Ob cca. 22h u?eri me je polcaj ustavu na Dunajski, nameru 102 kmh, tolerance 7 kmh, se prav sm pelju 95!
No in to je pa tko k babe komandirajo in se jim nekam mudi, jz pa sm si prslu?u 5 to?k in neki ?ez 500 ojrov denarcev (niti nism poslu?u to?ne cifre, k mi je tok morala padla)!
Kmal zatem sm sicer delu na projektu natalitete Slovencev, ampak to je bla bl kratkotrajna morala!
Dan sm prazni?no pre?ivel z najbol?im prjatlom in na?imi deklinami, smo ?li s Seliko na reko Nadi?o, pa v Trento in Kranjsko itd, blo je lu?tn, dokler nism dubu darila, no poglejte si pod rubriko pohvalite se
Ko ste neki omenjal L carnitine, ga lih zdej jz testiram, sicer ?ele en tedn (no "?ve?ljivo" tbleto zutri in eno zv?er, cca. pov urce pred vadbo), ampak se mi zdi da je trend pozitivn, sploh glede na jutranje laufanje in ve?erno kvihtanje!
Sicer mi je en kolega reku da sm El loco da testiram El carnitine, ampak bomo vidl
U?er sm mazdarijo mav sprehodu do Vr?i?a (pol pa ?e sebe na 3 vrhove Mojstrovk) in nazaj, pri tem pa sm po legendarnih kockah v ovinkih iz KG kr ene parkat orng porajsu in sm veseu d se plug ?e kokr tok dr?i!
Sm dans ?e tko zspan, d sm skor na svoj prej?n ?iht zavil nmest na Tav?arjevo 9, no prej?n ?iht je biv: zemli?ka knjiga na Miklo?i?evi, si pa kr predstavlam kako bi me
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?eeeer oz. dobr jutr!
Zemir, soboto popoudne upam d ve? kam mor? pridt, no z?el bomo okol 14h! :mi pijemoo:
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani