Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano
pred 19 minutami je scania napisal:

Izdaj 10 knjig strokovne literature za avtoserviserje 🙂

IMG_20230405_134342.jpg

Tole bi pa želel videti v živo. A lahko daš kakšen printscreen strani ali dveh, kako to zgleda.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano
pred 3 urami je MazdaBoy napisal:

Kaj se to dogaja s partisom? A to že dolgo traja? Sem že pozabil, a se mi samo zdi, da je nekdo tle gor omenil, da ne dela.

Screenshot 2023-04-04 at 18.51.13.png

Sej to je še vedno pozitivno... dva od treh delujeta. Browser OK, Cloudflare OK, Partis.si host ne. 🤣

Drugač pa ja, tole je zdaj že kak mesec dol...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Hehe, včasih smo se čehom smejal, k so taki v belih štumfih in natikačih prhajal na Jadran. Danes je pa ta čipšit kokr cool - tko je to 🤣

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 9 urami je samSimon napisal:

Pri takem budgetu je Mac vsekakor ena opcija. Vzel je procesor KF, torej odklenjenega, da ga lahko navija (K) in pa brez integrirane grafične na njem (F). Ne vem ali navijanje kaj pripomore pri samem video editingu. Definitivno pa z integrirano grafično na Intel procesorju lahko zmanjšaš čas renderiranja, s pomočjo Intel synca. Zadeva potem nekak doštuka k tvoji osnovni grafični. Vzel je boljši hladilnik posebej, če bo navijal super, sicer bi biu stock hladilnik ok, vzel je pač Dark Rock-a posebej.
Za gaming je 16Gb rama vrh glave, za audio ali video editing bi blo verjetno boljše več. Verjetno bi se tudi ognil HDD disku. Sestavu je zavidanja vreden, živalski komp v vsakem pogledu, je pa najbolj primeren za igranje iger, da se bo lahko nadejal čimbolj foto-realistične grafike.

V teh zadnjih serijah Intel sploh ne daje svojih hladilnikov zraven. Vsaj tako izgleda, ker kjerkoli sem gledal je bil sam proc brez hladilnika v kompletu. Tako, da pač moraš posebej kupit. Rama je 32GB (2x16).

Pri grafi je pa tako, da ko si enkrat tam na 600-700€ je čist isti drek, če daš še par stotakov zraven pa si na zadnji generaciji.

Skozi leta sem se navadil, pa naj bo to avto, komp, orodje, bela tehnika, da še vsakič, ko sem škrtaril sem bil nazadovoljen pol. OK, pri compu se da pomagat, pri avtu in ostalih mašinah pa načeloma ne kej dosti. Se pravi, če kupiš prešvoh, premalo oprame je s stališča denarnice super, ampak čez čas pa se sprašuješ zakaj pa nisem vzel več opreme pa motor mi je prešvoh, pa pri beli tehniki si pri pocenskih zadevah po 5-letih zrel za menjavo itd itd.

Sem tak, da načeloma kupujem stvari, za dlje časa tko, da zdajle je PC res overkill, ampak čez 5-6 let pa ne bo več.

Pa če je človek priden in naredi še kaj dodatno se pa lahko mal poboža s kakšno nagrado. :hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 2 urama je godlike napisal:

Bil sem zvest Corsair-u, doklet mi ni ssd odletel. Pri 5-ih leti mu je kontrolni čip bluzit začel. Komaj sem še dobil vse dol.

Jaz nekako preventivno na 5 let menjam SSD/NvME-je. Kaj pa vem, verjetno ostalo še od Asus eee 901 pred skoraj 15 leti, ki je imel notri 16GB SSD in je bil še bolj v povojih tega medija. :nevem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 14 urami je sportman333 napisal:

2k+.....poceni tako ali tako tak comp ne more biti😉

pod, nekaj stotakov pod, ampak še enkrat tole ni realna cena. Tako, da kr drži kar praviš.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Ne bom velik govoril, ampak tole mrcino mam doma zdaj že en mesec. Slikam ob priliki, ker je tako postavljena, da moram vse kable od zadi ven pocufat, da laho naredim fotko. Naredim ob priliki. Cen ne bom navajal, ker sem izkoristil VIP privilegije in je res spešal prajs onli for mi.

image.png

Aja pa še 1x hvala vsem, ki ste se trudili z nasveti.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Popolnoma prav imaš, to je politična zadeva in bolj k krulijo kolk ne sme bit, bolj je jasno da je čedalje večja politika. A se kdo spomni lanske zmagovalke? :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.