Skoči na vsebino
ZMAJ in ostala banda!
Napisano

Na Jezera smo ?li z dvemi golfi in to 10 komadov ljudi, no tudi ve? <_<:D

In sicer s ?e znanim 4ko rumencom in 1ko belkotom od RedWindovega tasta, makina je odltajmr! :D

Bla je morala, sej drga? sm pa itak mislu it z neregistriranim ?rnim voukom! :ouje:

Voz - rd? duh dobr laufa, poraba ful nizka, ti?im ga srednje, zdej usak cajt dam 17ke gor in na homologacijo sm ?e prjavlen! :bravo:

Kako kej GT ma?inca laufa, kdaj bodo jermen?ki na vrst! :whatever:

P.S. Mi je pa 2 dni nazaj guma spustla, pa sm dav uno tatenko gor, pa pi?e do 80 kmh, no in jasno sm jo stisnu 200, tudi ve?! :vesel::rolleyes:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Se morm pohvalt, d me avgusta al septembra najvrjetneje tole ?aka - Via della Vita (uradno najte?ja smer v Slovenijiin njeni bli?ini)! :ljubezen::danzoman:

Sam matr vola, ?e sam tale pogled tko izgleda kt da ?love?ki be?ijo pred Luciferjem ?ez nek ogromn dimnik! :ouje::D

post-342-1183123804_thumb.jpg

post-342-1183124040_thumb.jpg

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Baje je to glavna turisti?na atrakcija vsaj po obisku sode?! :ljubezen:

Sicer mamo pa ?e neki logisti?nih te?av, kako do tja pridt, mav mav mamo pleharije na izbiro, pa cela ?reda se odpravla! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.