Ja ?aki mal... kaj pa jez vem o ?em razmi?lja?, ko skos neke ?ifre ven me?e?. Ker ?e bi rekla, da ho?e?, da bo ?rn te tud ne bi vpra?al a bo ?rn?ek ampak bi te vpra?l, ?e ho?e? havymetal darkerja.
Se tudi strinjam ... samo 1x na leto so bo?i?no novoletni prazniki in da bi samo od dale? gledal tiste dobrote in se slinil kot pes pred izlo?bo mesnice ... ne hvala, mazohist pa ?e nisem, bo pa treba zdele do spomladi malo ve? pomigat pa se na normalo spravt.
Sam zadnje ?ase je tak trend, da ?e na koga pljuva? si pol sam moker, ker se ti vrne kot bumerang.
Vedno sem smatral Jelin?i?a kot neko karizmati?no osebo in nekako se mi je zdel pozitiven lik ?eprav se z njim dostikrat nisem strinjal, ker je bil preve? radikalen (?e?elj/?irinovski wannabe).
Ampak namesto, da bi odhod mastnolasega sprejel dostojanstveno ga za?ne zmerjat z izdajalcem in ?isto ven pade z izjavami. S tem izgublja vso svojo kredibilnost saj tako napasti nekoga ni niti malo politi?no sploh pa do ?loveka, ki mu je bil do nedavnega prijatelj in ga je Zmago pripeljal tudi na predvolilna predsedni?ka soo?enja, da mu je dr?al ?tango.
V tej zgodbi bolj verjamem Sa?kotu saj se v nasprotju z Zmagecem resni?no obna?a kot opozicijski poslanec skupaj z drugimi tremi poslanci SNS v odhodu. In ?e je res Pe?e po Jelin?i?evo problem, le zakaj je 2/3 poslanske skupine SNS potegnilo s Pe?etom... hmmm
Mogo?e je pa le res da je Plemeniti vedno en tihi zaveznik vladajo?e vlade (te al pa ?e prej LDS-ove) in trobilo vladajo?e garniture kadar je treba kaj ?okantnega v javnost spravit brez vpletanja vladajo?e koalicije. Lani se je ?e tako "izkazal", ker je vedno udrihal ?ez tur?ina, orgli?arja se pa ?e dotaknil ni.
Ne vem no - bo pa ?as pokazal kdo govori resnico in kdo la?e. In la?nivec bo potegnil kratko na volitvah. V glavnem letos bo res pestiro.
Potem mora? pa imeti ?e originalne winse al pa upati, da tvoja piratska kopija (?e jo slu?ajno ima? ) ni na black listi, ker ti ne bo dovolilo namestiti SP2.
Mnogo let nazaj, ko smo bili samo ena vrste ljudje, sta brata Avsenik spesnila najlep?o pesmico o Sloveniji. V njej pravita:"Ne i??i sre?e drugot,kot le doma!" In res nisem ?el nikamor. Imel sem stalno slu?bo, solidno pla?o, se o?enil. Sezidal hi?o, kupil avto, hodil na dopust, imel tri otroke v vrtcu, pa mi ni nikoli manjkalo denarja. Le zakaj bi ?el kam drugam? A glej ga hudi?a, ker hisem hotel drugam, so drugi prilezli sem. Tam dale? v Ju?ni Ameriki so slisal kako je fajn vSloveniji in so se za?eli pripravljati na izselitev iz njihove, sicer priljubljene domovine. Ker so imeli ogromno masla na glavi, so morali del slovencev, prej zastrupiti s svojimi idejami. Tako se je nekega lepega dne pojavila njihova predhodnica, ki je v trenutku zasmradila vso de?elo na son?ni strani Alp. Tista pesmica je takoj izgubila svoj pomen. Sedaj se ?iri po nekdanjih pa?nikh neznosni smrad Argentinskih gav?ev, gozdovi smrdijo po cerkvenem kadilu, neko? zeleno dolenjsko so prebarvali na belo in mesta onesna?ili s svojimi idejami o bogatem narodu, ki so ga smo oni sposobni ustvariti.
Ej, dragi Vilko in Slavko, vredno je razmisliti, ?e naj bi se ?e dr?al vajinega nasveta! Zasvinjal so mi dvori??e z ?ir?o okolico, celo v hi?i zaudarja iz tv, ko prikazujejo ple?aste po?asti. Uboga de?ela!, le kaj ti je tega treba bilo?
Pred meseci, ko se je ta simulacija prvi? pojavila je bila notri toliko napak, da sem jim poslal mail naj to popravijo, ker zavajajo in bodo naredili ?e ve? sranja.
Kot vidim danes so ve?ino popravili, vklju?no s talnimi oznakami in dvomljivimi situacijami.
V ponedeljek zve?er smo se vra?ali domov v na?e frdamane hribe in je bilo na cesti ?e kar konkretno snega (cca 10cm) . V glavnem cirka 300-400metrov pred domom se avto ustavi, ker je preve? drselo in je bil klanec prehud. Stru?no ugotovim, da smo zadaj prete?ki (cca 20litrov vode v prtlja?niku) in moja draga na zadnjih sede?ih.
Ko sem to izjavil, je moja dobla en tak ?uden fris in hitela razlagat, da to ni res in da pri 65 kilah res ni predebela in da bi tako dober avto z zimskimi gumami moral vseeno potegnit. Po cca pol minute pregovarjanja mi je dopizdilo in sem vrgel njo iz avta skupaj z mulcem, ki je sedel spredaj. Pretovorili smo ?e tisto vodo iz prtlja?nika pred sovoznikov sede? na tla, da bi bila te?a ?imbolj spredaj.
No in zadeva se je obnesla saj se je te?i??e preselilo naprej in so kolesa dovolj zagrabila, da sem prilezel do hi?e. ?ez par minut sta tudi oba pripe?a?ila do hi?e - bil sem nato dele?en ?e opazke, da sem zanala?? obstal sredi hriba in ?e ene par bolj "pametnih" pripomb v stilu prekomerne te?e.
Vmes sem hotel ?e malo poduhovi?iti in sem rekel, da ?e bi imel BMW-ja al pa Mercedesa, da bi bilo v takem primeru ?e veliko bolje, ?e bi namesto 65kil imela 100 ali ve? pa sem zadevo samo poslab?al.
V glavnem: malo sem moral pojambrati saj na?eloma se nama ne dogajajo tak?ni komunikacijski prepadi ampak na vsake kvatere jo pa le pi?i kak?en napad "inteligence" .
Se pa resno spra?ujem zakaj se to ob?asno predvsem ?enskam dogaja, da navkljub vsem argumentom in prakti?nim dokazom gonijo svojo "resnico"... ?e bi to po?el mo?ki bi bil verjetno ponos kriv, kaj pa je pri ?enskah krivo; tudi ponos? :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A ti razbija od vin?ka al od sodelavke, ?e pravi?, da je fajn
Povezava za deljenje
Deli na druge strani