Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Zmagaaaaaa! :ouje:

Ob cca. 22h u?eri me je polcaj ustavu na Dunajski, nameru 102 kmh, tolerance 7 kmh, se prav sm pelju 95! :ljubezen:

No in to je pa tko k babe komandirajo in se jim nekam mudi, jz pa sm si prslu?u 5 to?k in neki ?ez 500 ojrov denarcev (niti nism poslu?u to?ne cifre, k mi je tok morala padla)! :ouje:

Kmal zatem sm sicer delu na projektu natalitete Slovencev, ampak to je bla bl kratkotrajna morala! <_<:(

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ReDevil praznuje
Napisano

Hvala za mazda?em za ?estitke! :rispekt:

Dan sm prazni?no pre?ivel z najbol?im prjatlom in na?imi deklinami, smo ?li s Seliko na reko Nadi?o, pa v Trento in Kranjsko itd, blo je lu?tn, dokler nism dubu darila, no poglejte si pod rubriko pohvalite se <_<:(

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Zadovoljn sm z izidom, dirke sicer nism gledu, mi je pa ful ?ov za Kimzlna, k bi blo pol ?e bolj napeto u prvenstvu! :danzoman:

P.S. ?e si bo Alonso mav psiho na?telu, pol mogo?e ?e neki cajta ne bom njegov edini navija?, kot je to kazalo zadnje dirke! <_<:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zdrava prehrana, ?port in rekreacija
Napisano

Ko ste neki omenjal L carnitine, ga lih zdej jz testiram, sicer ?ele en tedn (no "?ve?ljivo" tbleto zutri in eno zv?er, cca. pov urce pred vadbo), ampak se mi zdi da je trend pozitivn, sploh glede na jutranje laufanje in ve?erno kvihtanje! :ouje:

Sicer mi je en kolega reku da sm El loco da testiram El carnitine, ampak bomo vidl :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

glede temperature,..povej nasledni? k se gre? kopat tja,..bi biu devil interesent :hohoho:

Mo?no dvomim <_<:D

Pod 13 se ?e nism kopu, se prav pr 7 bi za zih guznu, bolje re?eno postov ledena kocka! :P

Dons pa mam u slu?bi brezdelje na programu - treba se mav pohvalt! :ljubezen:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Delam na tem d se pono? kej dela, drga? pa ne delam na tem da bi blo kej narodnega prirastka! :danzoman::D

Sicer pa bi blo "slu?ajno", ampak nebi lih ?zmeden? (se blazno ?udu) ?e bi blo kej u tej smeri! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Je kdo kej pridn d bi se loh pohvalu? :hohoho:

Jz sm npr. ?e pred slu?bo odlaufu 8 krogov po stadionu - za moralo in dobro po?utje :ouje: , zdele pa delam ko sto matr in ni ve? morale! <_<:D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

U?er sm mazdarijo mav sprehodu do Vr?i?a (pol pa ?e sebe na 3 vrhove Mojstrovk) in nazaj, pri tem pa sm po legendarnih kockah v ovinkih iz KG kr ene parkat orng porajsu in sm veseu d se plug ?e kokr tok dr?i! :ljubezen::D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sm dans ?e tko zspan, d sm skor na svoj prej?n ?iht zavil nmest na Tav?arjevo 9, no prej?n ?iht je biv: zemli?ka knjiga na Miklo?i?evi, si pa kr predstavlam kako bi me ?zmeden?:whatever:

u stilu kva pa ti tle?

Ja delat sm pr?u - z zamikom fuuul cajta! :blink::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.