Skoči na vsebino
Košarka
Napisano

Skratka, izločili so nas eni popolni amaterji, ki so jih vsi razbijali kot kante. To bi bil nekako zaključek po tem prvenstvu. 

In kar bo sedaj še večja tragedija, da se niti na svetovno prvenstvo ne bomo uvrstili, ker bodo  morali igrati kar kaki srednješolci, saj ostali ne bodo mogli. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 39 minutami je Slivka napisal:

Sm kmet an s hribu... Ne, čakaj, kako je že Koprčan rekel? A, zdaj sem se spomnil! Torej: sm lep kmet an s hribu doma, pa ne zastopm lih prou preuč usega tega..

Kaj mi nuca, da je krompir v eni trgovini cenejši, jabolka v drugi trgovini cenejša, jajca v tretji trgovini cenejša in mleko v četrti trgovini cenejše.

Kot prvo vse to pridelam doma in mi ni treba tega kupovati.

Kot drugo pa: tudi, če bi moral kupovati, se ne bi vozil od trgovine do trgovine in iskal, kaj je kje cenejše, ker bi prihranek popil avto. Ali pa bi še več dal za nafto kot bi prihranil, ker bi bili ti artikli 5 centov cenejši kot pri konkurenci.

Cen pa to ne bo spustilo. Se bodo trgovci zjutraj na kavici dogovorili, kdo si bo tisti dan vzel samo 49,995% marže namesto 50%, pa bo. Malo cenejši bo, ostalo mu bo pa še vedno dovolj. Koliko trgovcev pa sploh imamo v Sloveniji: Fama, Hofer, Jager, Lidl, Mercator, Spar in Tuš. Sedem modelov se že dogovori. Saj sem že drugje pisal o članku, kako so se proizvajalci žarnic dogovorili. Pa jih je bilo bistveno več in po celem svetu, ne zgolj po eni Sloveniji, ki jo v štirih urah prevoziš po daljši diagonali z vsemi zastoji in postanki vred...

Če bi že vlada imela interes naredit malo več reda, bi uzakonila najvišjo mero marže, bi bilo precej več učinka.

Pa še ena stvar tu ne štima. Naša nona nima ne računalnika ne dostopa do interneta ne znanja, kako na internetu kaj sploh najti. Kako bo pa vlada njo obveščala, kje je "košarica" najcenejša? Bo objavljeno v Uradnem listu?

Mislim, da je to samo en pravi prijatelj dobil dobro plačano delo, koristi ne bo pa prav neke resne od vsega tega...

Točno. Ljudje tekajo od trgovine do trgovine, tudi do pet trgovin obiščejo v enem dnevu, da prišparajo par deset centov. A to, da porabijo par evrov goriva več, to jih pa niti ne zanima. 

To so, kot sem že napisal, ene navadne smešnice in pesek v oči za rajo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 5 minutami je Z M A J napisal:

Kake smešnice so to. Pa saj folk je že sedaj preučil vse možne prospekte od vseh trgovcev in je šel tja, kjer je bilo ceneje. Mislim, da je šlo 48000€ v nič in je zopet nekdo od sorodnikov lepo zaslužil. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
Pravkar je Slivka napisal:

Zimske gume imate dol po nižinah. A pa vam kaj prav pridejo pri poplavah? Ker mi tu, vrh hriba, nimamo izkušenj s poplavami...

Mi niti. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Sem se že bal, da bo postal ta moto GP dolgočasen kot F1, kjer se vozijo v krogih. Je bilo danes vsaj pesto zopet. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)

IMG_20220918_163529-01.jpegNekje v Sloveniji je sneg, mi na obali se pa še vedno veselo kopamo v morju, ki Ima skoraj 24°C.😊 Ampak zimske gume so pa pripravljene... 😉

Temu se reče nič nas ne sme presenetiti. 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Ga je dobro napiču quartararo. In potem je še nekaj jokal. Vsaj opravičit bi se  lahko prišel MM, če bi bil pravi voznik. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 3 urami je FuManchu napisal:

Lahko bi se reklo tudi tako, ja😂

Lahko bi se reklo tudi tako, ja😂

S tem, ko si dvakrat odgovoril, je res. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano
pred 9 urami je Slivka napisal:

Zvečer prižgem dišeče svečke in nataknem kondom.

Če me že življenje je*e, naj bo vsaj romantično in varno...

Pravilno. A nimaš ti že za pol malega avtobusa otrok? 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 2 urama je Z M A J napisal:

Neprespan in nerazpoložen od košarke. 

Enako. 🙄 Nekaj bo potrebno postoriti glede naše ekipe. Obvezno dobit enega mladega centra. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano
pred 5 minutami je Z M A J napisal:

Čestitke zmagovalcem, ostalo ne komentiram več.

Napovejmo končni vrstni red?

Nemčija

Francija

Španija

Poljska.

Moj vrstni red:

Francija

Nemčija 

Španija 

Poljska

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano
pred 20 minutami je Z M A J napisal:

Po neverjetnem preobratu je šlo v kurac!

Ko so vodili za 5 točk bi morali igrat na sigurno na dve točki. Ne pa metat za 3, ko ti ne gre. 🤔 Dončič danes slab, niti povprečen ne. 

Pred eno uro je Janez007 napisal:

Na srečo se skoraj zmeraj zmotiš. 😀

Niti ne... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano
pred 3 minutami je SpEkTr napisal:

Točno to sem govoril, nihanje proti Nemčiji, nihanje proti Bosni in sedaj proti Poljakom.
To ni Slovenija iz 2017,žal emoji849.pngemoji15.png

Res je. To ni niti blizu takratne reprezentance. Mislim, da je to konec... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano
Pravkar je Z M A J napisal:

Francozi ponovno za MIŠJEGA! :)

A so zmagali? Nisem gledal. Se pravi, da jih bomo še enkrat zmagali. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 8 minutami je Z M A J napisal:

Ko smo glih pri HRvatih, jih mam par na zalogi za košarko zvečer. :)

IMG_20220914_191658.jpg

Pri meni se bo pa pil aperol špric. Sem nabavil vse komponente. Ko zmagamo, bomo nazdravili. 🍻

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 3 urami je Jest napisal:

Meni je Estrella povprecno pivo... nekako tako kot Union ali Lasko :D ... 

Meni je pa Union In Laško med najslabšimi. Niti povprečno ni. 

Nikoli ga ne pijem, ker me po Laškem vedno glava boli Union je pa kot eno razredčeno pivo z vodo. Po dobrem pivu  te ne sme nikoli boleti glava. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano
pred 36 minutami je Z M A J napisal:

Grki zaključili. Na koncu bodo domačini prvaki, heh

Ne. Danes naši odpravijo Poljake, nato Italijane in na koncu v finalu še Nemce. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 6 urami je dvorjan napisal:

Sorry, tole pa ne gre v isti stavek skupaj. 😃

Španci znajo kako vino pridelati, pivo pa ... pač ne.

E, ne bo držalo. To pivo estrella je tudi meni in kompaniji eno izmed najboljših. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

A mi zna kdo povedati, ali je pri nas kdo, ki zna sploh razen Dončiča, zadeti trojko? Pa kaj takega nisem še videl. 🙄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano
Pravkar je Z M A J napisal:

Belgija se dobro upira.

Naši pa, kot da so začeli v rikvercu. 🙄

Malo življenja bo treba dat od sebe. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.