Mi pa nikakor ni jasno od kod poledenelo cesti??e ... de?ja ?e nekaj ?asa ni bilo niti temperature niso tako nizke, da bi zmrznilo ?e posebej, ker so bile dnevne temperature med 15-20°C... Tukaj nekdo nesramno la?e oziroma spet nekaj prikrivajo.
hm... danes sem se peljal na piknik z motorjem ob 11ih in me je skor iz ovinka odnsel ker je bla mokra cesta od no?i... cesta je pa za hribom tko da sonce posije nanjo ?ele po 13ih. tko da je mo?no da je bila tam pri uni nesre?i poledenela, sploh v zgodnjih urah
mi smo bli v cerknem, gu?ve ni ama ni?, pa smo bli v nedeljo, proge so ble vredu tam do 12ih, pol so pa za?ele mokre ratvat, sam ?e si zagrizen k jz se bo? vozil dok ne ugasnejo vle?nic sam pol je pa tut fajn ko se zapelje? ?ez lu?o sred proge al pa da pade? si moker do gat
edit... klopko kok da se nismo kaj vidl... mi smo bli cel dan al na po?ivalu al pa na uni ?ist do dol do podna ?koda
stari ti si moj vzornik tut jaz sem nekje moje foke in ?eljust zgubo bom probal jaz tudi na vi?ji nivo ko bom pr?paral za eno grafi?no tablico malo bolj?o
Qwerty druga?e pa vidim da ti kar gre barvanje. Zna? ?e kaj, mogo?e bi ti dal za foro ?e kak?no delo, recimo moj avto ?trihnt, pa mogo?e kake malenkosti spremeniti.
sem ?e bolj na osnovah oz. napredujem, lahko po?le? al pa napopa? pa bom probal
Gayohvatna je pinki al pa vijol?na, men je ta modra prou
Pa una je tud zlo lepa, laguna seca modra
men je tta modra tut v?e?
Mali dej ?e k?nga ?portnega mazdojca mau predeli, npr. RX7, RX8 al pa MX5!
jz bi pa pojamral da sem danes spet odhajal iz mesta z 10km/h poz zavgom seveda na mopedu se mi je spet diza za?tofala... in sem doma lahko veselo ?ramfal ferg. dol pa pucal dizo... BV
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
da se ?e pobaham da sem spremenil malo na?in hlajenja preko regulator, ker me moti kavni mlin?ek pod mizo
ventilator?k
grafi?na
in ta dva sta vezana na tole
kmal pride pa ?e en vent in bo priheftan na tretji gumbek oz. regulator?ek
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani