Ker je bla 9 dni ?ez rok in so na pregledu ugotovil, da bi blo treba spro?t so jo notr obdr?al in ji dal umetne popadke..kar se je zavlekl prvi dan,nasledn jutr smo ?li pa v porodno in se matral cca 10ur. Ampak je uspel, poba zdrav, te?ek 3640g,glava 35cm,prvi apgar 8,drugi 9 in vse ?tima
Sem ti ravno to mislil napisat...da tista srebrna je top izbira in bi druga?e ?la prej kot v tednu...ravno zaradi letnika, kilometrov pa ?e klimo ima. Se mi zdi da sem videl neko nizko ceno, ampak sedaj nisem ve? prepri?an No pa tudi ne poznam avta, zato nisem potem ni? pripisal v tisti temi...
?estitke, in se vidimo verjetno po istri ?e 2 ?tartata tudi iz kopra tisti dan...
Ja, mensezdi da je celo isti proizvajalec, ki pa sedaj pripravlja ?e American Truck Simulator Glede na visoko stopnjo detajlov pri ETS2, komaj ?akam ?e na ATS
Sm pa v?eri vzel kredit in kupu ?isto osnovnega DAFa...pa so takoj ve?je pare ko ima? svoj tovornjak..
Po dolgem ?asu spet tole za?el igrat Neverjetno, koliko detajlov ima ta ?pil in realni promet in vremenske razmere...dejansko se res po?uti? ko en tovornjakar. ?e da? si internet radio, pa gre? eno no?no turo sam na avtocesto
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Irish
Povezava za deljenje
Deli na druge strani