Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano (urejeno)

Poznam nekoga, ki je imel podobno zadevo (poplavo) po nevihti na praktično novem avtu. Se je razburjal pri prodajalcu, na servisu, ... Niso ugotovili nobene napake. Na koncu se je človel spomnil, da je imel v tisti deževni noči skozi vrata zataknjeno senčilo na armaturi ...

slika.png.c9ed5f5698ac5eb8d204032e9f6fae89.png

Ampak @canyon pravi, da je povsod mokro, tudi v prtljažniku, po vsej verjetnosti nekaj drugega ...

Popravljeno od Janez007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano (urejeno)

V konkretnem primeru bi morda veljalo poskusiti na način: Prodajalcu se priporočeno s povratnico pošlje dopis, v katerem se zahteva eno od zahtev iz 37.c člena. Prodajalec mora na zahtevo odgovoriti v roku 8 dni. Če ne odgovori, je v prekršku in je uveljavljanje lažje preko Tržne inšpekcije. 

slika.thumb.png.770e60ee11b1b8d5f4540e9b77d6bf97.png

slika.png.1577b0d1b667e89c1e6a6a6db42ce67a.png

Popravljeno od Janez007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 25 minutami je canyon napisal:

prejšno soboto sm kupu "nov" avto, ker mazda je ubistvu začela razpadat .... po 21 letih obratovanja je mela dost in sm se odloču za nakup ford focus karavan 2012 letnik 1.6 ecoboost in titanium oprema .... avto je top, ampak ta teden sm začeu opažat da se mi v avtu nabera vlaga .... dosn pridem ob 5h iz šihta do avta ki je celo noč stal na dežju in zavoham nek čuden vonj takoj začnem raziskovat in najdem use vlažno/mokro pod gumi tepihi, na levi strani bolj kot na desni ampak povsod ... odprem kufer ceu kufer moker ... na rezervni gumi voda 😲, itak šok ... kako zdej postopat .... klicu sm bivšega soseda ki je klepar in mi bo avto v torek komplet pregledu če je biu kaj zaleten in kje sploh teče voda notri, po besedah prodajalca in carfaxu naj nebi biu zaleten ... samo sumim da je prodajalec vedu za to ampak mi pomoje ni povedu ... gre se pa za avto hišo ki se ukvarja z prodajo novih in rabljenih vozil .... zdej pa nevem  kam se lahko obrnem da se pozanimam ali lahko to uveljavlam kot prikrito napako in kako teče celi postopek ... 

Stvarna napaka.. glej Zakon o varstvu potrošnikov, 37 člen ali tam okoli ... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mislim, da moramo biti vsi zelo hvaležni @Jest-u za delo, ki ga opravlja.

Prav tako pa mislim, da bi bil ta forum brez @Alex-a suhoparen. 

Po zadnjih objavah smo se vsi malo streznili in verjamem, da bomo nadaljevali na dostojen, spoštljiv način. :) Ker smo različni, imamo različno razvit smisel za humor, bomo v komunikaciji malo bolj previdni, a ne? 😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 42 minutami je Jest napisal:

Ampak... ce realno pogledas, so informacije lahko tudi koristne... ker niso cenzurirane... kregarije pa so po mojem mnenju zgolj zaradi Alexovih "izpadov", provokacij in zaljivega nacina pisanja ... Saj ne recem, da so tudi nekateri drugi potem ubrali njegovo "taktiko"... ampak po mojem mnenju je on tisti, ki se ne zna "brzdat" ... Meni je drugace cisto vseeno... po drugi strani se mi pa ne zdi prav, da se je treba zaradi enega osebka prilagajati in ukrepati ... 

To, da je tema zaklenjena se ne pomeni, da so vsebine cenzurirane... saj so se vedno vidne vsem ... edino ne da se odgovarjati v tisti... a se bojim, da bo pac po drugih temah se to nadaljevalo. :( Poskusov umiritve je ze nekaj bilo. Nekdo je bil celo tako uzaljen, da se je ze poslovil... ampak ne za dolgo... Tudi odnos se ni popravil ... 

Potem pa naj moderator ukrepa proti eni osebi (na primer ga opozori in začasno zablokira njegov IP ..), namesto, da se zaradi njega kolektivno kaznuje vse?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 1 uro je pob napisal:

Zakaj se je sploh zaklenila?

Tako kot je Boss rekel, cenzura tudi tukaj.
Najboljše je, da zamižimo in si pokrijemo ušesa in se pretvarjamo, da to ni del realnega sveta...

Dejstvo je, da je tema potrebna, da se lahko človek o tem pogovarja, pogovarja, pogovarja. Ne prca in krega.
Potrebno je deliti informacije, ki jih zasledimo in tako ostati v stiku z realnostjo. Zadnje, kar si želimo, je to, da vsak ostane sam s sabo v tej zmešnjavi. Tako cepljen kot necepljen, ni važno.

Vse objave cepilcev, ki imajo point, jemljem resno, tako kot tudi kontra objave. Nikoli ni vse črno in belo, važno je, da si vsak sam naredi sliko pri sebi in samo z vsemi vrstami objav si to lahko naredimo, ne pa samo z enostranskimi.

Javite, če se zadeva odklene, da pridem malo pokukat. Lp

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

Nisem glasoval. Vendar po mojem mnenju je bila ta tema glede informacij za in proti cepljenju nekoristna, lahko celo škodljiva. Delila je člane na cepilce in necepilce, na leve in desne, na naše in vaše. Bilo je kar nekaj neprijetnih dialogov, žaljenja, kreganja, .... pod nivojem. 😞

Popravljeno od Janez007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano (urejeno)

Meni je nasproti po prehitevalnem avto pripeljal že 2 x, obakrat pred okoli 20-timi leti. Prvič v nepreglednem levem ovinku iz predora Malence proti Rudniku, drugič na ravni obvoznici pri Petrolu Barje v smeri iz Viča. Obakrat je bilo na srečo dosti prostora za hiter umik.

Popravljeno od Janez007
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.