Ja, zdaj bo pa treba počasi gume nafilat na 8bar. in gasa.....
Kakšne gume pa imaš to, madonca?
Za kdaj priporočate vzpon na Mangrtsko sedlo? Željo imam, da bi bili prvi možni termini, ko snega ni več na cesti, vročine ne bo in še ni gneče na cesti, da lahko peljem DeSUS tempo navkreber.
Danes sem frei in nameravam izkoristiti edini lep dan tega tedna, za kolesarski prvenec; Mojstrana - Rateče.
Uspelo, kljub še vedno dokaj DeSUS kolenu in kar vetru, sem urezow; Dovje-Mojstrana-KG-Rateče-Planica-Tamar in potem spust nazaj proti Dovju, do cerkvice sv. Martina, samotni brezplačni parkirišče). Dobrih 56km, nekaj manj kot 3 urce Desus rekreacije.
Miami bo kmalu dirka, kot zanimivost na prvih šestih štartnih mestih so predstavniki prav tolikih različnih ekip, Leclerc potem 7., Verstappen komaj 9. in Hamilton šele 13. na štartu. Bo zanimivo.
Dopoldne na Oljki, takoimenovani gori, popoldne na Golteh, oboje v odlični družbi, manjkalo le še brezstrešno vozilo, da ne bova z Dihurjem okrog harala.
Sem se danes prebudil s popolnoma trdim ... levim kolenom in bom posledično lahko ekipi s katero smo mislili na Mont Blanc, predlagal naj vzamejo koga drugega. Jaz pa v Desus, kot kaže, hehe
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Se pravi fajn zgodaj bit na izhodišču, najboljše sredi tedna, ko ne bo toliko obiska in gneče na cesti?
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani