Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

In Bog je rekel Evi: 

- "Ne jejta sadja s tega drevesa!"

Eva Boga ni poslušala.

In ti, revež, misliš, da bo tvoja poslušala tebe...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Aha, ta.

Ker demokratičnosti, držanja obljub, poštenosti, pometanja pred lastnim pragom in tako naprej ni pri nobenem politiku. Kar se pa tiče zavzetih režimskih komunistov... Kar je starejših politikov, so tudi vsi bili komunisti ali pa vsaj odkriti simpatizerji. Kar se pa mlajših tiče, jih je pa tudi kar precej vsaj simpatizerjev... Ne bom se pa lotil naštevat, ker jih je preveč, pa se bojim, da naredim komu krivico, če ga ne omenim...

In zato res nisem vedel, koga imaš v mislih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

- "Pravijo, da ženska med seksom izgubi toliko kalorij, kot da bi pretekla 12 km."

- "Ma, dej nehi, no! Katera pa preteče 12 km v treh minutah?"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Le kdo si je izmislil, da so petdeseta najlepša leta?

Komaj najdem papir - izgubim svinčnik...

Ko najdem svinčnik - pozabim, kje sem pustil papir...

Ko končno najdem oboje - izgubim očala...

Iščem jih 10 minut - in ugotovim, da jih imam na glavi...

Ko končno imam vse - ne vem več, kaj sem hotel napisati...

Ma ne mi govorit neumnosti, kako je to fajn...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Sem poklical k sebi ženo, ljubico in sosedo in jim začel razlagati:

- "Drage moje dame, časi so se poslabšali. Žal bom moral začeti z odpuščanjem..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Zakaj moški več mislimo, ženske pa več govorijo?

ker imamo moški dve glavi, ženske pa dvojne ustnice...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Aha, ja, seveda...

In bodo spet volitve tipa "kdorkoli, samo ne Janša" in bomo spet dobili kak "novi obraz"...

Zdaj mi pa lepo pošteno povej, kateri politik se do zdaj ni okoristil, en primer mi napiši? 

Samo da so vsi ostali toliko nesposobni, da so jih dobili, Janša je pa vsaj toliko sposoben, da to zna dobro skrit in potem so obtožbe v smislu "na neznanem kraju ob neznanem času od neznanih ljudi dobil obljubo"... Cela Evropa nam pa priznava, da smo Kovid šli lišo skozi ravno zaradi ukrepov takratne vlade. In vsi se strinjamo, da je Janševa migrantska politika boljša od Golobove. Ampak Janša se bo okoristil. A Golob se pa ni? Pa Cerar? Pa Šarec? Pa Bratuškova? Pa ... ... ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Use j to fajn pa krasn,

sam men tuki neki ni čist jasn.

Mrbit zato k sm kmet an s hribu doma... Al pei zato k je pozna ura...

Ko je Orban začel postavljati ograjo, so šli vsi v luft. Pred volitvam so vsi strašili, da se Janša zgleduje po Orbanu in da bo tudi on postavil ograjo in bomo zarešetkani...

Potem je Cerar začel postavljati ograjo, pa je nekako šlo skozi... 

Nato je Golob začel umikati ograjo in nihče ni protestiral. Vsi pa imate toliko za povedat čez ilegalce, ki zdaj toliko lažje prehajajo mejo...

In zdaj se zdi, kot da so Avstrijci in Italijani krivi za napačne odločitve naše vlade oz. za napačne odločitve Slovencev na volitvah... In zdi se, da so severni in zahodni sosedje krivi, ker nas povezujejo z Balkanom, kamor smo sami prodali paradne konje našega gospodarstva... In zdaj so oni tisti tagrdi, ki bi Schengensko mejo potegnili severno in zahodno od Slovenije in nas tako priključili k Balkanu. Da bi pa naši politiki od Hrvaške zahtevali čuvanje Schengenske meje, pa nikomur niti na misel ne pride. Da bi naši politiki Hrvatom zagrozili, da bodo spet uvedli Schengensko mejo na meji med Slovenijo in Hrvaško, pa nikomur niti na misel ne pride. Da bi pa naši politiki še podaljšali ograjo od meje z Madžarsko do Jadrana in naj imajo Hrvati ilegalce, če ne znajo čuvat Schengenske meje, pa nikomur niti na misel ne pride.

Mah, kaj, itak bo na koncu Janša kriv za vse. Kot vedno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano (urejeno)

Zakaj me ne preseneča, da je omenjen Ford kot najproblematičnejši....

Čeprav 3000€ za DPF...

Mislim, da malo pretiravajo. Več kot 1000 skupaj z delom ne bi smelo biti...

Saj je katalizator za BTjko 400€...

Popravljeno od Slivka
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

- "Moj dedek je tudi delal za partizane. Leta 1944 je z vilami sklatil nemškega pilota."

- "Ma ne me basat! A z neba?"

- "Ne, z babice..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pridem v restavracijo, pa je bilo vse zasedeno. Gledam, čakam, pa se domislim. Vzamem mobitel in na ves glas rečem:

- "Pridi hitro, zdaj je tu z drugo!"

Takoj se je sprostilo šest miz...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Življenje je kot trofazni sistem pri elektriki:

- rojstvo je prva faza

- otroštvo in mladost druga faza

- delovna doba je tretja faza

- penzija je nula

- sledi pa ozemljitev...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.