Skoči na vsebino
Bajkanje in ostalo...
Napisano

Zdej mam pa eno vpra?anje bolj s pravnega vidika :) ?e ima lastnik odklenjenega psa, in ta pes le?i na javni cesti, pa se ti pripelje? mimo in se zapodi v tebe in te ugrizne, a lahko to?i? lastnika?

Kolk pribli?no bi lohk s to?bo dobu? :bravo:

Da... :P

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Qwerty praznuje
Napisano

Tudi to velja - najslab? so pa razne tople pija?ke, ki samo pomagajo bacilom, da se ?e bolj razvijejo. Zalegle bi edino temperature tako visoke, da se skoraj popari? pri pitju ampak takih norcev, ki bi to spravili po grlu je malo zato je veliko bolj?i na?in ta z zelo hladnimi pija?ami. :bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Qwerty praznuje
Napisano

To je od Coca cole....ko se bo? ?ez kako leto navado na pir,teh problemov ne bo? mel ve?. :P:hohoho:

Pa ravno to ne bo dr?alo - ko za?uti?, da te po?asi v grlu prijemlje je treba takoj pozabit na raznorazne tople ?aj?ke in kakv?ke pa ne vem ?e na kak?ne bacilo boosterje.

Takrat vzame? 2 al pa 3 deci ledeno mrzle cocacole oziroma pepsi in jo zelo na hitro popije?. S tem enostavno zamori? nastajajo?e ?ari??e bacilov in to iz dveh razlogov in sicer zato, ker jim ne pa?ejo nizke temperature in pa ker cole vsebujejo raznorazne kisline.

Zadeva je preverjena in ?e leta se vedno na tak na?in znebim bole?in v grlu ?e predno te nastanejo. je pa res, da to mora? narest v za?etni fazi nastajanja bole?in v grlu, ker ?e si prepozen ?al to ne zale?e.

Kdor ne verjame naj proba, ?e pa vas vseeno ne prepri?am pa se vpra?ite zakaj pri operaciji mandeljnov predpi?ejo sladoled. ;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

je koga kdaj pre?inilo?
Napisano

V ju?ni afriki lahko dobi? ganc novega Golfa enko po zunanjosti star 30 let v notranjosti, kot bi bil dizajniran v?eraj. :P

Pa ?e link

Saj BMW je dal ven novega minija, zdej ?e fiat fi?kota, ....

Pa ne pozabit VW-jevega new beetla pa Chryslerjevega PT cruiserja... pa novi mustang recimo ;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Jst pa sam 3 sobote u mescu delam <_< :mi pijemoo:

Bo bol? neko? :D

Bod sre?en da sam tri, ?e se bo? preve? pizdil jih bo? delal 5 pa ?etud bo mesec imel samo 4 sobote... :P

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?no konfiguracijo ra?unalnika imate?
Napisano

evo jz sm se odlo?il za tole in mi povejte ?e je ok :bravo:Monitor LCD 19" AOC 916Swa

Je pa wide screen ker ma resolucijo 1440x900 :jupiii:

Tole je ena bolj glupih resolucij ekrana na trgu zato ti predlagam ali, da kupi? klasi?en format 4:3 19" al pa 22"WS (priporo?am slednjega). V vsakem primeru pa bo treba tud grafo menjat, ?e bo? hotu imet teko?e premikanje v 3D ?pilih.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

ni feeeeeer <_<:hohoho: you are one lucky man :bravo:

Kaj kle joka?, Reddevil tako al tako rad stvari posoja pa naj ti ?e fotra posod za neki cajta... :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Nekega dne je drvar sekal vejo nad reko. Napa?en gib in sekira je

padla v vodo. Hotel jo je re?iti, a jo je mo?an tok kalne reke odnesel

neznano kam. Drvar je sedel na obalo in zajokal. Pojavi se bog in ga

vpra?a zakaj joka. Drvar mu pove, hkrati pa mu razlo?i, da je s sekiro

prehranjeval ?eno in sedem otrok. „Le kaj bo zdaj z njimi?"

Bog sko?i v reko in mu prinese zlato sekiro.

"Je ta tvoja?" vpra?a bog.

Drvar odgovori: "Ni!"

Bog se ponovo po?ene v reko in se pojavi s srebrno sekiro.

"Je ta tvoja?" ga vpra?a.

Drvar ponovo rece: "Ni."

Bog se ?e tretji? po?ene v reko in prinese ?elezno sekiro.

"Je to tvoja sekira? ga vpra?a.

Drvar odgovori: "Da."

Bog je bil navdu?en nad drvarjevim po?tenjem in mu je podaril vse tri sekire.

Minilo je leto in ve?. Drvar se je z ?eno sprehajal ob reki. Nenadoma

je ?eni spodrsnilo in padla je v dero?o in kalno vodo. Sku?al ji je

pomagati, a mu ni uspelo. Znova je sedel na breg in zajokal, ko se

ponovno pojavi bog z vpra?anjem zakaj joka.

"Oh, ?ena mi je padla v reko!"

Bog sko?i v vodo in se pojavi z Jennifer Lopez.

"Je to tvoja zena?", ga vpra?a.

"Da!" rece drvar brez razmi?ljanja.

Bog se razjezi: "Zlagal si se! To ni res!"

Drvar odgovori: "Oh, oprosti mi, gre za nesporazum. Vidi?, ?e bi ti

odgovoril, da Jennifer Lopez ni moja ?ena, bi se ti pojavil s

Catherine Zeta-Jones. Ko bi ti odgovoril, da tudi to ni moja ?ena, bi

se ti pojavil z mojo ?eno. In ko bi jaz rekel, da to je moja ?ena, bi

mi ti podaril vse tri. O bog, jaz sem siroma?en drvar in ne bi mogel

skrbeti za vse tri.

NAUK:

KADARKOLI SE MO?KI ZLA?E, JE TO IZ DOBREGA IN ?ASTNEGA RAZLOGA V DOBROBIT VSEH!

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

s fotrom je ok. tis k je v fotra prletu ma pa busko. popravila je cca 2000? + kazn. ostal avto je/naj bi bil naravnost ker se do doma prpelov(1 km) normaln pa tud polcaj ni zahtevov da se ga odpele z vleko. on pa misl to popravlat. na njegovmu mestu nebi popravlov. jest bi prodav in si kupu mazdo. samo on prav da japonc se ni naredu avta

A ko je vozil do doma mu je na ravni cesti kaj volan stal postrani? ?e mu je potem je avto verjetno zvit in ?e ga ne bo dal ravnati bo skoz vozil tako malo bolj postrani - po pasje (zadnja kolesa ne bodo to?no sledila sledem, ki jih pu??ajo prednja). ?e pa je narejen tako kot recimo Hyundai Lantra potem pa ni nobenih skrbi saj stranski prag ni toliko pomemben za strukturno trdnost saj to nalogo opravlja notranji nosilni profil. V takem primeru bo treba samo dobiti ta del - se pravi prag in srednji stebri?ek in seveda obojna vrata pa bo avto ready to go. ;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

zdele bom pa mal pojamrov namest fotra:

post-1266-1208079284_thumb.jpg

res da je fotrova krivda,

ampak je po policajevem profi mnenju je sposobn reno 19 1.4(tist ki je vanj prletu) v 30m pospest iz 50 na 90 na mokri cesti

tole pa ni lepo - a je s fotrom vse OK?

Ampak a tole se bo sploh spla?alo popravljat saj je prag po?teno zamaknjen in posledi?no je verjetno cel avto zdaj v vinkel?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Vendar ni? bat, dimsi rupsi bo po?iljal protestne note tako da we're safe! :whatever:

Nasvet na?emu Dimsiju kako v praksi uporabiti protestno noto, kjer se od njega pri?akuje dolo?ena ostrina ? bodisi zato, ker je bila izzvana, bodisi zato, ker je tako ?elel. Zvi?ana ?estnajstinka bo svoje mesto na?la na izbranih dogodkih. Ima mo? ?okirati in obenem mo? sogovornika na hitro preglasiti ali mu celo zapreti usta. A pazite g. Rupsi! Uporabljajte jo zmerno in ? ?e je le mogo?e ? prvi.

Pa ?e grafi?na podoba te protestne note, da bo vsaj videl kako zgleda. :P

post-133-1208006224_thumb.jpg

:)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.