Skoči na vsebino
Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Manj avtov, manj gne?e, polni busi, polni vlaki...

Za v slu?bo javni prevoz...za v nabavo pa avto...

Vsi naj najprej kupijo prostor za parkirat avto, potem pa avto...vsi espeji in dooji...od osebnih avtov, kombijev do tovornjakov in avtobusov...

Zdaj ima lahko nekdo firmo in po?tni nabiralnik v LJ in 150 tovornjakov brez parkinga...

Goopti ima ohoho avtov brez parkinga...jaz pla?am davek na zemljo, na kateri stoji moj avto...tako bi morali vsi...

Marsikdo bi se raje z javnim prevozom vozil...pa ga ni...

Za?aran krog...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ne me popljuvat...

Povra?ilo potnih stro?kov na osnovi PORABLJENE karte,ne samo po ceniku busa in vlaka...

S tem pove?ano povpra?evanje in avtomatsko vec javnega prevoza...

Vsi lastniki vozil bi morali imeti kje parkirat...biti LASTNIKI parkirnega prostora, dr?avne firme tudi in vsi privatniki...

Vsa mo?na parkiri??a o?tevil?it in vsaka ?tevilka ima svojega lastnika...

Pojdimo na ceste...ki so manj obremenjene...

Na busu 50+ ljudi...to je 50 avtov in 50 parkingov...

Vlak 160 ljudi...160 avtov...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tisti, ki ne veste, kak?en je poklic voznika in delo voznika, ne pi?ite bu?k...

Tovornjak ima razklad v Celju ob 10ih... Naklad v LJ...tovornjak za?ne v NM...tovarna v LJ za?ne ob 7ih... Kako bi to re?il?

Tovornjak v tranzitu, dela pavzo v MB...gre v Madrid...vsaka ura in ?as vo?nje mu je pomemben...

Tovornjak iz MB gre v KP poln, ima razklad in naklad v Postojni do 14e ure...

Pa mi znanstveniki razlo?ite, kako, kje in kdaj naj se mimo svete Ljubljane pelje...

Da ne govorimo o dostavah v trgovine v LJ...pa dostave v skladi??a v LJ, pa iz skladi?? v LJ... Tu je tema za me?anje megle in zaslu?ek DARSa...ni namen takrat poceniti cestnino, ampak v drugem ?asu podra?iti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ne dam ti prav. Tip bi MORAL spremljati in sli?ati sireno! V avtu NE sme? imeti preve? naglas radio! V kri?i??u MORA? pa sploh biti pozoren tudi pri zeleni lu?i.

Sam sem najmajn 50x ustavil na zeleni lu?i...pa bi se komot zaletel ali koga podru...

Ta avto sploh ni tako zvo?no izoliran...dedek je pa...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tudi povzro?itelj bi moral dobiti kazen, ker ni spremljal prometa. ?e je vse normalno, se sli?i zvok sirene, ko si tako blizu in bi moral biti previden.

Kako bi vsak posameznik gledal na takega, ki bi zaradi njega, koga od svojih izgubil...ker bi re?evalno vozilo razbil...

Ni vse peljati, ampak tudi spremljati. Se pa sli?i zvok sirene, ?e si tako blizu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Bil v NL...Amsterdam...4 pasovnica...levi pas prazen, na drugem sem jaz s 100 na uro, na tretjem in ?etrtem ostali avti...bil z busom...

Zakaj je gor visoka povpre?na hitrost? Ker promet poteka teko?e...tretji pas 98 km/h, ?etrti 95 km/h.

Estonija, z mazdo vozil po predpisih in bil najhitrej?i...Latvja, vozil po predpisih, bil najhitrej?i...poraba 5,7...omejitve med 80 in 100 km/h. Povpre?je visoko... Na Poljskem vozil 160 km/h, povpre?je enako...veliko pospe?kov in zaviranj...poraba malo pod 7...

Kaj sem ugotovil...vozi po omejitvah in pride? poceni in dale?...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Vozi po predpisih...pa je lahko milijon radarjev...

Ne vem, zakaj se obremenjujete z radarji? Vozi po predpisih, ?e si prehiter in te dobi radar, pa bodi tiho in pla?aj.

Je z mano kaj narobe, ?e sem pri ve? kot 2,5 milijona km 3x radar pla?al in to vedno po moji krivdi?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zanimivo bo sojenje tipu v corsi, ?e primerjamo tipa, ki je zbil 2 na prehodu za pe?ce pri gospodarskem razstavi??u, kjer je bil pod vplivom substanc...

Grem stavit, da bo ta s corso dobil ve?jo kazen, ?eprav je pri njemu bila nesre?a v pravem smislu besede in posledica nesre?na...

Tip, ki je pa bil pod vplivom bogsigavedi ?esa, se bo pa lahko izgovarjal na zmanj?ano pri?tevnost...

In kdo je nevarnej?i na cesti?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.