Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

sorry ampak pista pa? ne spada v to kategorijo in ?al je za nas sloven?ke zaradi fov?ije in lobijev pista pa? nekaj exoti?nega. Komur se pa da zato ?ez mejo, pa je pa? dovolj entuziasta, in da - vse bolj nas dr?ijo za vrat pri hitrostih. ?e nima? ravno 18 let, dobr vve?, da se je v?asih ?e dalo prtisnit (tud sam sem imel za svoje ?ase dost dobra sportska kola), danes jih pa pehire dobi? po prstih oz to¸?lnu. Lahko pa jasno da reskira?. sam mene preve? boli in se komaj obvladam, pa raj? ne dajem prilo?nosti.

No ja smo delali ?e skoraj 10 let nazaj oreng neumnosti po cestah ja. Entuziasta sem ?e vedno dovolj. Obenem pa kot sem napisal sredi ni?esar ponavadi ni niti policajev. Seveda je realno neracionalno imeti nekaj mo?nega za v slu?bo ampak ?e drugega ne, vsaj (spektakularno/hitro?) prehiti? kak avto spotoma. Pa da se razumemo, prej ali slej bom kupil tudi kaj bolj normalnega (verjetno).

EDIT: Aja sem bil pri sosedu, v 5ih letih je s svojim Picasojem HDI naredil 140.000 km in brez kake drame. Sodelavec, ki ga ima je imel pa nazadnje samo te?ave ker mu je avspuh padel dol. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

saj jih skorajda ne smemo imet. Za vsakim vogalom pedri ?akajo s fotoaparati, kdaj bo? peljal 2 km prehitro. Kaj ti nuca 500 kW.

Take izjave me vedno nasmejejo. :hohoho: Poleg tega, da pri nas niso na vsakih 2km, imam tudi sem ter tja kdaj ?anso peljati po dirkali??u.

zato ma? pa ti nick kar pa? ma? (beats me), boss je pa boss

se vid kdo nos hla?e doma

Tebi se pribli?no tako ne sanja zakaj ima tak nick kot se nekaterim (do nedavnega) ni zakaj je izraz ?iptar nekaj najslab?ega kar lahko re?e? Albancu. ;)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ma sej ne vem a je to kriza srednjih leta al je bolj tisti tihi glas, ki pravi, da so tole zadnji trenutki, da si lahko privo??im kej takega za du?o. Kmalu bodo avti res samo ?e neki elektri?ni ali hibridni brez du?e namenjeni le za prevoz iz A v B in predno se to zgodi bi mogo?e rad imel ?e kak stroj, da si lahko neko? re?em, da sem ga imel in nisem zamudil trenutka, ki bo verjetno zelo kmalu zginil za vedno. :huh:

No saj po?asi bova na isti valovni, jaz bom za?el razmi?ljati racionalno, ti bo? pa dojel zakaj imamo nekateri mo?nej?e avte. Dokler jih ?e lahko imamo.

Allyssa tale je pa dobra ?torija, pomoje ne bi bilo slabo, da kako tako govorico spro?im tudi jaz ker ?ivim v podobnem okolju. :hudicek: Sodelavec je isto storil, ko je pri?el novi Civic, si ga je sposodil, pripeljal domov, za?el prati, sosed pa ?ez ograjo pa ?eljust do tal. Enkrat je pa neke palice ?trihal z metalik barvo, spet fov?ija kako si privo??i... :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Saj je lepo narejeno ampak kar je preve? je pa preve?:

Objavljena slika

Aja pa ?e od sporo?ilo od youtube, POP TV me ne mara ampak mi je pa sme?no, da se jim da:

"We have disabled the following material as a result of a third-party notification from Pro Plus d.o.o., claiming that this material is infringing:

Preverjeno ilegalne dirke na Brn?i?evi

http://www.youtube.com/watch?v=LHrEuKF2e3g "

Kot, da bi imeli od tega kaj manj, ?e reklamo za Preverjeno so imeli. :vskalo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

meh... auto bo ?el, mene pa depra... :(

not sure if doing the right thing.

Hja glede na to, da je X6 malj?keno po?asnej?a bo? imel ?e kake pribliske. ?e bi imel pa zdajle kaj huj?ega bi pa le zamahnil z roko. Se pa hitro preboli tak avto, govorim iz izku?enj. Se bo? pa spomnil ?e kdaj nanj verjetno. :P

Tko bom reku, ?e bi prodal babo/?el narazen bi bilo te?je. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Aham,..no js mam kontra situacijo,..?e cel teden ?akam na ka?en komentar al pa kar kol,..pa n? od tega,..no sej pravm,..zdj me res ne more ve? presenetit, kar pa tud ni tko slabo :)

To?no tako! :bravo:

Aja pa danes je nadle?en dan, na ?ihtu so bili vsi nataknjeni potem pa bodi dobre volje, ?e so vsi zate?eni. :vskalo: V?asih bi raje s kurami delal kot z ljudmi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Vsaki? ko pomislm, da me dolo?eni idioti ne morjo bol presenetit,..jim nekak rata da me vedno znova in znova ?okirajo. :vskalo:

Aha to sem tudi jaz danes do?ivel. Ko ugotovi?, da je dolo?ena oseba bolj zabita kot si misli?. :hudicek:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Panda, Klobasa, Yavarye.... :P So me povabili ko se je sprostilo eno mesto ampak ?al se me izzide ker so druga dirkali??a v planu letos. :blush:

U?ivajte pa poslikaj kaj. Aja pa fajn furi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

symon cilja na to, da bomo vsi enkrat stari in da gre socialni sistem v kurac, tako da bomo tudi reve?i

al pa da bomo vozil od ?ensk avte

V bistvu ima? skoraj prav. :P

p.s. vem da ste to ?e velikrat sli?al in povedal amapk tle gor ste res carji in ravno zato ostajam tukaj ?eprav sem bil Mazda? le kratek ?as tko da za vs :bravo:

:bravo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kaj naj ti re?em - moja tud Citroene in Renaulte gleda... men je pa slabo od vsega hudega.

So ljudje, ki vozijo Renaulte in so ljudje, ki jih ?e bodo. :hudicek::harhar:

S2000 je stroj dokler jo vozi? kot po jajcih, ?im je malo spolzko pa Bog ne daj, da se vklopi VTEC ker mora? imeti kar reflekse, da jo obdr?i? na cesti. Sicer je pa ena redkih Hond, ki bi jo imel. VTi so itak ?e skor vsi zgonjeni, pijejo olje bencin, ni da ni. :P

Da pojamram, komaj torek je. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Meni je bilo pa danes na optiki sme?no ko je nek frajer pripeljal zadnjega Passata, da mu nekaj ropota/vibrira. Potem so mu premontirali gume on je pa modroval, da kako, da tega na servisu niso videli, ko so mu dali letne gor, da jim da 300? na leto. Seveda bojo tam pre?latali gume, pa ?e zastonj optiko naredili, da bo sre?en. :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plusi in minusi vlade
Napisano

Tale afera je takoo gnila, da bi lahko tudi Erjavec odstopil ne samo Sim?i?. Ni? bolj?a nista od GoLOLbi?a. :vskalo: Ampak seveda je problem ker je po tako kratkem ?asu koalicija ?e v krizi zaradi gnilih jajc v njih. Mog?e je imel pa Jan?a prav, bojo spet pred?asne volitve? Ampak tokrat bi bilo edino pravilno, da Desus ne prileze noter, pa tudi kaka Lista Virant je izgubila na priljubljenosti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

?e je imela v planu samomor potem preklinja tvoje S3...

Predv?eraj?njim sem tudi jaz nekoga zaj... ko je delal samomor - vozil v napa?no smer z biciklom brez lu?i oble?en v temna obla?ila. Sem pa glih takrat za trenutek pogledal na potovalni ra?. in ?isto zadnji trenutek trznil z volanom, da ga nisem imel na haubi. Verjetno preklinja ultragrip 7+. :hudicek:

Kva to sovra?im. :vskalo:

V bistvu sem dobil strokovno razlago, da je bil hermelin. Lovil je pa mi?ko. Mi?ki se nisem uspel izogniti. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.