Skoči na vsebino

No evo malo updejta:

Ker smo tako pridni smo se dvignili po lestvici savezov iz 1050-ga mesta na 896-ga :bravo::jupiii:

Vidim da ste bili vsi dosti aktivni!!!Le tako naprej da jim poka?emo kaj smo mazda?i ;):bravo:

No pa ?e lestvica:

- Zelc---------------------15.207 l krvi

- Iceboy-------------------4.347 l krvi

- Allysa--------------------3.432 l krvi

- Havanitos----------------3.413 l krvi

- Speed82-----------------2.086 l krvi

- Markoslav---------------1.169 l krvi

- bobislav---------------------12 l krvi

jaz tu igral pa ne znam :( ?e ti pomaga nick name mam qwerty tam pa vampir sem :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

VSI BLIZU VRHNIKE dajte malo o?i na peclje :blink: prijatelju so odpeljali bel Piaggio CIAO (ukradli). Zanj je zna?ilno da je brez leve plastike pri motorju, in se vidi sklopka in jermen..

?e vidte kaj sumljivga kli?te na 040 337 837 in bote dobl frenda a.k.a. Timmy

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?no konfiguracijo ra?unalnika imate?
Napisano

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dana?nji vrsti red :

- Zelc 14.506 l krvi

- Iceboy 2.938 l krvi

- Havanitos 2.630 l krvi

- Allyssa 2.434 l krvi

- Speed82 2.084 l krvi

- Markoslav 57 l krvi

- bobislav 12 l krvi

?e bi ?e gdo rad probal igro:

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655

naj mi kdo to mal razlo?i k jaz sm se tut vpisal :D qwerty sem :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ne tukaj je plima-oseka 2,5 metra.

stari teb tak vela ne :rispekt::rispekt::rispekt: dej mi kako tablco pa avto?ek slikaj ?e bo ?as, ker zbiram slike tablc :P

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?no namizje imate?
Napisano

moje novo ozadje :bravo: mal sem se igral po grip progi z izklju?enim DSC in TC, vklju?en samo ABS :D

Objavljena slika

P.S.: Ta mazda ma 581HP in vse na stage3 sko da fajn nosi rit ?ez zavoje po?rek :jupiii:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?no konfiguracijo ra?unalnika imate?
Napisano

Evo ti klopko moji testi temperature :bravo:

PROCESOR

Tole so testi od procesorja ko je delal na IDLE (v bistvu ni n? delal :D )

Po tem vidim da bo treba en hladilnjak nabavit nov pa mogo bo bit mal ti?ji ker vedno mislim pono? da me turbine preganjajo (zato ga pa zdej uga?am :hohoho: )

Objavljena slika

GRAFI?NA

Tule je test grafi?ne, ki ima hitrost ventilatorja na min (se komaj obra?a) (tut v IDLE)

Objavljena slika

Tule je test grafi?ne, ko mam vent na pribli?no 3/4 (v IDLE stanju) --> od rde?e ?rte naprej je bil vent pr?gan

Objavljena slika

Tukaj je pa malo me?ano, naprej je vent ugasnjen, pol pr zeleni ?rti pr?gan na 3/4 in pri rde?i ugasnjen

Objavljena slika

Pri PROSTREETU mi temp grafe na polovi?ni 3/4 hitrosti venta zraste na ene 60-65°C, sam morte upo?tevat da je grafa navita

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

men so pa ukradl celo peresnco z dvem parkerjim, pilotovimi kuliji, USB klju?em, 15centim, dva brisalca,... in ?e in ?e krame :( jz ga prbijem na zid pa ?mirglam po prstih z ?mirgl papirjem, pol pa z limoninim sokom polijem :hudicek: bo vsaj videl bole?ino :punk: sam ko ga nau nikol najdel <_<:(

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

poglejte tega tipa ko da roko zravn kak mali zvo?nik :hohoho:

pol pa trese kamero za zgleda kao "powerfull" :hohoho: ?e bi tole tak tresl bi jz mel bajto tri ulice ni?je od vibracij :hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jest bi pa pohvalu KAALman-a. Pr?paral mi je pot do murske sobote, ker je ?el namesto mene pogledat en avto. Poslav mi je opis in slike tk da res ?e enkrat zelo pohvalno :rispekt:

:rispekt: KAALman :rispekt:

pa je avto za kaj al je bolj vigl vagl :D

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Uf. Rezultat v?eraj?njega pogovora o Hondah je bil izgleda to, da sem sanjal, da vozim CFX Del Sol ESi. :hohoho: Avto ni nikamor ?el, edino ko je VTEC zagrabil so obrati postali malo bolj ?ivahni samo so se kolesa za?ela v prazno vrteti. :hohoho: Jebemti kake sanje. :D

:hohoho::hohoho:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e 10,5 ur in letalo, z mano na enem od sede?ev, proti atlanti bo vzletelo iz minhna, od tam pa v orlando na florido. :danzoman:

Grem malo pogledat Bikers week v Daytono in dirko kjer vozita na?a dirka?a. Ko bo mogo?e in kjer bo mogo?e bom prilimal kako sliko, al pa kaj naklofal.

ja u?ivaj pol na pouno a ne :jupiii: nared kake slikce njihovih prevoznih sredstev ;) drga? pa izkoristi kolker se le da :vesel:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

jz se pa lahka pohvalim da sem na?el adidasovo uro, ki jo je zgleda nekdo zgubil :D model je CLIMACOOL, sam zdej me pa zanima kje bi paseka dobil ker jih gor nima... ura ma pa vse, vi?inomer, barometer, vreme pove, kompas, 100m pod vodo lahk gre, termometer,... :bravo: sam kaj ko nima paskov... :( ?e kdo ve za njih naj pove :P

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.