Skoči na vsebino
Sex chat
Napisano

Ob izstopu iz vlaka na domači postaji si dostikrat privoščim slastno pleskavico v v gostišču hitre hrane poleg postaje. Tudi včeraj sem sedel za mizo in naročil mojo priljubljeno jed in vrček hladnega piva. Ko sem se zagrizel v meso in z jezikom premetaval grižljaj v ustih, sem začutil nekaj neobičajnega in na plano sem potegnil dolgo črno kocino in jo odložil na rob krožnika, ter poklical lastnika lokala, ki me je stregel. Ko sem mu pokazal dlako se mi je začel globoko opravičevati:

- "Gospod, najiskreneje se vam opravičujem za ta neljubi dogodek in naj vam pojasnim morebitni vzrok za to. V kuhinji imam izvrstnega kuharja, ki pa je žal brez ene roke. Pleskavice oblikuje in plošči s preostalo roko z udaranjem mesa na svojih golih prsih. In tu je verjetno zašla njegova dlaka v vašo pleskavico. Za storjeno nevšečnost vam brezplačno ponujam porcijo pravkar pripravljenih polnjenih paprik, seveda tudi pivo poleg!"

Ob misli, kako je enoroki kuhar tlačil nadev v paprike, sem se lastniku za ponujeno zahvalil in zapustil lokal...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Samo kot zanimivost:

če greste vsak dan v službi za 10 minut srat, vas bodo v enem letu plačali skoraj 42 ur (en cel teden) samo za sranje...

No, resnici na ljubo: nekateri v službi delajo sranje brez da grejo na stranišče. Še najmanj škode naredijo če so na stranišču...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

- "Dovolj mi je vsega! Nočem biti več 'druga violina' v tvojem življenju!"

- "Glede na to, kakšna si, bodi vesela, da si sploh sprejeta v orkester..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pri nas v službi imamo modela, ki ga kličemo 007.

0 znanja

0 sposobnosti

7 kavic na šiht

In ta model danes pride ravno meni ropotat v pisarno. In to že navsezgodaj zjutraj, na tešče...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 11 urami je sportman333 napisal:

bolj to kot pa moj ELAN bon za 500€ kateri je zame neuporaben (ker ne smučam),za druge kot kaže pa ne-zanimiv.... ti boš lahko vsaj nafto tankal :) 

Menjaš?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Sem gledal en dokumentarec o stari Grčiji. Eee, to so bile žene. Možje so šli v vojno in so jih čakale po 15 let. Zdaj pa gre mož v pekarno, pa sosed že zajaha...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Počasi postajam plešast.

Pa saj niti ni čudno.

Za las da sem končal šolo, za las da sem dobil dobro službo, za las da sem dobil dobro ženo, za las da sem se izognil kreditom, ... ... ...

In tako las po las...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

- seks zdravi glavobole

- seks zmanjšuje stres

- seks izboljšuje vitalnost organizma

- seks je vir mladosti

- seks povečuje nivo dobrih hormonov

Torej, ko ti nekdo reče "jebi se", ti je samo zaželel obilo, res obilo zdravja...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

- "Babica, prej, ko še ni bilo kratkih oblekic in globokih dekoltejev, kako so vas moški gledali?"

- "Eee, draga moja, takrat so bili jebači ne pa opazovalci..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.