Skoči na vsebino
BiteFight
Napisano

Bwahahaha.... boki pokysan.... sej vem da ji vampir?ek... pa ?e simsi vzamejo precej ?asa... ki ga posledi?no ne more porabit za jutranjo, popoldansko, ve?erno telovadbo s sabo... ampak mora? vedet da trenira mo?gan?ke vsaj.... .:aaaaa:

simski trenutno ?e v planu niso ve? :(

bojo pa v planu tortice,..taprave,..kup?? :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BiteFight
Napisano

mor? kliknt na tista drva,..pol pa neki ene cifre delovcev izbere?,..pojma nimam zakaj se gre,..baje da dobiva? na uro :ne vem:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BiteFight
Napisano

neki so ene fore z zdravjem,..?e on teb zada prvi udarc za recimo 50 pik,..on ma pa zdravja npr samo ?e 30,..ti njemu ne mor? pol vrnt udarca za ve? kot 29 pik,..in on zmaga :ne vem:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BiteFight
Napisano

ej Zemir,...nino pa jana lahko komot vr?e? iz saveza,..zgleda sta obupala nad igrco :ne vem:

aja,..tud ?e ma? skrinjo,..ti ?e vseen lahko uzamejo dinar?ke :( u?er je me napadu Marinko iz DX saveza in mi pobral 217 zlata :ne vem:

a bi blo treba to prjavt kukr bug, napako al kaj js vem kaj? :ne vem:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BiteFight
Napisano

Ba? kad si namjeravao napasti svoju ?rtvu padne? u nesvijest. Pretpostavlja? da si previdio lampu ili te nepoznata osoba napala. Probudi? se sa stravi?nom glavoboljom za desetak minuta i odlu?i? ubuduće biti oprezniji.

tkole zgleda tak "lov" :hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BiteFight
Napisano

btw,...zemir je na 53. mestu najbol ?torastega vampirja,..moj je pa 73.,..?e komu ni jasn kaj to pomen,...lestvica kdo se je nejve?krat na lovu zaletu v ?tango :hohoho:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BiteFight
Napisano

uf,...to se pa pozna,..mene je tud dons spra?iu en ful bl ?voh, k ga redno tepem <_< vsaj pobral mi ni n?,..

sm mela pa najja?o plja?ko,..pobrala 924 zlata :jupiii:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.