Skoči na vsebino
Bosti
Napisano

Kdo je Bosti? :ne vem:

Hehe, ej model prka? se kaj, da ti lohk spet roko stisnem. Druga? pa u?ivaj in vse najbolj?e :cheers:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

?akte ne fantje - take it easy. Zmagal je zato, ker so se favoriti med sabo izlo?ili, pa ?e nekaj nerodnosti pri tankanjih, da tudi drugi vijolini pri rde?ih in srebrnih nista uspeli narediti kaj ve?, pa Kubico ?e kar za svetovnega prvaka razgla?ate.

Ni? ne re?em, poba je odli?en, ampak vseeno ob normalnem razpletu dirke je pri njemu ?e velik uspeh, ?e uspe priti na stopni?ke. Tako Ferrari kot McLaren ste ?e vedno precej bolj?a, da pa je stanje na tabeli tak?no kot je, je pa glavni vzrok v dveh izredno kaoti?nih dirkah (GP Monako in GP Canada). Zdaj prihaja nekaj bolj umirjenih "normalnih" dirk pa bomo videli kako dejanasko karte stojijo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

My new ride..
Napisano

?ak , a jaz klele kaj ne razumem... a po menjavi filtra ni ?el nikamor, al kaj? Ker kakor sem dojel ni naredil ni? pa kar naenkrat ni ve? ?lo nikamor. :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Super dirka - to je F1 :bravo:

Prva zmaga Kubice :bravo::bravo:

Drugi Haitfeld

Kjer se prepirata dva BMW dobi?ek ima :P

Massa je kljub za?etni smoli pokazal, da fant zna prehitevat in to je izvajal tako uspe?no, da se je prebil iz zadnjega mesta celo na peto. :bravo::bravo:

Hamilton je odli?no za?el, zjebal ga je SC potem pa je ?e sam naredil popolno za?etni?ko napako in torpediral Kimija, ki se je skupaj s Kubico ustavil pred rde?o lu?jo.

Po dolgem dolgem ?asu smo videli tudi Coultarda na stopni?kah

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

My new ride..
Napisano

Sli?at bi moral iskro, ki prebija. Kdaj se ti je to za?elo dogajati? A zdaj ko je fajhtno, al ?e prej?

Poglej a je sve?a kaj ?udno zapacana pa a se ti zelo kadi zadaj. Kaj pa zaug (ne vem a majo te zadeve ?e ro?nega al je ?e avtomatski), mogo?e ti ne deluje v redu in ti fila prebogato me?anico (goriva glede na zrak) pa ga zato du?i. :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

My new ride..
Napisano

A ti je kak?na ?lehtnoba kak?no pizdarijo v tank zlila? Si preve? hrupa delal pa te jenekdo imel poln kufer. :ne vem:

Ne vem no, jaz bi benz filter spucal, spraznil tank in nato?il sve?e gorivo. Potem pa poglej, ?e ti mogo?e kaj na kablu za sve?o prebija. Lahko ti pa tudi kak?na vlaga nagaja, glede na to, da ?e nekaj dni pada.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

No tudi na? piknik je odpadel... :(

Aja, sedaj pa imam ?as za Mazadinega to soboto :hohoho::hohoho:

Na bravo, zdej pa svojga lahko organizira? ?ez 14 dni takrat ko imamo mazda?keg, da bo? spet imel problem priti. :hohoho::hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ja, kaj pa je zdaj to... mislim, a sem jaz tolk pokvarjaen al je tist stikal res na tako "?udnem" mestu.

post-133-1212588026_thumb.jpg

Pol se pa spra?ujejo od kod tolk pedofilov no... :hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Sicer pa je bila taka, samo da sne?no bela, moj prvi avto... in imela je zeloooooooooooo lepe zavesice :hohoho:

Pa motor zadi pa pogon zadi - sej to je bla kot kak?en Porsche. :bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Dva letali?ka monterja sta se v slu?bi zelo dolgo?asila, saj tisti dan ni bilo niti eno letalo potrebno servisiranja. Spila sta ?e vsak 6 pirov, ko se eden spomni:"?uj, kaj ?e bi poskusila kak?en je kerozin za pit. En kolega je rekel, da ful trofi."Beseda je dala besedo in rukneta vsak dva deci. ?e po nekaj sekundah sta bila zadeta ko prasca. Zjutraj se prvi zbudi doma v postelji. Niti pribli?no se ni spomnil kaj se je vse dogajalo, vedel je le, da je pil kerozin. Hitro se pregleda in vidi, da je ?e vedno v enem kosu, da nima ni? zlomljenega. Ves vesel vstane, takrat pa zazvoni telefon. Klical ga je sodelavec in vpra?al:"Si se ?e zbudil?"

"Seveda"

"Pa pregledal si se ?e, ?e si cel?"

"Ja, vse je ?e v enem kosu."

"Kaj pa prdnil si ?e?"

"Ne ?e."

"NIKAR NE PRDNI!!! Ker te kli?em iz Italije...."

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

No,kon?no,bi lahko rekli. :bravo: Lepa dirka,samo Boss je nekam tiho. :hohoho: ?koda res Sutila,bi si zaslu?o 4.mesto. :(

evo me, sem ?ele zdejle pri?el domov... :P dirke nisem gledal ampak sem si sam mal pogledal poro?ila z dirke. V glavnem pri?akovan razplet saj je sigurno mona?ka dirka od vseh najbolj odvisna od sre?e, spleta okoli??in in ?e najmanj od znanja voznikov in kvalitete dirkalnikov.

Verjetno je to edina dirka kjer lahko Force India zadr?uje celo dirko McLarna al pa Ferrarija za sabo. V glavnem, ?e od?tejem nesre?e je tole najbolj nezanimivo dirkali??e kar se prehitevanj ti?e saj jih prakti?no ni. Steza je tako ozka, da pri teh hitrostih ne more? mimo, ?e se ti tekmec ne umakne - drugo leto bo pa ?e slab?e saj bodo dirkalniki spet ?iroki 2 metra. :(:(

Vseeno pa ?estitke Hamiltonu in Kubici ter tudi Massi.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.