Skoči na vsebino
Nogomet
Napisano

Buffon v PSG, Oblak v Juve? ?e ne pa Buffon kaka Kitajska, Amerika pa Oblak v PSG....

Nekaj bo.

http://www.espn.com/soccer/soccer-transfers/story/3502273/psg-offer-gianluigi-buffon-two-year-contract-after-juventus-exit-source

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nekaj je tudi na tej Sloveniji, vceraj spet z veseljem prevozil 700km dokler nisem do slo prisel...med drugim ajdovka enopasovna....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

To je ?e vse za ponucat, sam oni pa? majo vi?ka.....vzamem 5.000 komadov

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Normalne nevihte sploh ni vec. Al zge sonce al pa klesti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Moja prva projekta

Marin Nizozemska in Williams F1  :jupiii:

Ferrari smo pa zgubili....

vse Top ekipe so ?le sedaj v to.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Se strinjam. Zadnji? sem bil na upravni enoti pozitivno presene?en nad hitrostjo. Vrsta je bila do vrat, pa je ?lo vseeno hitro, in so bili obenem zelo prijazni. Tako, da  :bravo:

Po?ta............................................. :vskalo:  :vskalo:  :vskalo:  :vskalo:  :vskalo:  :vskalo:  :vskalo:  :vskalo:  :vskalo:, vse gre ro?no, vsako pla?ilo preverjanje in prepisovanje osebnih podatkov, podpis tu, podpis tam, pildki, z besedo, s ?tevilko.........pol pa ?e snickers v akciji

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Zanimiva? Nisem gledal, samo kam to pelje? Zmagovalec ima skorajda pol minute fore, sesti ima krog zaostanka, dva med 10 pa dva kroga zaostanka, pa se SC je bil...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Zdaj sem sel se jaz pogledat...1,7 sekunde med prvimi 10. Vse sem zvedel, zmaga rdecih ali srebrnih v normalnih pogojih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Rde?ko je ?el....kakor mi je novi strom ?e bolj?i, sem ?alosten  :wacko: kaj vse sva dala skupaj skozi...

FRA

FL

RSM

GER

AUT

SUI

ITA

SLO

HR

SER

BOS

HU

RO

GR

ALB

MAK

pa mogo?e sem ?e kaj izpustil

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Naredil izpit za c kategorijo :) :)

Cestitke, a bos kolesa prevazal?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Sem si mislil, wolverine ki poje, wtf....

The Greatest Showman - top 10 ever

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Zaenkrat se ne obremenjujem, je pa to dejstvo, da "nedotakljivega" se ne sme dotikati (tudi v primeru te nesre?e, ?e bi ga M.M. zbil) Se pa popolnoma strinjam, da je M.M. preve? agresiven in grob in upam da mu je bila Argentina v opozorilo.

Ja ne vem, ?e bi ka?a med moto3 pri?la na stezo, se to pove?e z Rossijem :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

zanima me, kaj bi se zogdilo, ?e bi bil Marquez v vlogi Lorenza in Rossi v vlogi Pedrose - sem 100% da bi Marquez dobil kazen zaradi agresije.

In potem pravijo da so navijaci Rossija obremenjeni s tem....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Dani sklati z motorja si napisal...bil je pa Pedrosa tisti ki je bil sklaten 2m v zrak

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Ammm Dani ni imel iti nikamor, Lorenzo je sel direktno vanj. Definitivno je on tisti ki bi moral pustiti prostor.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

aja sej res... se vidi, da nisem motorist, ker men oba izgledata enako. Mal tko k te fore z VW Golfi - ?e nisi ?ist notr te?ko lo?i? med 5., 6. in 7. generacijo. Sploh pa jih verjetno polovica sploh ne bi znala dolo?it vrstni, ?e bi gledali samo slike.

A prvi kupec pa dobi ?e ma?ka zraven za bonus?

Macka v zaklju :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

@Jures: ?e so 4 leta mimo ? :) Malo nekaj prenove se vidi na novej?em... ko da gleda? Golf V in VI :D

ja bistvo je skrito :), poceni facelift  :rolleyes:

Ker pa je novej?i?

poglej avatar, ta nov ?e ni bil na Pagu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

The King is dead! Long live the King!

Posodobitev za nove avanture. Zakon kako dela Suzuki motorje, posodobi tisto kar je treba (motor, corner ABS, balans) osnova pa enaka - vzames osnoven testen motor in preneses VSO opremo s starega.

Stari rdecko je na avto netu. Izjemen motor z eno najnizjih cen v tem razredu. vsi pogledujejo proti BMWju, meni se na pamet ne pride

post-2637-0-15555500-1525413143_thumb.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Clearstream naj bi imel domicil v Luksemburgu in je v ve?inski lasti Nem?ke borze.

Pa saj se mi zdi da so vsi lastniki gorenja v lasti nekoga....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano

Tole je sicer bolj za kako temo o infotaimenti sam je ni. Mogoce ideja za odprtje.

Vceraj sem imel moznost probati mirrorlink in android auto z S9. Se vedno je ta sistem v primerjavi z Carplay precej slabsi. Slab interface, melje, player za muziko kr neki...

Tu je pa Apple mojster, to kar dajo ven dela in to dela vedno bolje, res ne vem kdaj sem nazadnje poslusal radio preko frekvenc ali muzike preko drugega medija.

Dve aplikaciji izstopata

mytuner radio, ima popolnoma vse radije z vsega sveta, tudi slovenske, rako sinpod favorites das na primer par slovenskih, par hrvaskih, oe3 avstrijo, rtl 102 italija itd itd in imas na zaslonu svoje najboljse radije iz vsega sveta. Z rdsom in imenom muske ki se predvaja

Hotmix radio

Imas navoljo pop, hita, rock, metal, 70,80,90...itd ene 20 zvrsti, izberes svojo in muzika se rola 24/7 brez reklam, brez porocil! Ce hoces ob komadu pritisnes srcek in delas svojo favorite playlisto.

S tem poslusal lahko radije / muziko iz kjerkoli, kadarkoli.

Zakon res in samo zato mam jabuk.

Za klice in ostalo pa tudi dela fenomenalno, samo tipka na volanu, call xxx in klice, isto za muziko, play november rain pa ga bo zaigral tudi ce ga nimas na telefonu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Bnp, clearstream...

Nizozemce sem pozabil...homeproducts

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

mislim, da ne, Gorenje nima ve?inskega delni?arja, ?e se ne motim je pa Kapitalska dru?ba najve?ji delni?ar pa ?e ta po moje nima kej dost ve? kot 15% delnic. Neki se je Panasonic okol smukal, to je pa to.

http://www.gorenjegroup.com/si/za-vlagatelje/lastniska-struktura

avstrijci, francozi, japonci, hrvatje, ameri?ani, poljaki................

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

No, evo ti

rabis sluzbo v gorenju ti :-)

pa ?e francoski je a ni?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.