enska ne spravi v grob me tud tuna s svincem ne bo :hohoho:

Drga? pa tukaj pi?e v ?isto spodnjem odstavku, kaj drugega pametnej?ega nisem na?el.

http://www.zps.si/index2.php?Itemid=287&am...1&task=view

hmm...?eprav v tem ?lanku ka?e da naj bi bile delamarisove najbolj?e,sam jih sploh ?e nisem probal. Zgleda da bo treba ?e je res kej na tem.

Sam sej pravi, cel ?lepar jih mora? pojest da ti kej bo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

in to naj bi bil sirov burek?

kje je tle sir pol...

to je zloraba imena

?e ena glede zlorabe:

Se je ?el kolega makedonske narodnosti "kregat" s prodajelcem bureka na Olimpiji v LJ (pri bavarcu), da naj pre?rta jabol?ni burek ker to ne obstaja in ne more bit jabol?ni burek sploh in naj popravi na jabol?na pita. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Smo jedli v?eraj v Sofri (pećenje, jagen?ka,punjene paprike,ćevape,kajmak,vin?ek,ma ni da ni), vzdu?je fenomenalno, kasneje za?nejo ?pilat trije muzićari, hodjo od mize do mize, itak bosanske komade, par komercialnih da smo ?e mi mal zapel,in ko sem ?e mislil da bo ve?erja popolna so muzićari zapel komad Ne grem na kolena od Sa?ke z bosanskim naglasom :whatever::whatever: :ne vem: , pa me je minil vse skupi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali DARS la?e?
Napisano

Itaq da niso neumni,da bi prave podatke lansirali v javnost,ker bi pol ta preve? pritisnila na njih. <_<

Jap, pol bi mogl ukint vinjete pa ?e zraven tretji pas na vsaki avtocesti narest ko bi vidli kolk denarja imajo. Debili pohlepni :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zemir in Boss
Napisano

A se spomnite tistih nesre?nih puranovih ?evapov iz piknika v Celju in prigodami z mesnimi zadevami iz Tu?a :hohoho: Samo, Labi zihr taki puranovi zadevi nebi rekel ?evapi, temve?, ne vem, morda puranovi lul?ki na ?aru :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zemir in Boss
Napisano

Kaj pa 10cm ?evapi v Napoliju nasprot BTC-ja??? Lastnik je pred cajtom ?e en lokal zraven kupil in prebil steno tko da placa je kolkr ho?e?. Jutri jih grem pa v Sofro probat, pa da vidmo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

morem se pohvalit da sem lastnik novega LG ks360 ETNA :bravo::jupiii:

In je vredu telefon?ek,si ga ?e kej stestiral?? jest imam tudi ga namen vzet, kot rezervenga, je zlo pocen na mobitelu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Aja pa bil sem danes prvi? v ?ivlenju v Kavalu (Tacenska cesta) in totalno navdu?en, nad postre?bo, izborom jedi in pija?, pa tut ambient je super! :ljubezen:

Kaval je ?e vedno super, ?eprav ni ve? to kar je bil, cca. 4-5 let nazaj je bil pa najja?i. Zdej ima ?e preve? podru?nic, Cavalino, Angel, na LJ gradu imajo nekaj,...druga?e je pa ?e vedno kvalitetna zadeva.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.