BJ vredi,BA se boljsa,BJ pa se bi tud navadil,pri BA so res koloteki zgreseni malo,voda se mi ni nikoli zamakala,prizvokov ni,preglasen ni motor nikoli(bolj je glasen boljse je)pa podhranjen tudi ni,cist dovolj da od sebe ce ga stisnes,pa malo trosi ce lepo vozis
No ne me narobe razumet k sm napisu da je motor podhranjen sam sm meu ponyja 1.3 ma?ina pa sm ga tok zgonu da le letu k strela. Pa je meu 74 konjev (realno seveda manj) pa se mi zdi k da bi bl letu k 323F 1.5! Res pa da ga zelo lepo vozim ker mi je lep avto in se mi ga zdi kj preve? gont naokol ?eprou tist dol z rakitne je bilo zelo mamljivo! Sicer pa kon?na ok za 1.5 motor, sam mal je len na nizkih obratih sam kaj ?mo ni pa? diesel! Jst sm veseu da mam to mazdo in lepo skrbim zanjo in tako bo tudi ostalo!
POZOR!
Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Evo ?e moje mnenje: BG model je biu za tiste cajte res dobr stroj! Dobre ma?ince, lepo videz, kvaliteta barve se je takrat primerjala z mercedesovimi, leti k ps, dost opreme.....skratka MAZDA!
BA mi je oblikovno bolj u?e?, moti me pa malce prevelik kolotek, malce podhranjen 1,5L motor, vdiranje vode za ?ipe zarad slabih tesnil (kako je bilo ko je bil nov ne vem) pa malce ?udni prizvoki v motorju pa za odtenek preglasen na visokih obratih.
BJ mhm.......Ne vem kaj je biu point BJ modela... Totalno druga oblika (zgleda k karavan), malce prevelika poraba (so eni napisal 9,5 po mestu ) sicer pa lepo da so dodal diesel motor v motorno paleto.
To je moje mnenje!
Lp
POZOR!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa te?ka tud!
POZOR!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani