Skoči na vsebino
Pojamrajte no malo, ...
Napisano

aaaaa ne morem se premikat....hrbet toook boli....kaksna bolecina je to, noro!

komaj na wc sme sel :(

a ma kdo kake izkusnje? kaj narest?

?e si si samo nategnil mi?ice bo kak?en dan malce problem potem bo pa za?elo popu??ati. ?e je to to potem je ?as najbolj?i zdravnik in masa?e ne bodo ni? pomagale saj ti bodo mi?ice ?e bolj razbolele.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ne vem,no.Do sedaj(kako leto in kusur) nisem opazil ?e nobene spremembe spodaj in na vratih.Kaj pa,?e je "krivo" za to dejstvo,da pri nas ne me?ejo peska po cestah,ker ni poledice? :D

bingo... ampak si res sre?ko - jaz sem imel dve sezoni nazaj havbo ?e ?ist popikano in sre?a, da sta zadnji dve zimi tako mili :bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

:hohoho::hohoho: ,zavesice morajo bit gor.No,jaz sem jih pa skinu tudi spredaj dol.Upam,da mi ne bo "speskalo" blatnika?

blatnika ti ne bo... bo pa prag pa spodnji rob prednjih vrat.

Ne vem ?e lih smeh ampak.....mislite da bi pri nas kej pomagalo??Slikano na ?e?kem.

samo je premal stra?no saj so smrtkoti tako pre?erno razpolo?eni z nasmehom na zobeh :hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pojamrajte no malo, ...
Napisano

Kaka teletina se voz po cestah, mal prej pred trgovino na velkem parkingu se mav pelem, pa dam pol use smerokaze, pa ?akam deklino da uleti u voz, no in se en zadi naserje, pa najprej ful blenda, pa mu ka?m da naj gre mim, da ma placa tok da bi loh ?lepar ne sam mim pelu ampak obrnu mim mene, pa mi za?ne piskat, pa sm ga sam poslou direkt u pićko materino, ker druga? itak ni zastopu! :D

Pa stari, kaj ne stopi? ven iz avta saj te je vizuelno kar nekaj skupaj... me zanima, ko te bo videl pokon?nem stanju, ?e bo ?e otresal in trobil.

Pred leti sem jaz enmu tipu, ki se je kur?il, tud ven stopil pa se je pizdek notri zaklenu. Sem mu samo narahlo potrkal po steklu in rekel, ?e ne bo odprl, da bo ?ipa ?la. Reve? je bil ?ist usran pa je samo par cm odpru - sem mu samo vljudno rekel, da ker se ne poznava, da mi prosim neha blendat in trobit, ker naslednji? bom mislil, da sem napaden in v samoobrambi znam tud kak?no neumnost narest. Pa je samo pokimal in sva ?la vsak svojo pot. Mislim, da je razumel poanto. :hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kviz
Napisano

Pa dobro,kaj je vse v redu z njimi?? ?zmeden? Jaz sem dal gor eno cifro in si mislil,da pretiravam z njo.Pa vidim,da sem bil malo prekratek z njo. :P

Kaj pa tista maskica,ki sem ti dal link?? :D

ne sej letvico sem 100% popravil tako, da nakup ne bo potreben... maska pa mogo?e naslednji? :hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kviz
Napisano

Marko, Labi, Zemir pa kolk ma te vi pla?e, da take cifre ven me?ete :hohoho: Ana ?zmeden? a ti to resno? 350?? pa za ta denar dobim cel nov odbija?.

?e bi malo bolje prebirali forum bi ceno celo na?li saj sem jo objavil v rubriki kjer malo pojambramo. :P

OK, da ne bom skrivnosten, cena je 85,40? in je za moje pojme katastrofalno visoka. To je samo letvica to sploh ni cela prednja maska. ?zmeden? Po moje je ?a kak?no zlato gor naparjeno, da je toliko drago.

OK, kdo je zmagovalec? V bistvu je Max najbli?ji ?eprav ni znotraj omejitve 5?, ampak ker nisem pi?kolovski je :pepsi: njegov. Max, naslednji? ko se sre?amo ?astim. :bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kviz
Napisano

pa se pejmo en mali kviz in sicer koliko stane originalna plasti?na letvica (kao krom) na maski nad znakom.

Objavljena slika

Odgovore sprejemam do nedelje popoldne in tisti, ki zadane ceno oziroma se ji pribli?a na manj kot 5? natan?no dobi :pepsi:

:jupiii:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Iceman
Napisano

vsa najbolj?e Iceman - se vidi, da ima? rojstni dan in si kar dobro zahladil saj je bilo zjutri pri nas kar -8°C

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

predvolilne bitke - JJ-ev zelo dober prijatelj Sanader je z odkrivanjem tajkunstva dobil volitve. Zdaj pa isto posku?a ?e u?enec saj je taktika na Hrva?kem bila uspe?na.

Moram pa priznati JJ, da je res pravi mojster manipuliranja.

Torej kak?ni bombon?ki nas ?e ?akajo? Da vidimo...

- Vinjete bi bile dobra predvolilna poteza, da se zmanj?ajo vrste pred sezono,

- poroka z Ur?ko (predvidevam, da bo to v juliju ali avgustu, malo pred volitvami), sa bodo mamce od navdu?enja okrog padale, ?e je dobro planiral, bi lahko zneslo ?e za kak?nega otro?i?ka.

- Dvig pla?, pokojnin (za par procentov, da bo ljudem goflje zaprl),

- ustavitev inflacije (noben problem saj je ?lo ?e tako visoko, da bo zadnjih nekaj mesecev tamal problem dr?at na 0,1%)

- pljuvanje po nasprotnikih, da so mu nagajali med izredno pomembnim vodenjem EU

in ?e in ?e... zapomnite se moje besede, pa bomo videli a sem imel prav ali ne :hohoho::hohoho:

Aja, da ne bo pomote... nikakor ne zagovorjam Zidarjev in drugih mafijozotov ampak to so samo kolateralne ?rtve v boju za obdr?anje oblasti.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

a za poroko to? :P

A za poroko se tud trenira?

Za mo?ke vem da je priporo?ljivo kak?en mesec ali dva weight liftinga, da lahko nevesto brez problemov ?ez prag odnese?.

Kaj pa ?enske trenirate? Kako biti tiho vsaj tistih 5 minut, ko ?upnik zaobljubo vr?i, al kaj? :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.