Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Na Gori?kem en motorist manj. Glede na to, kako je pripilil, sploh ne ?alujem.

?al pa je najverjetneje tudi ena BTjka manj...

au, va?no, da si ti ok

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

hja.. tole je trajalo 40 let, da so podrli tako, da ?e bo ?lo z isto hitrostjo tud pri unih dveh mata ?e ogromno ?asa :hudicek:

Sam ne vem zakaj se razburjate... zakon je bil kr?en, objekt je bil ?rna gradnja sredi nacionalnega parka.

A zakaj se razburjat? Zato, ker ni pravice o enakosti!!!!!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Cao

Hehe ne zaenkrat se nisem sel med cigane in me tudi zanima ne, zenkrat, hehe ze tako sem na pogojnem, pol naj pa se bajke kradem ja pa jade, ce ze, pol raj kej bolj vecjega dragocenega :jezicek::hohoho:

LP

ej, ej, da mi slu?ajn kdaj V6 ne zgine izpred bajte :blink::P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Premi?ljujem, da bi Mazdo zamenjal za kak drug avto. Pa se ?e nisem odlo?il, katero izmed teh ?tirih znamk bi?

js nvem, kire 4 znamke avta vidis ti, js vidim sam 4 hude rite :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ponočnjaki
Napisano

Baje so dokazali, da se da naspat "na zalogo" tako, da te bo sam en dan upalilo in bo? prespal 12 ur skupaj.

to se mi je nardil samo po tazadnjem Slivkinem pikniku :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

joj ko so ti penzijonisti ?udni na cesti :vskalo::vskalo::vskalo: : Kr izsiljujejo napolno, tko da te skor zbijejo pol pa da se nebi pred tabo voze?emu vozilu v " rit" zaletu, ker valda bi bil itak jest kriv ( prekratka varnostna razdalja, prehitra vo?nja,... itd ) sm mogu s ceste zavit in sm ?e za povrhu skor u drevo zaletu. hvala da sre?a obstaja.

takih idiotov je na?alost ?edalje ve? -_-

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pred dvema urama jedel Savinjski ?elodec, no zdej bom pa zgleda ?ejen cel ve?er in tudi no? (kot vedno po tem ?elodcu). :D

no zdej ve? zakaj smo Savinj?ani vedno ?ejni :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.